Wkuno

Hvordan spleise koaksialkabel

Koaksial kabel, ofte referert til som koaks, er et elektronisk signal ledning brukes for signaler som er følsom støy. For å beskytte signalet av interesse, brytes koaks en enkeltleder med et rør av metall-folie og maske. Røret løper koaksialt over signalleder og krever en bestemt koaks crimp avslutning metode. Bruk disse tipsene for å lære å spleise koaksialkabel.

Trinn

Hvordan spleise koaksialkabel. Sett ledningene, ett om gangen, til en coax stripper verktøyet.
Hvordan spleise koaksialkabel. Sett ledningene, ett om gangen, til en coax stripper verktøyet.
 1. 1
  Lag endepunkt.
  • Skjær av endene av coax-kabler må skjøtes. Bruk små skarpe avbitertang. Lag firkantet flater, i stedet for skrå flater.
  • Forme endene av coax med fingrene. Mold endene av kablene tilbake inn i sylindrene. De vil ha blitt forvrengt av trykket av skjæreoperasjonen.
 2. 2
  Sett ledningene, ett om gangen, til en coax stripper verktøyet. Coax stripper verktøy er tilgjengelige på hardware og elektriske butikker. Som hver kabel er satt inn, må du kontrollere at den enden av kabelen sitter helt inntil veggen eller guide på avmantlingsverktøy. Dette sikrer riktig båndlengder.
 3. 3
  Klem avmantlingsverktøy rundt hver kabel. Så snart verktøyet er på plass rundt kabelen, jevnt spinne verktøyet rundt kabelen 4 eller 5 ganger. Hold rotasjon i en plass på hver kabel. Ikke bruk noen kraft som ville trekke i kabelen isolasjon belegg.
 4. 4
  Fjern overtale avmantlingsverktøy fra hver kabel som strip cut er fullført. Den avmantlingsverktøy laget to stykker samtidig. Bruk fingrene til å forsiktig trekke av materialet nærmeste enden av hver kabel. Dette utsetter bare senterleder for hver kabel.
 5. 5
  Trekk av den ytre isolasjon som har blitt frigjort på hver kabel av den andre kutt gjort av avisoleringsverktøy. Trekk forsiktig med fingrene. Dette utsetter et lag av folie på hver kabel.
 6. 6
  Riv av folien på hver kabel. Dette vil utsette et lag av metallnett på hver kabel.
 7. 7
  Bøye tilbake den eksponerte metallnett på hver kabel med fingrene. Ikke rive lag med folie som er under metallnett. Laget av folie beskytter den indre isolasjonen. Bøy mesh helt tilbake slik at den er støpt over enden av den ytre isolasjonen på hver kabel.
 8. 8
  Trykk på enden av hver kabel inn på baksiden av en F-kontakt. Forsikre deg om at på hver kontakt, kan den hvite indre isolasjonen sees trykker mot frontflensen av kontakten. Det kan være nødvendig å vibrere og fortsette å presse coax og kontakten sammen for å oppnå riktig sitteplasser. Bruk rette trykket bare. Ikke vri coax i kroppen av kontakten.
 9. 9
  Crimp tilkoblingene. Plasser hver F-kontakt til en coax presstangen, som er tilgjengelig på hardware og elektriske butikker. Utfør crimp ved fullt klemme presstangen håndtaket. Slipp håndtaket og åpne krimpetangen. Fjern det ferdige crimpanslutning fra verktøyet.
 10. 10
  Fullfør spleise. Koble til to kabler til hver ende av en BNC hunn til hunn koaksialadapter. Disse er tilgjengelige på hardware og elektriske butikker.

Ting du trenger

 • Trådkuttere
 • Koaksialkabel avmantlingsverktøy
 • F-kontakt
 • F-kontakt komprimering verktøyet
 • BNC koaksialadapter