Wkuno

Hvordan spille lykkehjul på iphone

Hvis du har vært på utkikk etter en iPhone eller spill som er morsomt, lett å spille og selv lærerikt, ser ikke lenger enn Sonys Wheel of Fortune, basert på den stadig populære TV-game show. Denne artikkelen vil forklare alt du trenger å vite om spillet, samt tips og hint om å vinne.

Trinn

Hvordan spille lykkehjul på iphone. Logg inn på din App Store-kontoen.
Hvordan spille lykkehjul på iphone. Logg inn på din App Store-kontoen.
 1. 1
  Logg inn på din App Store-kontoen (Via din iPhone eller iPod Touch) og skriv "Wheel of Fortune" i søkefeltet. En håndfull av søkeresultatene vil dukke opp på skjermen. Trykk det første alternativet, velg Installer, og spillet bør begynne å laste ned. Den nåværende prisen for spillet på App Store er 5€ 0,99 (USD).
 2. 2
  Når spillet er installert, trykker du på lykkehjulet ikonet for å laste hovedmenyen. Du skal høre temaet musikk fra showet som vises følgende kommandoer:
  • Spill: Begins gameplay.
  • Karriere Stats: Viser poster av dine gevinster og ulåst trofeer fra gameplay.
  • Alternativer: Tilpass avataren din (opprettet ved første gameplay), slå spillet lyd av / på, tilbakestille spillet eller reset tips.
  • Hjelp: Informasjon om hvordan du spiller, kontroller, spillmoduser, etc.
  • Om: Spill studiepoeng.
 3. 3
  Velg play for å starte spillet. Når du gjør det bør du se denne menyen:
  • Normal: Begins standard gameplay.
  • Toss-up spill: Starter en rask, single-player toss-up spill.
 4. 4
  Velg vanlig spill. Velg vanskelighetsgrad eller hvis du ønsker å spille en single-player spill.
 5. 5
  Spillet starter med en kaste opp runde, verdt 750€. Du vil ha flere sekunder til å klikke Løs som bokstavene er fylt inn på brettet. Hvis en annen spiller løser før deg, de er belønnet 750€ eller vice versa.
 6. 6
  Etter en andre kaste opp runde (verdt 1500€), vil hoveddelen av spillet begynne. Enten du eller den spilleren som løste forrige Toss-Up vil komme til å spinne først.
  • På din tur, snurre hjulet ved å dra fingeren over pil på skjermen. Etter noen sekunder vil hjulet stopper på en monetær kile, og du vil være i stand til å velge en bokstav. Hvis den stopper på konkurs eller miste en sving, vil du ikke være i stand til å ringe et brev. Hvis hjulet stopper på gratis spinn, Wild Card eller Million Dollar Wedge, vil du være i stand til å "plukke opp" de kiler og bruke dem for senere i spillet.
  • Ring et brev ved å velge fra på skjermen alfabetet. Brev som allerede har blitt kalt vil synes bleke i boksen. Hvis du ringer et brev som puslespillet inneholder, vil du motta pengeverdien for det, og det vil dukke opp på brettet. Hvis ikke, vil du miste en sving.
 7. 7
  Gjenta disse trinnene som du fullfører puslespillet. Er det flere runder, inkludert en Jackpot og Mystery Round.
 8. 8
  Prøv å gjøre det til bonusrunden. Dette er den siste delen av spillet, og du kan vinne opp til en million dollar (om du har Million Dollar kile) ved riktig løse den endelige puslespillet.
 9. 9
  Spinn bonushjulet, velg dine brev. Som i TV-versjonen, vil du kunne velge tre konsonanter (fire med Wild Card) og én vokal.
 10. 10
  Skal prøve å løse den endelige puslespillet. Du vil ha ca to minutter å gjøre det, og så mange gjetninger du liker. Lykke til!
 11. 11
  Hvis du korrekt løse gåten, vil timeren stoppe, og du vil motta din bonus kile gevinster. Hvis tiden renner ut og du ikke greier å løse, vil du ikke motta ekstra inntekter, men vil "ta hjem" det beløpet du har vunnet i de foregående rundene.
 12. 12
  Før du går tilbake til hovedmenyen, sjekk ut dine spill statistikk. Som nevnt tidligere, vil det vise dine gevinster, trofeer, pengepremier, osv.

Tips

 • Dette er et morsomt, lærerikt spill for å holde deg underholdt i timevis på enheten. Bare sørg for å ha en lader med deg - de Grafikken i dette spillet vil tappe batteriet.
 • Ikke bli skuffet hvis du taper spillet. Husk, du kan alltid spille igjen!
 • Du vil bli bedt om å lage en personlig avatar før du spiller din første kamp. Hvis du ønsker å tilpasse dem senere, kan du gå til Options-menyen og trykk "Avatar".
 • Kontroller Application Oppdateringer på din iPhone eller iPod Touch regelmessig for å se om spillutvikler (Sony) har gitt ut noen oppdateringer.
 • Dette spillet vil fungere på iPad også, men de spillgrafikk er av redusert kvalitet.