Wkuno

Hvordan legge til en trådløs ruter til nettverket

Så, har du endelig besluttet å legge til et trådløst nettverk til hjemmet ditt? Her er hvordan du starter.

Trinn

Hvordan legge til en trådløs ruter til nettverket. Velg en trådløs standard, er det fire forskjellige standarder som vanligvis brukes på dette tidspunktet, som er.
Hvordan legge til en trådløs ruter til nettverket. Velg en trådløs standard, er det fire forskjellige standarder som vanligvis brukes på dette tidspunktet, som er.
 1. 1
  Kontroller at du har bredbånd kabel eller DSL tilkobling til, med mindre du planlegger å bruke den nye for lokal fildeling mellom datamaskinene.
 2. 2
  Velg en trådløs standard, er det fire forskjellige standarder som vanligvis brukes på dette tidspunktet, som er: A, B, G og N. Det vil vanligvis koster mer for de raskere standarder (G og I) enn tregere seg (A og B.) For seriøs gaming, plukke N, for Internett-surfing eller business arbeid plukke B eller G.
 3. 3
  Kjøp en ruter som har din foretrukne trådløse signalet, noen populære merkene er linksys, Netgear, og d-link.
 4. 4
  Koble ruteren til ethernet-kabelen fra bredbåndsmodemet og slå på ruteren. Ruteren skal automatisk kringkaste trådløst signal, og om modemet fungerer, så bør Internet.Note, må du manuelt taste inn IP-konfigurasjonen gitt til deg av din ISP.
 5. 5
  Husk at du også trenger en trådløs adapter for datamaskinen også hvis det ikke allerede er installert eller bygd inn i datamaskinen. Det anbefales (om mulig) å bruke samme merkenavn router og adapter.
 6. 6
  Sørg for å sikre det trådløse nettverket, ved å slå på WEP eller WPA kryptering, endre administrator passord, og legge til MAC-filtrering. Se i ruterens dokumentasjon for informasjon om disse innstillingene.

Tips

 • Multiple-input og multiple-output er kostbart, så med mindre du vil ultimate dekning og overføringshastighet er det ingen grunn til å kjøpe den.
 • Med mindre du har gigabyte (ekstremt raskt) ethernet, vil nettverket hastigheten ikke bli påvirket mye av en high-end router snarere enn en billig router. Bare datamaskin overføringshastighet påvirkes, fordi Internett hastighet er meget mye langsommere enn alle standarder.
 • N-standarden har blitt publisert og avtalt mellom internasjonale standarder organisasjon, (IEEE 802.11n). G standard bør være mer enn nok flere fleste brukere. Den
 • multiple-input og multiple-output-teknologi, (multiplex i multiplex ut) har vist seg å være vellykket i å øke rekkevidden og data gjennomstrømming. Dette er en viktig del av det nåværende N standard og er for tiden tilgjengelig i de fleste N-modeller.
 • Hastigheter på den trådløse representerer ikke hastighetene som du vil få til Internett. Hastigheten indikert av ruter er forbindelsen mellom de enkelte ruter og datamaskinen (e). Normalt Internett-tilkoblingen er mye tregere enn tilkoblingen fra datamaskinen (e) til ruteren (f.eks internett-tilkobling er alt fra 1-6Mb / s og en trådløs G-tilkobling er opp til 54MB / s).
 • Ved hjelp av en brannmur kan bidra til å beskytte en datamaskin nettverk, trådløs eller ikke, fra hackere.

Advarsler

 • Legge til et trådløst nettverk kan sette deg i fare for hackere hanke inn nettverket ditt, med mindre du lære