Wkuno

Hvordan spille kafé verden

Cafe World er et sosialt nettverk spillet produsert av Zynga. Det er en real-time spill som krever skjønn, timing, og kreativitet til å drive din egen restaurant.

Trinn

Hvordan spille kafé verden. Åpne nettleseren din.
Hvordan spille kafé verden. Åpne nettleseren din.
 1. 1
  Åpne nettleseren din.
 2. 2
  Åpne og logge inn på facebook nettsiden, hvis du ikke allerede har gjort det.
 3. 3
  Gå til CafeWorld side.
 4. 4
  Autorisere tillatelse for CafeWorld å bruke din facebook profil informasjon, ved å klikke tillate knappen.
 5. 5
  Velg kjønn, på første oppføringen.
 6. 6
  Omorganisere restaurant. Når du starter spillet, er du utstyrt med litt under 1500€ en dør, noen stoler og bord, fire ovner, og tre mat tellere. Click & dra elementer for å flytte dem rundt i området. Du kan ha mer enn én dør, men dette vil bringe inn flere kunder - som du ikke trenger når du først starter. Du trenger minst en firkantet åpen for at folk til å flytte rundt.
 7. 7
  Leie en kelner. Fordi karakteren din er kokk, trenger du minst én annen person til å hjelpe deg. Det bør være en skjerm som dukker opp automatisk ber deg om å velge en person fra din venns liste som servitør.
 8. 8
  Velg matvarer fra kokeboken å lage mat. I starten, er dette den mest kjedelige tingen å håndtere. Stilen av kokebok ligner på Farmville, men med en vri.
  • Se opp for tiden. For eksempel tar 13 bacon cheeseburgers 5 minutter å lage. Men tar 550 porsjoner med ostekake 12 timer å lage.
  • Gjør oppmerksom på at karakteren din trenger å kutte, terninger, Baste, etc. ingrediensene før tiden starter. Fortsett å klikke på den aktuelle potten før timeren kommer opp.
  • Hvis den ferdige maten ikke er overført fra ovnen til skranken innenfor det dobbelte av skaperverket / steketiden, vil maten bli bortskjemt. Noe mat på disken vil være spiselig og kan serveres til alt er borte. Bruke tiden eksempel vil cheeseburgers (som er klar i 5 minutter) bli bortskjemt hvis ikke overført 10 minutter etter å ha blitt gjort.
 9. 9
  Motta mynter og erfaringspoeng. Myntene kan være tjent med tuppen av kunder. Du kan også tjene tips fra daglige besøk fra naboene. Erfaring poeng opptjenes ved matlaging, vellykket servering av det ferdige måltidet, og komfyr rengjøring.
 10. 10
  Forstå at spillet vil alltid kjøre selv om du er offline. Hvis restauranten har en dør, vil kundene alltid kommer inn og ut. Avhengig av hvor mye mat er forberedt på tellere vil bestemme din restaurant rating. Selv om du utelater døren, da vil noen mat på ovner fortsette matlaging og din karakter vil "fryse" til kundene er invitert i.
 11. 11
  Klikk på ovnene for å rense dem.
 12. 12
  Fortsett å gjøre dette. Som du nivå opp, vil du få oppgaver som er tillagt deg. Fullføre dem å få enda flere poeng!

Tips

 • Hvis maten er ikke klar, sveve over valgte potten og det vil vise deg en real-time timeren på hvor mye lenger tid det vil ta før fullført.
 • Om 400-500 totale porsjoner vil oppfylle kunder i minst en time.
 • Besøke hver nabo en gang om dagen for å "smake" maten deres skapelse. Dette besøket vil gi deg 20 mynter og fem CP (matlaging poeng).
 • Det er godt å ha venner i dette spillet. De vil hjelpe deg fullføre oppgaver.

Advarsler

 • Cafe World på Facebook er for tiden i beta-modus. Vær forberedt for spill feil.