Wkuno

Hvordan legge til musikk til din droid

Droid telefoner og andre smarttelefoner gjør det mulig å lytte til din favoritt musikk på farten. Ved hjelp av en telefon i denne måten kan tillate deg å bruke bare én enhet for å lytte til musikk, snakke, og surfe på Internett. Hvis du lurer på hvordan du legger til musikk til din Droid telefon, følger du disse trinnene for å lære hvordan du legger til MP3, CD-lyd og musikk. Du kan også kjøpe musikk direkte fra Google Play Store, og all musikk du kjøper vil være umiddelbart lastet ned og installeres direkte på telefonen.

Trinn

Hvordan legge til musikk til din droid. Bruk USB-kabelen som fulgte med telefonen, og plugg inn din Android-telefon.
Hvordan legge til musikk til din droid. Bruk USB-kabelen som fulgte med telefonen, og plugg inn din Android-telefon.

Legg mp3 og CD-musikk til droid

 1. 1
  Bruk USB-kabelen som fulgte med telefonen, og plugg inn din Android-telefon. Du må koble telefonen til datamaskinen slik at du kan overføre mediefiler fra datamaskinen til din Android-telefon.
 2. 2
  Lukk boksen som dukker opp på datamaskinen som spør hva du vil gjøre med enheten du har koblet til. Hvis du ikke har koblet din Android-telefon til datamaskinen før, vent til driverne installeres. Hvis du allerede har koblet til og installert driverne, gå videre til neste trinn.
 3. 3
  Trykk på knappen på telefonen som sier: ". Slå på USB-lagring"
 4. 4
  Åpne mappen for å vise filene. Denne mappen inneholder all informasjon og media på din Droid telefonen.
 5. 5
  Obduksjonene vil dukke opp, vil det være to. MOT (F:) og avtagbar disk (G:). Velg MOT (F:), generelt alternativer velge "Åpne mappen og vis filene". Du er nå i en liste med 50 elementer.
 6. 6
  Åpne PCens musikkbibliotek (eller itunes), og klikk og dra all musikken du ønsker å sette på din Android-telefon. Det tar noen sekunder for hver sang. For hele biblioteker kan det ta en stund for overføringen er fullført.
 7. 7
  [Alternativ men for sikkerhets] Gå til oppgavelinjen, sjekk dine ikoner (til høyre sammen med dato og klokkeslett) for "Trygg fjerning av maskinvare og utløsing av medier". Min ikonet er en USB med en grønn og hvit hake. Velg ikonet eller venstre klikk, velg "Slå av USB-lagring", og du kan nå trygt koble telefonen din.
 8. 8
  Du kan nå gå inn i telefonen og smil. Nå som du har sett din musikk trygt og godt i mest sannsynlig, hva er merket "Music" (det er i de apps) ikke nøl med å spille av media!

Konvertere og legge itunes musikk til droid

 1. 1
  Søk på nettet etter en pålitelig m4a omformer som vil konvertere disse filene til mp3-filer. Grunnen til at du trenger å gjøre dette er fordi iTunes bruker et spesielt format, slik at du ikke kan bruke sine filer på andre musikkspillere. Det er mange omformere der ute som er gratis og trygg å bruke.
 2. 2
  Last musikkfilene du ønsker å konvertere, og klikk på "konvertere". Prosessen kan ta litt tid avhengig av hvor rask internettforbindelse og størrelsen på filene dine.
  • Last opp er det motsatte av nedlasting. Når du laster ned noe, tar du et element, for eksempel en mediefil, fra en annen kilde og installere den til datamaskinen eller enheten. For å laste opp noe, er du i hovedsak tar et element du allerede har og flytte den til en annen enhet.
 3. 3
  Lagre de nye filene i musikkbiblioteket ditt, og følg deretter trinnene for å overføre mp3 og andre musikkfiler til droid telefonen.

Som en side note fra en stipendiat musikk dragger: du kanskje ikke trenger å konvertere itunes musikk til å sette inn i din media-mappen på droid. Bare gå inn i itunes, velg sang / mappe / spilleliste etc og dra inn i media-mappen. Voila! du har itunes musikk (hopefully... Hvis ikke prøv punktene ovenfor)

Legg musikk til droid fra Android Market

 1. 1
  Åpne Android Market, og gjennomføre et søk etter musikk eller mp3.
 2. 2
  Finn et program som du ønsker å enten kjøpe eller laste ned gratis.
 3. 3
  Bruke programmet til å kjøpe eller laste ned gratis musikk på din droid rett fra din Android-telefon.

Tips

 • Åpne mediespilleren fra din Android-menyen når du er ferdig med å legge musikk. Alle installerte musikk vil gå direkte inn i denne spilleren, og du kan søke etter musikken din gjennom biblioteket funksjonen.
 • En Droid telefonen kan spille av mange typer musikkfiler, inkludert MP3, AMR, WMD (8), MIDI, WAV, OGG Vorbis, og M4A. M4A-filer er iTunes musikkfiler som er kompatible hvis du følger trinnene for å konvertere dem.

Advarsler

 • Sørg for at du bare bruker en pålitelig og troverdig M4A musikkfil omformer. Gjør din forskning før du laster ned noen form for programvare på datamaskinen, slik at du ikke får et virus eller bruke ulovlig programvare.
 • Bare overføre musikk og filer som du har kjøpt. Det er mot loven å bruke musikk som du ikke har betalt for, og du kan være juridisk ansvarlig for alle "gratis" musikk du laster ned.