Wkuno

Hvordan passordbeskytte filer på en mac

Denne artikkelen detaljer en løsning for å sikre en gruppe med filer på din Mac. Stegene skissert nedenfor er ikke laget for å sikre din brukerkonto. For det, gir Apple en tjeneste som heter FileVault som krypterer hele hjemmeområdet.

Denne teknikken følger lignende tiltak til " Hvordan lage en DMG "artikkel, men plasserer vekt på hvordan du bruker en DMG som en sikker mappe-lignende beholder for din personlige informasjon.

Trinn

Hvordan passordbeskytte filer på en mac. Opprett en ny mappe og legg filene du ønsker i din disk image inn i denne nye mappen.
Hvordan passordbeskytte filer på en mac. Opprett en ny mappe og legg filene du ønsker i din disk image inn i denne nye mappen.
 1. 1
  Opprett en ny mappe og legg filene du ønsker i din disk image inn i denne nye mappen.
 2. 2
  Høyreklikk (eller ctrl-klikk) på mappen og velg "get info" og legg merke til størrelsen på innholdet.
 3. 3
  Åpne Diskverktøy (Programmer> Verktøy> Diskverktøy)
 4. 4
  Klikk på "nytt bilde"-ikonet for å opprette en ny disk image. Skriv inn et navn på bilde, og velg en størrelse tilstrekkelig for størrelsen på mappen du opprettet i trinn 2.
 5. 5
  Velg enten 128 eller 256bit kryptering, angir partisjoner til "single partisjon - Apple partisjon map" og angi formatet til å "lese / skrive-disk image." Klikk på "Create"-knappen.
 6. 6
  Velg et sikkert passord og skriv det inn i boksene. Fjern "Husk passord i min nøkkelring" boksen som det Tap hensikten med å sikre dataene. Klikk på "OK"-knappen.
 7. 7
  Plasser innholdet i mappen fra trinn 2 i den nylig monterte disk image.
 8. 8
  Avmontere disk image ved å dra ikonet til papirkurven. I Finder-vinduet, kan du også klikke på Mat ut-symbolet ved siden av den monterte bildet.
 9. 9
  Hver påfølgende forsøk på å få tilgang til disk image vil føre til en rask om passordet.

Tips

 • Lagre personlig informasjon som for eksempel kontoutskrifter, kreditt-rapporter og andre sensitive dokumenter i denne disk image.
 • Du kan lagre dine Quicken datafil i dette bildet, men vil du ha for å montere disk image før du åpner Quicken.

Advarsler

 • DMG-filer er kun tilgjengelig på en Mac.
 • Ikke skriv ned passordet eller sette inn på datamaskinen
 • Pass på at du velger et passord som du vil huske som en gang du har kryptert disse filene med dette passordet, vil du ikke kunne få tilgang til dem uten.
 • Ikke legg inn passordet til nøkkelringen