Wkuno

Hvordan tjene penger på mylikes

MyLikes er en sosial reklame plattform som lar brukerne dele annonsør innhold gjennom Twitter, YouTube og blogger, og tjene penger på en per-klikk-basis. Annonsører kan beskrive deres produkt, velger en høyeste pris per klikk, og har områdets fellesskap av brukere fremme dem gjennom "sponsede linker". Denne artikkelen vil lære deg hvordan du kan tjene penger på MyLikes.

Trinn

Hvordan tjene penger på mylikes. Registrer deg for mylikes.
Hvordan tjene penger på mylikes. Registrer deg for mylikes.
 1. 1
  Registrer deg for mylikes ved å opprette en konto eller å logge inn med din Facebook-eller Twitter-konto.
 2. 2
  Gå til mylikes login side og logg deg på med e-postadresse og passord som er tilknyttet kontoen din.
 3. 3
  Gå til påvirkere setup siden.
  • Klikk på "Registrer deg hos Twitter" og / eller "Registrer med Facebook"-knappene for å koble din Twitter og Facebook-kontoer med MyLikes konto.
  • Hvis knytte din Facebook-konto, vil du bli bedt om å "Tillat" og gi MyLikes tillatelse til kontoen din.
  • Hvis knytte din Twitter-konto, vil du bli bedt om å autorisere MyLikes app ved å logge inn med ditt brukernavn og passord og klikke på "Autoriser app"-knappen.
  • Velg minst to kategorier du vanligvis tweet eller innlegg om etterfulgt av "Lagre Kategorier"-knappen.
 4. 4
  Koble til andre kontoer som wordpress, tumblr og youtube til din mylikes konto ved å klikke på "konto"-fanen og deretter "Administrere eksterne kontoer" fra kontekstmenyen.
 5. 5
  Klikk på "liker dette"-knappen ved siden av en kampanje innenfor "hjem"-kategorien. Merk: Du kan se hvor mye annonsøren er villig til å betale per klikk ved siden av "Like This"-knappen.
 6. 6
  Merk av for de tjenestene du ønsker å dele annonsen med slik som twitter og facebook. Du kan også skrive en personlig melding i tekstboksen ved siden av hver tjeneste. Merk: Endre standard meldingen leveres av annonsøren kan føre til misnøye med linken din.
  • Du kan også angi planlegging alternativer ved å klikke på "Send Now" eller "Post Around"-knappen for å velge en tid fra rullegardinmenyen.
 7. 7
  Klikk på "send melding"-knappen når du er ferdig for å fullføre prosessen.
 8. 8
  Klikk på "konto"-fanen og deretter "betaling historie" fra kontekstmenyen.
  • Klikk på "Legg til din PayPal e-post for å motta betalinger"-knappen for å koble din PayPal-konto med din MyLikes konto. Inntjening over 5€ vil bli sendt din PayPal konto hver fredag. Merk: Enkelte inntekter fra klikk tar 48 timer å bli verifisert.
 9. 9
  Gå til mylikes nettsteder siden og klikk på "legg mylikes til ditt nettsted" for å tjene penger på nettstedet med en mylikes widget. Dette vil tillate deg å få betalt for besøkende som klikker en bestemt MyLikes annonse på nettstedet ditt.

Tips

 • Koble til andre kontoer som Facebook og YouTube til din MyLikes konto ved å klikke på "konto" etterfulgt av "Administrere eksterne Accounts" fra kontekstmenyen.

Advarsler

 • Inntekter fra klikk holdes i 48 timer for verifisering før betalinger blir sendt.