Wkuno

Hvordan spille call of duty 4 på veteran vanskelighetsgrad

Noen gang ønsket å spille Call Of Duty 4 på veteran Vanskelighetsgrad men rygget ned fordi du hørt hvor vanskelig det er? Vel, hvis du leser denne guiden og følg disse instruksjonene du kan godt være på vei til å skaffe seg disse prestasjonene du ønsker eller rett og slett bare ha gleden av å fullføre dette spillet på det hardeste vanskelighetsgrad.

Trinn

Hvordan spille call of duty 4 på veteran vanskelighetsgrad. Alltid oppdater når du kan.
Hvordan spille call of duty 4 på veteran vanskelighetsgrad. Alltid oppdater når du kan.
 1. 1
  Alltid oppdater når du kan. Hvis du ikke har en full magasin og du går å kjøre inn i kamp du er enten veldig dødt eller virkelig heldig, 99% av tiden er det den første. Last når du kan, slik at du ikke trenger å gjøre det i en kampsituasjon.
 2. 2
  Ta dekning. Den mest grunnleggende regelen for moderne kamp, ​​hvis du ikke ta dekning du kommer til å komme hit, og hvis du blir truffet i veteran i mer enn ett sekund så du kommer til å dø. Call of Duty 4 utilities en motor som formidler realistisk fysikk slik at du er i stand til å trenge gjennom svak dekning. Men i motsetning til multiplayer, kan de fiender i kampanjen ikke trenge NOEN dekselet. Bruk dette til din fordel. Hvis du sliter med å treffe en fiende, ta godt merke til hans stilling og drepe ham gjennom tynt dekke uten å måtte bekymre seg for å bli skutt. Gå utsatt. Hvis du går utsatt og sakte kanten rundt lokket ditt så fiender vil neppe legge merke til deg, forutsatt at fienden er i øyehøyde.
 3. 3
  Skyt i kontrollerte sprekker. Helautomatisk ild-som i det virkelige liv-årsaker rekyl og avfall ammunisjon, men kontrollerte utbrudd rettet riktig på hodet er langt mer effektive. Bruk jern / rød-dot syn å få et skudd deretter trekke tilbake avtrekkeren og slipp raskt det å fyre av en serie.
 4. 4
  Kaste tilbake granater. Noe som Call of Duty 4 lar deg gjøre at andre spill ikke er muligheten til å kaste tilbake Fragmentering granater. Prøver alltid å kaste tilbake granater ellers kan de eksplodere, og du kan bli alvorlig skadet eller drept. På veteran vanskelighetsgrad, fiender har en nesten uendelig forsyning av granater, så ikke vær redd for å kaste dem tilbake.
 5. 5
  Flash-bang granater. Ved hjelp av en flash-bang granat er svært nyttig når du ønsker å svimeslå fiender, fjerner en bygning, unngå eller bare for å bruke dem som en lokkedue. Flash-bang granater er ikke dødelig, men de blinde og deafen fiender midlertidig så du kan gå inn for å drepe. Når bruke i forbindelse med en hagle eller kniv det er ganske dødelig.
 6. 6
  Pistol og kniv. Ved siden av ditt primære våpen har du en sekundær og en melee våpen. Bytte til den sekundære våpen er alltid raskere enn omlasting din primære våpen når du er i en tøff spot. De Pistols i dette spillet pakke en større trøkk og er ganske dødelig. Det har vært spillere som har eliminert hele squads av fiender med en pistol. Kniven er en melee våpen som dreper i en hit. Husk at når du er ferdig med knifing bevegelse ditt våpen ikke vil være tilgjengelig for andre, og det er alt som trengs for fiender for å nøytralisere deg.
 7. 7
  Eksplosiver. Det er en rekke eksplosiver i COD 4 spenner fra Fragmentering granater til luftangrep. Fragmentering granat er i hovedsak brukt til å klare bygninger, eliminere store grupper av fiender eller skylle fiender ut. Det kan også Ricochet off vegger. M203 granatkaster kan brukes på infanteri, eller på infanteri kamphelikoptre som kan potensielt etterlater færre fiender å bekjempe.
 8. 8
  Snikskytterrifler. Sniper Rifles kan finnes i en rekke posisjoner rundt nivåer og en erfaren spiller kan ta ut flere tropper. Den beste strategien er å gå utsatt i et skjult område (helst høyt oppe) og mål for ansiktsbilder.
 9. 9
  Vit når du skal trekke seg tilbake. Husk meldingen du får på det første oppdraget: "! Du Hurt Bli Cover" Det er helt avgjørende at du følger denne instruksjonen her fordi sjekkpunkter er sparsom så å dø er ikke den beste ideen.
 10. 10
  Fiender aldri slutte restartet. Du kan bruke hver strategi på dette "hvordan" og ikke bli vellykket før du skjønner har mange stadier enheter som vil aldri slutte restartet. Uansett hvor mange du dreper, og hvor tynn du tror du gjør sine linjer, vil de være tilbake før du fullt ut kan avansere. Vær forberedt på å bli kreativ. Gass granater og bare være ren gale er to måter å komme rundt det uendelige-respawn.
 11. 11
  Check-punktene er konge. Selv sjekkpunkter kan noen ganger være sparsom de er din beste ressurs i å slå de vanskeligste nivåene. Hvordan kommer du en hard sjekkpunkt? Bruke noen av tipsene ovenfor. Også huske på å være gal kan bare fungere. (Se neste trinn)
 12. 12
  Ikke vær redd for å være gal. Hvorfor blir sprø noen ganger arbeide i din favør. Hvis du kjører videre gjennom ild, dykke bak noen cover og bo der, som kan komme deg forbi de vanskeligste stadiene i COD4. Dette gjelder for to grunner. (1) Laget ditt er uovervinnelig og vil aldri dø. (2) Ditt team bare fremskritt så langt som du gjør. Ved hjelp av disse to fakta sammen, hvis du avansere hardt og fort, så vil laget ditt. Til slutt hvis du venter lenge nok foran dem, vil de avansere sakte og sikkert, og drepte alle underveis, og vil til slutt ta opp med deg. Snart etter at du er skjermen skal si du har nådd et sjekkpunkt.
 13. 13
  Trekke og slippe. Call of Duty 4 har en auto-mål funksjon som tidligere Call of Duty-titler. Ved å klikke på "mål"-knappen mens trådkorset er i nærheten av en fiende vil få det automatisk sentrert på fienden. Bruk dette ofte som det er en flott måte å nøytralisere en tropp.

Tips

 • Tålmodighet. Hvis du ikke har det, må du ikke spille den. Call of Duty 4 på Veteran vanskelighetsgrad kan være svært frustrerende og tidkrevende.
 • Spill på andre problemer først. Hvis det er første gang du sannsynligvis ikke kommer til å overleve særlig lenge.
 • Noen oppdragene er hardere. Så ikke forvent samme mengde fiender på alle nivå.
 • Endre følsomheten. Hvis du slår opp følsomheten det vil bli mer responsive, bare husk en høyere sensitivitet er ikke nødvendigvis bedre.
 • Spille hver vanskelighetsgrad to ganger gjennom før veteran å få mer vant til kontrollene og hver vanskelighetsgrad. (Dette er en ekstrem tiltak i tilfelle du fortsatt ikke får bore)
 • Vurdere en som vil gi deg en fordel når tidene er tøffe.
 • Prøv en annen kontroll ordningen. Noen ganger standard kontroll ordningen ikke kan være det beste. Prøv et par forskjellige dem for å se om du liker dem bedre.

Advarsler

 • Ikke bli for inn i spillet, kan du bli avhengig.
 • Ta pauser. Enkelt som det kan høres, er en godt uthvilt spiller bedre enn en utslitt frustrert ett.
 • Ikke bli for frustrert, ta en pause, selv de mest tålmodige spillere har nådd høye nivåer av frustrasjon.

Ting du trenger

 • Xbox 360 eller PlayStation 3 eller PC (som oppfyller anbefalte krav).
 • Call Of Duty 4: Modern Warfare
 • Xbox 360-kontrolleren, 3 DualShock eller Six-aksen, tastatur eller gamepad av valg (PC).
 • En TV eller skjerm (helst støtter HD-formater enn LCD / Plasma / CRT).