Wkuno

Hvordan overleve uendelig modus i dead rising i sju dager

Noen gang lurt på hvordan disse menneskene på X-box Live-rankingen har de massive 14 dagers eller 20 dagers overlevelse score? Vel, kan denne artikkelen hjelpe med å få det syv dagers overlevende prestasjon for deg.

Trinn

Hvordan overleve uendelig modus i dead rising i sju dager. Gå ut døren sikkerhet til inngangen plaza.
Hvordan overleve uendelig modus i dead rising i sju dager. Gå ut døren sikkerhet til inngangen plaza.
 1. 1
  Gå ut døren sikkerhet til inngangen plaza. Gå til Sinister Read og få Helse 2 bok. Deretter finne Paul og drepe ham, tar maten hans.
 2. 2
  Reis gjennom al fresca plaza, mat domstol, og stoppe ved sir bøker-a-lot in wonderland plaza for helse 1 og kriminelle biografi bøker. Deretter fortsetter til Nord Plaza.
 3. 3
  Reis til den tomme butikken ved siden av crislips og ta overlevelse bok.
 4. 4
  Ta et blad deretter hodet til fritidspark og drepe de tre haller for maten.
 5. 5
  Reis til paradis plaza og tilegne seg de tekniske og underholdning bøker (disse vil hjelpe senere).
 6. 6
  vi rtual vi>. (I sanntid, vil dette vare i ca to timer.)
 7. 7
  Få appelsinjuice i jill sandwich butikk, som vil holde frank over for syv helse barer med de tre helse bøker.
 8. 8
  Gå og få maskinpistol fra paradise plaza (over cam shop - hoppe fra midten nivå av trappen) ved midnatt neste dag.
 9. 9
  Gå til wonderland plaza og drepe adam. Ta sine motorsager og noe mat han slipper.
 10. 10
  Gå til forskjønnelse kosmetisk butikken (nede) og hoppe på toppen av det. Du bør finne en grapefrukt som du kan spise senere.
 11. 11
  Gå tilbake til paradis plaza og ta OJ oppe i colombianske steke-mestere da barrikadere deg i jill sandwich butikken igjen.
 12. 12
  Begynne å søke på kjøpesenter for mat. OJ og annen mat vil vare deg om to dager.
 13. 13
  Start med å gå til al fresca plaza hvor du finner to orange juice og 3 paier. Ta all maten og legg den inni skoen butikker for en enklere barrikaden.
 14. 14
  Se deg rundt benkene i fritidspark for snacks og kaker, en gang at maten går ut.
 15. 15
  Gå til mat domstol og ta all maten til 2. etasje. (Hvor Carlito var da du bekjempe ham første gang). Du kan komme hit ved å gå inn i området med tre bord og stoler og hoppe på boksene, og deretter hoppe igjen på andre etasje.
 16. 16
  Bli satt og bare spise når du har en helse bar igjen, når all maten er der oppe.
 17. 17
  Gå til colby film land og får den maten i front bak står til venstre, og deretter gå inn i hver plaza og tilegne seg all maten i hver enkelt, hvis beholdningen blir full, må du bare spise den svake mat som snacks, kjeks eller brød, slik at du kan holde bedre mat. Bare bo i en av teatrets og spiser bare når du trenger det.
 18. 18
  Kontroller at du bruker the mall mat bare når du har en bar til venstre og du bør ha overlevd rundt 5 til 7 dager.

Tips

 • Hver bar drenerer en hver 100 sekunder.
 • 1 min spilletid = 5 sek i sanntid
 • Hvis du allerede har zombie genocider prestasjon så kan du få den virkelige mega-buster fra vaktrommet og gjøre ting mye enklere, vil den mega-buster drepe overlevende mellom ett og to treff ikke sammen med zombier!
 • Alltid få begge to helse bøker + en overlevelse guide. Det er en tredje helse bok som du kan få. Første bok i Entrance Plaza inne "A Sinister Read" gir 50% boost. Second in Wonderland Plaza "Sir bøker mye" andre etasje gir 50% boost. Tredje i Nord Plaza ved siden Crislip er gir 100% økning.
 • Finn noen zombier bærer 'hunks kjøtt' aka armene, få to eller tre, og legg dem i en uoppnåelig sted for zombier, slik som markiser, stillas eller bak lukkede tellere. De vil være for opptatt med å prøve å få ut av rekkevidde mat å bry seg om deg, selv står bak dem. Det er en liten sjanse for at de kan svinge på deg, men dette kan likevel være uvurderlig for å overleve.
 • Infinity Mode er lettere når dine statistikker er maxed ut på level 50.
 • Hvis du har en TV som gjør at PIP (bilde i bilde) som ville være en fin funksjon å ha, slik at du ville være i stand til å overvåke spillet mens retur tilbake til TV-en din hvis du får bord. (Jeg foretrekker split screen)
 • Barricades er avgjørende for å overleve, så alltid oppføre dem når du bor i en butikk. Zombies kan gjennombrudd noen elementer så benker og krakker er ideelle, som er handlekurvene.
 • En maxed ut helsen til 12 barer, vil gi 20 minutter av livet.
 • Med de riktige bøkene vil Motorsager vare deg hele spillet (hvis du ikke går klippe drepe zombier). Husk motorsager er til å klippe stier gjennom horder av zombier og for å drepe overlevende.
 • Et interessant alternativ til barricading en butikk, gå utenfor, mot dekning der du fant snikskytter familien. Bruk Zombie Ride ferdigheter, og med litt flaks, bør du være i stand til å hoppe av en zombie, og på toppen av ly, der ingen kan komme til deg. Det anbefales at du har en god tilførsel av mat, og kanskje en snikskytter rifle eller to, for å kutte ned på kjedsomhet.
 • Få noe å lese for å ta kjedsomhet unna.
 • Husk syv dager spilletid = 14 timer!
 • Jeg ville foreslå å bruke ENERGY STAR TV (dette vil spare deg for mye penger og unngå brannsår på TV hvis du planlegger å spille i nesten 22 timer eller mer).
 • En bar av helse vil gi 100 sek av sanntids liv.
 • Hvis level 50, kan den endelige ferdighet Zombie Walk være den mest nyttige verktøyet i ditt arsenal. Etter at du spiser et stykke av mat å frigjøre ditt inventar mellom hva den forrige leseren merket "barrikadene", kan du gå gjennom zombie horde i fullstendig saftey! Bare husk at du fortsatt kan være i fare om natten eller hvis en zombie blir provosert av deg før du forsøker zombie walk. Det er ikke 100% effektiv, tar lang tid, og er kjedelig. Det er også nyttig hvis ved et uhell, kjører du tom for ammo eller dine våpen pauser, så hold det i tankene.
 • Hvis du hopper over kanten på colombianske Roast Masters (i Paradise Plaza) på den oransje overheng med sverd på det (var godt kjent sted fra demo) du synes å være uoppnåelig av zombier. Har noen bøker og mat og nyte en fin ferie.
 • også, hamstre på våpen rundt i kjøpesenteret, så gå til mat domstol for å bygge en barrikade. de store stolene rundt vinområdet fungerer best.
 • Hvis du tid det riktig, er det mulig å koble den trådløse kontrolleren etter å fylle opp din helse bar, deretter gange unna. Det anbefales at du tester denne metoden før å utnytte det. Når kontrolleren slås av på grunn av inaktivitet (på under tjue minutter), vil spillet pause. Det kan også koble deg fra X-Box Live, ødelegge rekorden din, så vær advart om denne metoden!
 • 1 time spilletid = 5 min i sanntid
 • I Jills sandwich butikk når du barrikadere deg i bak skranker og når zombier gå i ta platene nær ovnen og trow platene på dem i stedet for å kaste bort ammunisjon hvis du har en pistol.
 • Hvis du går til din 360-systemet innstilling jeg vil foreslå at du slår på alternativet som ville dimme skjermen når inaktiv. (Når du bestemmer deg for å bare slappe av et sted og ikke gjøre noe i spillet og vent)
  • Det anbefales sterkt at du er level femti og at du har fått zombie genocider prestasjon for den virkelige mega blaster før du prøver uendelig modus! Det vil være nesten umulig å oppnå 5 dager av overlevelse og flate ut umulig å oppnå 7 dager.
 • Ved hjelp av butikker som har dører og små innganger du kan gå inn i en butikk, lukket døren bak deg og holde opp sånn i motsetning til å prøve å bygge barrikader. En ex. ville være The Sinister lest boken butikken i Inngangen plaza eller butikken med katana-tallet og kamp akser. Kinoen er også et flott sted for dette - lukket døren til et teater og slappe av til du trenger å våge for helsen. Du kan også drepe Carlito i mat domstol på toppen av bygningen ting og chill out der oppe ikke plaget til du trenger mer mat.

Advarsler

 • Infinity Mode kan overopphetes X-box 360, så spille denne modusen PÅ EGET ANSVAR! Du trenger å forlate 360 ​​på i minst 10 timer i strekk for å få fem dagers prestasjon, 14 timer for syv dagen, og enda mer hvis du går for høye poengsummer!
 • Kjedsomhet er din største trusselen her, er Infinity Mode ikke så vanskelig, men ventetiden for din helse barer å gå ned er en veldig lang tid.
 • Ikke forlate rommet fordi det uventede kan alltid skje. Det ville suge hvis du overlevde i seks dager bare til å tape fordi du igjen å varme litt pizza.
 • Sjekk værforhold for dagen du forsøker dette på. Du ønsker ikke noen stormer å ha en sjanse banke kraften ut i ditt område mens du er midt i et godt løp.
 • Ikke gå drepe zombier, kan du skru opp din helse og å kaste bort mat å få den opp igjen.
 • For over-oppvarming problemet anbefaler jeg å installere spillet på harddisken din via den nye Xbox 360-opplevelsen oppdatering. Hindrer platen fra stadig spinner lagring på normal slitasje samt over-oppvarming.

Ting du trenger

 • En bok eller et blad
 • En arbeidsgruppe X-box 360
 • Dead Rising videospill
 • To TV-er, slik at du kan se den andre mens du spiller eller hvis TVen har PIP det ville være en fordel.
 • En container for å holde menneskelig avfall!
 • Kanskje en 360 kjølevifte, hvis du har en. det er en lang tid, og kanskje over varme (det er ikke sannsynlig, men likevel.)