Wkuno

Hvordan legge til slektninger på facebook

Facebook er et sosialt nettverk nettsted som tillater brukere å koble til og kommunisere med venner og familiemedlemmer. Facebook lar brukere legge utpekte typer familiemedlemmer til profilen deres. Dette gjør at andre brukere å se et Facebook-medlem familie på et øyeblikk. Her er hvordan du legger til slektninger på Facebook.

Trinn

Hvordan legge til slektninger på facebook. Logg deg på Facebook-kontoen din.
Hvordan legge til slektninger på facebook. Logg deg på Facebook-kontoen din.
 1. 1
  Logg deg på Facebook-kontoen din.
 2. 2
  Gå til din egen profilside ved å klikke på "profil"-linken øverst i venstre hjørne av skjermen.
 3. 3
  Klikk på den grå "Rediger profil"-knappen øverst i venstre hjørne av skjermen.
 4. 4
  Klikk på "kjennetegnet folk" linken på venstre side av skjermen.
 5. 5
  Legg til en ektefelle, partner eller signifikante andre. Sjekk "Relationship Status" på toppen av skjermen. Avhengig av børsnoterte sivilstatus, du kan eller ikke kan være i stand til å legge til en ektefelle, partner eller signifikante andre. Velge en av følgende sivilstatus valg vil tillate deg å legge til et navn på en person som du er i et forhold: I et forhold, forlovet, gift, det er komplisert, i et åpent forhold, i en sivil union eller i en Innenriks Partnership. Velge en av disse sivilstatus alternativene vil resultere i at du ikke får lov til å legge til en ektefelle, partner eller signifikante andre: Single, Enke separert eller skilt.
 6. 6
  Legg til andre familiemedlemmer. Klikk på "Legg til et nytt familiemedlem" for å legge andre familiemedlemmer enn en ektefelle, partner eller signifikante andre. Facebook lar deg velge mellom følgende familiemedlem typer: datter, sønn, Forventet: Boy, forventet: Girl, forventet: Barn, mor, far, søster, bror, tante, onkel, niese, nevø, fetter: Kvinne, Cousin: Mann, barnebarn, barnebarn, bestemor og bestefar.
 7. 7
  Velg familiemedlem navn. Skriv inn de første bokstavene i hver persons navn før den fulle navn vises, velg navnet ved å klikke på den.
 8. 8
  Klikk på den blå "Lagre endringer" knappen nederst på skjermen.
 9. 9
  Gjenta denne prosessen for hvert familiemedlem du vil legge til.
 10. 10
  Vent til familiemedlemmer du har lagt for å bekrefte dine forespørsler. Når de gjør det, vil de vises på profilen din.

Tips

 • Oppføring svigerfamilie og andre familiemedlemmer som har relasjoner er ikke en av Facebook alternativer er mulig. Fra samme "Utvalgte Folk" entry-skjermen, klikk på "Opprett en ny liste"-linken. Velg et beskrivende navn for listen (som "In-Laws",) deretter inn navnene på personene du vil legge til.
 • Dine Facebook personverninnstillinger vil avgjøre hvem som kan faktisk se familiemedlemmer du har listet opp.
 • Skrive inn navnet på en voksen som ikke er på Facebook vil resultere i en melding om å taste inn personens e-postadresse. Facebook vil da sende personen en invitasjon til å bli din venn på Facebook og bekrefte Family Request. Det er ingen mulighet til å legge til en voksen i familien som ikke er på Facebook uten å skrive inn en e-postadresse. Hvis du skriver inn navnet på en sønn eller datter, vil du ikke bli bedt om en e-postadresse, men du vil bli bedt om en fødselsdato. Entering denne informasjonen er valgfri. Hvis du legger til en forventet barnet, vil du bli bedt om en forfallsdato. Entering denne informasjonen er valgfri.