Wkuno

Hvordan organisere og skjule hengende kabler under skrivebordet

En billig og god måte å holde datakabler organisert er å bruke klemme-type binders, også kjent som binder eller bulldog klipp. Dette er de sorte klipp med to krom ledning håndtak som du klemmer og åpne, for å sette over en stor haug med papir. De er helt perfekt som ledningen rydder!

Trinn

Hvordan organisere og skjule hengende kabler under skrivebordet. Velg riktig størrelse binders for antall ledninger du har.
Hvordan organisere og skjule hengende kabler under skrivebordet. Velg riktig størrelse binders for antall ledninger du har.
 1. 1
  Velg riktig størrelse binders for antall ledninger du har.
 2. 2
  Sett en skrue med en liten skive i midten av ett av håndtakene på klippet, knytter den til undersiden av skrivebordet, veggen, hylle eller lignende.
 3. 3
  Trykk på den andre kromhåndtak og klemmen åpnes.
  • Legg til flere klipp etter behov. For ikke-sagging kabler, sette en klippe fra hverandre hver 12 inches (30cm) eller så.
 4. 4
  Gruppe kablene sammen. Deretter sette dem i klippet eller klippene for å holde dem ryddet ut av veien.
 5. 5
  Slipp håndtaket og alle kabler er holdt tett i bindersen.
 6. 6
  Det er lett å fjerne kabler. I motsetning til de billige plast ledningen holdere som bryter eller er vanskelig å få åpne, eller som båndet gir måte når du har den full av ledninger, vil disse klippene være holdbar i svært lang tid og vil ikke skade dine snorer.

Tips

 • For å unngå skade på dyre kabler, velger en oversize bindemiddel klipp. Deretter klippe og rulle et lite stykke papir håndkle å plassere i bindemiddel klippet sammen med kablene. Den ekstra tørkepapir rull vil fungere som en spacer for å hjelpe holde kablene på plass.
 • Hvis du er bestemt om farger, kan bindemiddel klipp kjøpes i andre farger enn svart, noe som gjør dem ideelle for å matche til bord, hylle eller annen bakgrunn objekter som du fester dem.

Advarsler

 • Ikke bruk metallklips for AC strømkablene som det er en betydelig risiko for kanten av klippet skade isolasjonen, noe som resulterer mulig brann, elektriske støt, tap av liv og / eller eiendom. Nylon "løsbare strips med skruehullene" er like billig som metallklips og langt tryggere for dette formålet. Et annet trygt alternativ er "hagearbeid borrelås".
 • Disse klippene er veldig sterk, så hold fingrene ut av veien når slippe håndtaket.

Ting du trenger

 • Binders, kjent som bindemiddel klipp eller bulldog klipp
 • Skruer
 • Skrutrekker
 • Ledninger