Wkuno

Hvordan sende bilder fra et digitalt kamera til kameratelefonen

Noen ganger kan det være veldig nyttig å kunne vise noen et bilde som er på det digitale kameraet, uten å måtte bære den rundt overalt. En god løsning er å overføre bilder på din mobiltelefon, så har du bildene dine hvor du går med din mobiltelefon!

Trinn

Hvordan sende bilder fra et digitalt kamera til kameratelefonen. Laste opp bildet på en datamaskin.
Hvordan sende bilder fra et digitalt kamera til kameratelefonen. Laste opp bildet på en datamaskin.
 1. 1
  Laste opp bildet på en datamaskin. Dette kan være raskt og enkelt gjøres ved hjelp av en kabel for å koble til det digitale kameraet og datamaskinen. Du bør finne kabelen følger med pakken i boksen som du får et digitalt kamera i.
 2. 2
  Redigere bildet til den størrelsen telefonen tillater det, med mindre telefonen endres størrelsen automatisk. Hvis du ikke endre størrelsen på det før du overfører den, og bildet er forvrengt, strukket, for lite eller på annen måte ikke opp til standarden, så kan du alltid gå tilbake og prøve på nytt.
 3. 3
  • Hvis telefonen har en USB / telefonkabel: så kan du bruke den til å koble telefonen til datamaskinen (via USB port) for å overføre bildene. Telefonen skal komme opp på datamaskinen din som en ny enhet, og i Min datamaskin bør fremstå som en ny stasjon. Du kan ganske enkelt klikke og dra elementer inn i stasjonen som skal da dukke opp på telefonen din. Hvis ikke, kan det hende du trenger å se om et bestemt program levert av produsenten av telefonen.
  • Hvis telefonen din ikke gjør det, og du vil bruke e-mail/picture melding metode: følg deretter trinn 3-4.
  • Hvis både telefonen og datamaskinen har Bluetooth: følg deretter trinn 5-6.
 4. 4
  [For e-mail/picture beskjed] Finn e-postadressen du trenger å sende til. Leverandører behandle celle tall som en e-post. Nedenfor er de mest brukte leverandører og e-post du vil sende, som ville komme som en tekstmelding på mobiltelefonen:
  • Virgin Mobile: phonenumber@vmobl.com
  • Cingular: phonenumber@cingularme.com
  • Sprint: phonenumber@messaging.sprintpcs.com
  • Verizon: phonenumber@vzwpix.com
  • Nextel: phonenumber@messaging.nextel.com
  • AT & T: phonenumber@txt.att.net
 5. 5
  Adressere e-post til dette nummeret og sende bildet, som et vedlegg, til telefonen. Du bør ha en mulighet til å lagre bildet som bakgrunn eller å lagre den på din telefon osv.
 6. 6
  [For Bluetooth] Aktiver Bluetooth på telefonen din, hvis du ikke allerede har gjort det. Du må pare telefonen og datamaskinen for at dette skal fungere. Ikke få panikk, det er enklere enn det høres ut.
   • Du må sette opp maskinen slik at Bluetooth-tilkoblinger. Dette kan gjøres via Kontrollpanel. Dobbeltklikk på Bluetooth-ikonet, og du skal se en Bluetooth-enheter. Klikk kategorien Alternativer, og sørge for at "Tillat Bluetooth-enheter å finne denne datamaskinen" og "Tillat Bluetooth-enheter å koble til denne datamaskinen" er begge sjekket.
   • Gå til kategorien Enheter, og klikk på "Legg til"-knappen. Dette vil åpne Add Bluetooth Device Wizard, og etter å ha kontrollert at enheten er satt opp og klar til å bli funnet, vil den søke etter telefonen.
   • Velg telefonen din, og klikk på Neste. Du skal nå oppgi et passord, av sikkerhetsmessige grunner. Noe enkelt vil gjøre, hvis du ikke er en for å huske tall. For eksempel 0000 eller 1212. Telefonen skal nå be deg om å oppgi dette passordet. Gjøre det, og sammenkoblingen prosessen vil nå være komplett etter at Windows er ferdig med prosessen.
 7. 7
  Hvis du ikke allerede har det, eller et annet program som omhandler overføringer, og deretter laste ned den nyeste versjonen av ringetone media studio. Den støtter de store mobiltelefon-modeller, og avtaler med overføringer av forskjellige størrelser via en Bluetooth-tilkobling. Når du har installert og kjørte den, vil du se en liste over filer på systemet som kan overføres. Finn bildene du vil overføre, og klikk på overføring-knappen for å kopiere dem til telefonen.

Tips

 • Hvis du har et bilde messaging plan er det vanligvis gratis, ellers vil du være å betale for det på en per melding basis. Dette kan legge opp og koster ganske mye, så hvis du er på et budsjett, er e-mail/picture meldingen måte ikke passer for deg.
 • Hvis telefonen din er for gammel, og ikke har en datamaskin / telefon funksjonen, så kan det være en god idé å oppgradere og få en telefon som ikke har denne funksjonen, for å kunne overføre bilder fra kameraet til telefonen. Med mindre du ønsker å bruke Bluetooth eller e-mail/picture melding måte.

Advarsler

 • Du må kanskje installere et bestemt program for å overføre ting fra datamaskinen til telefonen og vice versa. Sørg for å installere den fra en CD som ble levert når du først fikk telefonen, eller, om nødvendig, laste ned fra en trygg og sikker nettside. Hvis ikke, kan du bruke programmet foreslått i trinn 6.
 • Vær oppmerksom på at e-mail/picture melding metoden ikke fungerer. Hvis den ikke gjør det, så kan det være en god idé å forsøke USB / telefonen eller Bluetooth måte. Hvis ingen jobb eller telefonen din er for gammel så kan det være en god idé å kjøpe en ny telefon - med mindre du er strapped for kontanter og / eller kan sette opp med den gamle. Hvis du ikke er altfor plaget om å ha disse bildene fra det digitale kameraet på telefonen din, kan du ikke kjøpe en ny telefon for å få til det.