Wkuno

Hvordan skrive og selge dine sanger

Noen gang lurt på hvorfor noen får de kule, søte, make-selv-berømte avtaler, mens andre, med utrolig talent, stil og know-how, aldri selv få den minste nikk fra fagfolk? Som om talent og kunnskap ikke var nok, er dagens forfattere overfor den stadig økende utfordringen med partisjonering deres skrive stiler fra den endeløse kryssild av produksjon makeovers av det som ellers ville være middelmådige sanger i beste fall.

Les videre for å lære hvordan du får dine sanger publisert!

Trinn

Hvordan skrive og selge dine sanger. Forstå hvordan bransjen fungerer og din nye rolle i den.
Hvordan skrive og selge dine sanger. Forstå hvordan bransjen fungerer og din nye rolle i den.
 1. 1
  Forstå hvordan bransjen fungerer og din nye rolle i den. Borte er de dagene begitt seg ut på fra en markedsstyrt perspektiv. Mens et volum på musikk blir opprettet fra en svært grunt skriving og produksjon stil, er det igjen et vakuum for sang og musikk som lengtet etter av en stor del av befolkningen, spesielt baby boomers, som savner de "dager tidligere "hvor stil og lidenskap styrte. Ikke glem det, og faktisk, hvis du vil ha det i bakhodet ditt mens du skriver, vil du være ett skritt nærmere å lykkes. Se hva folk liker og fan base av forskjellige kunstnere, gjøre musikken som theirs.While dette ikke kan være tilfelle for alle ut siden baby boomer generasjon, er det verdt en tanke. Men enkle tenkende tilnærminger som dette vil begrense deg variere lyttere drastisk. Barn Lenser er ikke prime musikk kjøp aldersgruppen lenger.
 2. 2
  Fortsett å skrive innenfra og fra hvem du er, men ikke bli fanget opp i musikken moter, hva som er hot for øyeblikket og hva "synes" å arbeide - Bo i det i lang tid. Hvis du fortsetter å skrive med substans, stil og fra hvem du er og hvor "liv" har gjennomført din skrive stil til, vil du bli drevet av håndverket av sangen og ikke den nyeste musikken industrien mani.
 3. 3
  Vet hvordan du skal markedsføre deg selv. Dagens musikk-bransjen krever at du ikke bare skrive det neste "hit" sang, men at du er i stand til å selge og markedsføre din neste store "hit" - Glem sangen selge seg selv. Dessverre nok, er dette tilfelle mye av tiden. Det er fortsatt A & R regissører, produsenter og kunstnere som ser på styrke og karakter av sangen, men de er blitt mer og mer sjeldne. Hvis du skriver countrymusikk, vil du ha lettere for å finne personer som vil se på styrken av sangen din og ikke bare ren markedsføring. Andre sjangere er ikke så bidrar til sangen levedyktighet, men markedsføring levedyktighet som "rettssikkerhet". Online markedsføring er den beste måten å få musikken ut der med nettsteder som Artistir, Garageband, eller. De alle tilbyr muligheten til å selge musikk på nettet, ved hjelp av ulike metoder.
 4. 4
  Bygg din produksjon styrke. Mange flotte sanger i dag ikke gjør det rett og slett fordi produksjonen ikke gir den emosjonelle tonen, positive eller ikke, at sangen ber. Vi ønsker alle dagen var tilbake når en flott sang sto på egen hånd, men mang en sang demo er faktisk sporet brukes til endelig artist posten kuttet i dag. Du kan ikke lenger slippe unna med "rettferdig" gode klingende sporene, må de høres ut som en rekord kutt. Du kan være i stand til å komme unna med en lo-fi lyd i countrymusikk, men selv dette har endret seg som populariteten til denne sjangeren har økt.
 5. 5
  Holde fokus, tror på å skrive, men vær ærlig på samme tid og kreve de høyeste i kvaliteten på sangen demoer og lære av andre som har "selge evne" faktor i markedsføringen deres sanger eller produkter. Dette er en ny dag i musikkbransjen, men du kan lykkes hvis du vil holde på dine skriveferdigheter verdier og ikke til den nyeste musikken innfall.

Tips

 • Ha det gøy å lage sanger og salg håper du vil gjøre noen penger.
 • Våg å være annerledes! Du kan ikke alltid bli sett på som salgbare eller populær, men folk er alltid på utkikk etter forskjellige stiler. Hvis du har en dybde i tekstene dine satt til to-akkord pop låter, det er annerledes! Hold på med stilen din, eller annet du ikke vil være lykkelig i det lange løp, selv om du er rik!
 • Prøv å få et lokalt band som du kjenner godt å framføre sangen.
 • Skriv for selv tilfredsstillelse og prøv å ikke bli fanget opp i verden. Hvis du ender opp rik bonus hvis ikke du har gjort den beste musikken til å representere hvem du er i møte med det all-godt gjort.

Advarsler

 • Prøv å ikke bli for cocky med sangene dine, eller du vil bli skuffet hvis sangen ikke selge. *