Wkuno

Hvordan spille dataspill uten plater

Det er veldig normalt å miste disker for dataspill, og noen ganger må disken, men du er litt for lat til å få dem. Dette Google vil vise deg hvordan du gjør det så alt du trenger å gjøre er å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet og spillet vil starte opp. Ikke mer å komme opp å spille dataspill.

Trinn

Hvordan spille dataspill uten plater. Få et program som trekker ut. Exe-filen fra. Rar,.7 z, og. Zip-filer. 7zip kan være det beste programmet å bruke (pluss det er freeware).
Hvordan spille dataspill uten plater. Få et program som trekker ut. Exe-filen fra. Rar,.7 z, og. Zip-filer. 7zip kan være det beste programmet å bruke (pluss det er freeware).
 1. 1
  Få et program som trekker ut. Exe-filen fra. Rar,.7 z, og. Zip-filer. 7zip kan være det beste programmet å bruke (pluss det er freeware). Pass på at den er lastet ned og installert. Du kan laste det ned her: http://www.7-zip.org/download.html
 2. 2
  For å finne et nei CD crack, gå her: http://www.gamecopyworld.com., velg en av sine speil, og enten søke etter spillet, eller velg et brev Når du har valgt ditt spill, finner ingen CD patch for din versjon og klikk på linken.
 3. 3
  Et nytt vindu skal åpne opp og under annonsen vil du se nedlasting speil. Trykk på "Klikk for å laste ned" i henhold til ditt område, og i det neste vinduet, trykker du på "Klikk for å laste ned filen."
 4. 4
  Lagre den på skrivebordet, høyreklikk på den og trekke den med 7zip. "Finn ut filen som skal se ut som en snarvei for spillet, og kopiere den.
 5. 5
  Gå til min datamaskin> Lokal disk (C:)> Programfiler> og enten finne navnet på spillet eller selskapet som gjorde spillet. Enten en av dem skal være der. Dobbeltklikk på mappen.
 6. 6
  Når du er i mappen oppretter du en ny mappe som heter "backup".
 7. 7
  Finne spillet kjørbare filen og dra den inn i den mappen, og lim den nye kjørbare filen i spillets mappe.
 8. 8
  Lukk vinduet og dobbeltklikk på snarveien på skrivebordet for å se om det fungerte.

Raskere, mindre stresset metode

 1. 1
  Last ned DAEMON Tools Pro fra nettsiden
 2. 2
  filen.
 3. 3
  Monter. Iso fil med DAEMON Tools.
 4. 4
  Spille spillet. DAEMON Tools fungerer en harddisk, noe som er grunnen til at mange mennesker som eier bærbare datamaskiner uten disk-stasjoner bruker det. Du kan bruke DAEMON Tools for alle programmer som krever en disk, men du må endre iso hver gang -. Tenke på det som en faktisk harddisk, ikke et program som imiterer en harddisk.

Tips

 • Backup av dine originale spillet filer (ex. spill.exe) bare i tilfelle sprekken ikke fungerer eller du må oppdatere spillet.

Advarsler

 • Noen filer lastet ned fra GameBurnWorld eller Limewire kan inneholde virus. Det anbefales å skanne nedlastede filer for virus.
 • Hvis du spiller online, kan dette redusere mengden av serverne som vises. Dette er grunnen til at du holder backup-mappen. Hvis det skjer, ta ut snarveien fra backup-mappen og legg den tilbake i spillet mappen og slette den nedlastede en. Dette vil kreve platen, men spillet vil ikke lenger bli rotet til.
 • Vær forsiktig når du spiller på beskyttede servere (for eksempel PunkBuster beskyttede servere). Noen av disse serverne vil se NoCD patch som en hack og kan sparke / utestenge deg fra serveren.

Ting du trenger

 • Original disk eller torrent å installere spillet.
 • Tilgang til internett.
 • En CD-nøkkel.
 • En datamaskin.