Wkuno

Hvordan spille arma 2 krigføring for nybegynnere

Arma 2 Warfare er et multiplayer scenario for dataspillet Armed Assault 2. Dette er en rask guide til å komme i gang å spille Warfare.

Trinn

Hvordan spille arma 2 krigføring for nybegynnere. Vet hva scenariet er.
Hvordan spille arma 2 krigføring for nybegynnere. Vet hva scenariet er.
 1. 1
  Vet hva scenariet er.
  • Krigføring er en Arma II scenario med tre fraksjoner: Øst, Vest og Resistance. Øst og Vest er spillbare, med NPCer som motstand.
 2. 2
  Målet er å beseire de andre spillbare fraksjoner ved å ta kontroll over byer på kartet. Hver by gir forsyningspunkter som gjør ditt team for å bygge flere baser og kjøpe oppgraderinger.
 3. 3
  Tørk ut motstanden. Byene er i utgangspunktet styrt av NPC motstand fraksjon. Tørke ut motstanden i hver by gjør at laget ditt til å bygge opp mengden av forsyningspunkter hver by bidrar til lag leverer pengeskrinet. Det samme antall poeng er også gitt til hver spiller i $; som en spiller kan kjøpe våpen, kjøretøy og menn.
 4. 4
  For å vinne spillet spillerne må enten fjerne de andre spillernes baser eller ta kontroll over alle byene.
  • Kommando: En sjef er kåret for i begynnelsen av spillet. Hvis ingen sjef er kåret for vellykket, vil AI kommandere - og vil bygge svært åpenbare baser.
   • Sjefen er ansvarlig for HQ kjøretøy (MHQ). Den MHQ er ikke å være drevet av andre enn sjefen. Den MHQ kan konverteres til en immobile basen. Et alternativ menyen kan da kommandanten for å velge basene å bygge. En erfaren kommandant vil ansette komplekse strategier når de bygger og oppgraderer bases.Often nøkkelen til et lag suksess vil avhenge av høvdingene beslutninger gjennom hele spillet.
  • Towns: Towns består av en sentral depo og 2-4 bunkere. Fange bunkers lar spillerne til å kjøpe våpen og for å gyte på bunkers bør en spiller bli drept i kamp.
   • Å fange en by eller bunker, må spilleren vente i bygningen for energi bar å utarme til null, hvor baren vil supplere og endre farge til grønt. Når byen er fanget biler kan kjøpes fra byen depo hjelp innstillingsmenyen ved å klikke på skiftenøkkelen 'X' ikonet. Byen tilbudet vil øke fra en lav verdi f.eks. 10/50 til 50/50; enten gradvis (hvis pre-game automatisk forsyning parameter ble valgt) eller i trinn på 10 som levert fra forsyning lastebiler fra sjefer basen.
   • Når en by er tatt, vil vennlige AI enheter bebor byen gir beskyttelse mot fiendtlige styrker. Jo høyere verdien tilførsel av byen den sterkere kraft tilgjengelig for å beskytte den.
  • Våpen: Hver spiller kan utstyre en rifle og pistol og en sekundær våpen som en rakett bærerakett, samt et begrenset utvalg av granater og røyk beholdere. I de tidlige fasene av spillet spillerne foretrekker å bruke unguided bæreraketter som SMAW og RPG som disse våpnene gjør stridsvogner og panservogner til å være deaktivert heller enn ødelagt.
  • Deaktivert kjøretøy kan da bli reparert og brukt mot fienden i nabobyene. Selv om guidede bæreraketter gi bedre pansergjennomslagskraften og målretting evne, mer erfarne spillere har en tendens til å forbli med unguided raketter på grunn av sin allsidighet på slagmarken. I de senere stadier av spillet spillerne vil ha tilgang til tanks og fly, og vil derfor finne det meste av fiendens kjøretøyer overflødige, spesielt som fiendtlige kjøretøy ikke kan legges inn av en spiller AI troppen.
  • Tactics: En spiller skal reise fra by til by fange byene som de går. Hvis en spiller dør uten å fange en bunker på en fiende byen de blir nødt til å gyte på en base. Rulle ut ved hjelp av musehjulet og velge en gul-sirklet basen vil gyte en spiller på den basen. Lette Fabrikker (L) er de mest valgte spawn som transport er tilgjengelig der for kjøp. Når Heavy Fabrikker (H) er tilgjengelige, byene blitt betydelig lettere å fange opp, som en enkelt tank kan ta en by i et par minutter med spilleren kjøring.
 5. 5
  Bygge statiske forsvar og artilleri ved hjelp av en reparasjon kjøretøy. Dette gjøres best vekk fra baser som bare sjefen bør ha ansvaret for et baser forsvar. Defences må være bemannet av dine personlige AI menn hvis de er lenger enn 200 meter fra en brakke.
 6. 6
  Som standard bygging menyen er bundet til den midtre museknapp og Enter-knappen.
 7. 7
  Blå byer og bygninger - Resistance okkupert; røde byer og bygninger - Enemy fraksjon, grønne byer og bygninger - Friendly
  • Konklusjon:
   • Capture bunkers i byene for å kjøpe våpen og til respawn.
   • Fange en byene sentrale depot for å fange byen og kjøpe kjøretøyer.
   • Kjøp våpen på brakker, biler på LH eller A fabrikker.
    • For å vinne: Fang alle byene eller Finn og ødelegge alle fiendtlige baser.

Tips

 • Capture bunkers i byene for å kjøpe våpen og til respawn.
 • Kjøp våpen på brakker, biler på LH eller A fabrikker.
 • Fange en byene sentrale depot for å fange byen og kjøpe kjøretøyer.
 • Send penger til spillere som bruker ALTERNATIVER - Klubben - velg spillerne navn, velger beløpet som skal overføres, klikker du på Overføring
 • Fast i midten av ingensteds? Trykk Escape, velg Respawn, bla ved hjelp av musehjulet og velge en ny base (gul sirkel) på kartet.