Wkuno

Hvordan tjene belønninger på internett via henvisning markedsføring

Denne artikkelen beskriver hvordan du tjene belønninger på internett med henvisning markedsføring. Du henvise folk til gratis nettsted for å prøve ut tilbud, og de vil belønne deg med gaver siden de får provisjon fra tilbudene du prøve.

Trinn

Hvordan tjene belønninger på internett via henvisning markedsføring. Finne området, og søke og finne ut om området er legit.
Hvordan tjene belønninger på internett via henvisning markedsføring. Finne området, og søke og finne ut om området er legit.
 1. 1
  Google uansett element du vil gratis (dvs. "gratis iPod").
 2. 2
  Finne området, og søke og finne ut om området er legit. Nettsteder som Freepay er legit nettsteder. * MERK * Freepay har vokst betydelig større gjennom årene, og de har en stor mengde brukere, noe som betyr at de har flere folk å tjene. De nå ta litt lengre tid å få deg din gave siden de har så mange mennesker til å sende gaver til. Den ekstern lenke viser noen av de raskere legitime nettsteder der ute hvis du trenger flere referanser.
 3. 3
  Når du registrerer deg på nettstedet, må du fullføre en enkelt tilbud. De er ganske enkel og lett å gjennomføre. De fleste av tilbudene kule er de som Blockbuster eller RealRhapsody. Mange av dem er svært nyttige.
 4. 4
  Når du har gjort ditt tilbud, bare se noen venner til å melde seg også.
 5. 5
  Etter det, bare be om godkjenning, og de ​​vil snart godkjenne kontoen din og sende deg din gave.

Tips

 • Disse nettstedene får pengene sine fra det du gjør et tilbud som Blockbuster. Blockbuster betaler gratis nettsted og de får penger fra deg og dine henvisninger. De sender deg en gave og holde resten av pengene.

Advarsler

 • Husk at de tilbud som du gjør koster penger (rundt 5€ -10€ i gjennomsnitt), og det kan ikke være helt gratis. Imidlertid er det noen tilbud som er helt fri.
 • Aldri registrere seg under deg selv som en henvisning, dette regnes som fusk, og de vil ikke sende deg en gave hvis du gjør.
 • Freepay har gått ned bakken det siste, og de er veldig treg. Dette skyldes et høyt antall brukere, har de mye mer folk å tjene nå. Det er mange andre nettverk der ute som er raskere enn Freepay.
 • Når du gjør ditt tilbud, må du kjenne detaljene i det, og sørg for å avbryte hvis du ikke liker tilbudet. Hvis du glemmer å avbestille, kan du bli belastet for noe du ikke vil ha. Ikke tenkt på å melde seg på og avbryter skjønt. Pass på å gi tilbudet en prøve og gi det en fair sjanse. Det gjør vondt disse nettstedene når du bare registrere deg og avbryter ikke engang ønsker å gi produktet en prøve.
 • Når du registrerer deg, ved hjelp av en e-postadresse nettopp opprettet for gratis nettsteder og tilbud er anbefalt. Noen gratis nettsteder kan selge din e-post selv om de sier at de ikke vil. De fleste gratis nettsteder vil ikke gjøre noe slikt selv. Når du har din egen e spesielt for gratis nettsteder og tilbud, kan du holde oversikt over hvilke tilbud du gjorde og slikt (siden tilbudene sende deg bekreftelse e-post).