Wkuno

Hvordan spille Battlefield 2 godt

Her er noen tips som hjelper deg å forbedre din evne til å spille Battlefield 2.

Trinn

Hvordan spille Battlefield 2 godt. Utnytt dine omgivelser.
Hvordan spille Battlefield 2 godt. Utnytt dine omgivelser.
 1. 1
  Utnytt dine omgivelser. Ta dekning bak ting, hoppe av bygninger for å komme unna en fiende som har klatret opp, klatre opp bygninger slik at du får hoppe på nærmer fiender. Vet kartene godt slik at du ikke vil bli brutt.
 2. 2
  Være i konstant bevegelse. Hastighet er en stor del av dette spillet så alltid være i bevegelse i retning av målet ditt. Unngå å gå rett, sørg for å strafe noen og flytte rundt. Hvis noen prøver å snipe du dette gjør det veldig, veldig vanskelig å få et hodeskudd.
 3. 3
  Ta dekning der du kan, det være seg bak en blomsterpotte, i en grøft i bakken, i et nick i veggen eller bak et kjøretøy. Men pass på å ikke bli for lenge når de har oppdaget deg.
 4. 4
  Lad opp sprint ofte. Når du reiser rundt i kartene, må du ikke bruke opp all din sprint, prøv å holde noen i reserve når du er i kamp.
 5. 5
  Hold ammunisjon i våpenet. Du kan laste inn våpen mens du beveger deg, og hvis du begynner omlasting først, så kan du sprint og legg på samme tid.

Enemy langt unna

 1. 1
  Legg ned. Fastsettelse gir deg en stor nøyaktighet bonus, gjør deg vanskeligere å få øye på, og en gang oppdaget, gjør deg mye vanskeligere å treffe.
 2. 2
  Endre våpen for å enkelt skudd. Dette vil øke nøyaktigheten på grunn av rekyl som vil føre til målet ditt å hoppe etter hvert skudd. Etter hvert skudd vil du ønsker å vente et øyeblikk før din severdigheter er tilbake der de var. Slik endrer du shot modus du velge om igjen våpenet ditt. I utgangspunktet prøver å bytte til riflen din når du allerede vifter med den og den vil forandre ditt shot modus. Du kan se hva skutt modus du er på ved å se helt nederst til høyre på skjermen.
 3. 3
  Bruk ditt våpen er jern-severdigheter eller omfang, avhengig av hva våpenet er utstyrt med. Standardnøkkelen for dette er høyre museknapp, klikk på den én gang. Sikte reticule mot fiendtlig spiller. Prøv å få det på brystet eller hodet, avhengig av området.
 4. 4
  Starte opptak. Når du bruker en automatisk våpen du vil ønske å fyre i bølger på målet, ikke mer enn fem skudd på en gang. Dette er egentlig avhengig av ditt område skjønt, trenger du ikke ønsker å bare holde nede utløseren fordi rekylen fra våpenet vil sprette mål opp og ut av målet ditt.

Enemy lukke opp

 1. 1
  Tegn en perle på ham. Ganske enkelt, peker pistolen mot ham.
 2. 2
  Iverksette nødvendige tiltak basert på ditt utstyrt våpen:
  • Tunge maskingevær eller automatiske hagler. Sikt på hodet eller brystet. Nå bare legge ned ned, omfang i / bruke jern-severdigheter og brann. Hvis fienden er veldig nære, som i ca 3-5 meter, ikke engang bry med jern severdigheter som han skulle være død innen 2 sekunder hvis du treffer ham.
  • Lette maskingevær, eller våpen som ikke har automatisk. Begynne å skyte i hans retning. Hvis han er 30 meter eller mer unna, legge ned, omfang i og så bare prøve å få så mange ansiktsbilder som mulig, eller brystet skudd, mens du bruker helautomatisk. Hvis han er veldig nære som 3-10 meter, begynner å skyte, sørg for å ha pistol rettet mot ham, og legg det ned mens strafing. Det spiller ingen rolle hvilken retning du strafe, bare ikke strafe inn i en vegg. Mens strafing du kan legge ned, komme tilbake opp og i utgangspunktet gjøre hva du kan for å unngå å bli skutt tilbake. Den felles strategi for motstanderen trolig til å legge ned, så det burde være ganske enkelt å holde mål på dem.
  • For en pistol du virkelig må fokusere på å få hodet skudd, du har bare 15 skudd, slik at du virkelig fikk til å gjøre dem telle.
  • For en sub maskingevær kan du bare peke og skyte. Strafe rundt målet og holde avfyring.

Tips

 • Når sniping et mål som beveger seg mye rundt og du ikke tror du kan få et hode skudd, rett og slett skyte ham i brystet. Dette vil ta ham ned til to barer av livet, så piske ut din pistol og ta ham ut lang avstand. Sørg for å omfang i, og hvis han ikke får til en helse bag i et par sekunder, er han i posen.
 • Når du spiller som en Medic eller som en støtte, stadig kaste ut helse-poser og ammunisjon poser. Dette er hvordan du virkelig rack opp store poeng. Noen ganger folk ikke engang vet at de fikk en ammo bag så sørg for å kaste dem der vennlige soldater vil gå.
 • Når du spiller som en Medic, og du er på vei opp til et stykke deksel som du kommer til å gjemme seg bak, kaste en Health bag der før du kommer dit. På den måten hvis noen får en sjanse på deg mens du er der, eller du blir truffet av en snikskytter du vil automatisk bli helbredet hele veien.
 • Medic poser ta en liten stund for å aktivere når du kaster dem. Hvis en snikskytter treffer deg og du har to barer av livet, kan det være ganske skremmende danser rundt en kastet Medic bag venter på den for å aktivere og helbrede deg. Sørg for å kaste medic poser på forhånd.
 • Se opp for granater, selv om man er rett under føttene, hvis du sprint og deretter hoppe du fortsatt kan overleve.
 • Når kaster granater, tenker: hvor vil fiendtlige soldater være?. Hvor går jeg og se andre spillere gå når jeg er på det laget? Kaste granater der. Du kan få ekstra rekkevidde ved å hoppe rett før du kaster.
 • Hvis du er en snikskytter og komme opp på et fiendtlig soldat uvitende om deg, kan du ikke ønsker å gå for kniven drepe. Mens en kniv drepe ser bra ut på din statistikk side, forteller den fienden soldat akkurat der du er. Hvis du snipe ham i hodet kloss, vil han ikke aner hvor du er eller hvor langt unna du er.

Advarsler

 • Se opp for vennlig granater og for treningskamper når du kaster granater.
 • Ikke straffe for tilfeldige lag dreper. Vil straffe for tilsiktet lagets dreper. Du kan bli utestengt for å misbruke straffe for Team drepe system.