Wkuno

Hvordan legge til ditt arbeid e-post til iPhone

Apple iPhone er i stand slik at du kan få tilgang til e-postkontoen med de fleste leverandører, inkludert jobbrelatert e-postkonto via Microsoft Exchange eller annen e-postklient. Hvis konfigurasjonsinnstillingene på e-postklienten ikke allerede er programmert inn i din iPhone, kan du kontakte e-postleverandøren direkte for å få den innkommende og utgående server informasjon, som du deretter kan programmet til iPhone for å ha tilgang til arbeidet ditt e-postkonto. Denne artikkelen vil lede deg gjennom trinnene for å legge til din Microsoft Exchange e-postkonto eller en e-postklient som ikke allerede er konfigurert til din iPhone.

Trinn

Hvordan legge til ditt arbeid e-post til iPhone. Skaff domene og server navn for e-postkontoen.
Hvordan legge til ditt arbeid e-post til iPhone. Skaff domene og server navn for e-postkontoen.

Legg Microsoft Exchange e-post

 1. 1
  Skaff domene og server navn for e-postkontoen.
  • Ta kontakt med nettverksadministratoren på din arbeidsplass hvis du trenger hjelp med å innhente denne informasjonen.
 2. 2
  Trykk på Innstillinger-ikonet fra startskjermen på din iPhone.
 3. 3
  Velg alternativet for "post, kontakter, kalendere."
 4. 4
  Trykk på "Legg til konto" og velg "Microsoft Exchange".
 5. 5
  Skriv inn din Microsoft Exchange-konto informasjon. Du vil bli spurt om din e-postadresse, domenenavn, brukernavnet og passordet du bruker for å få tilgang til e-post på jobben, og en beskrivelse av kontoen.
 6. 6
  Gi din server informasjon når du blir bedt om, og klikk "neste".
 7. 7
  Slå postalternativet til "på" når du blir bedt om synkronisering preferanser.
  • Denne skjermen vil også tillate deg å angi om du vil synkronisere e-kontakter og kalender mellom e-postkontoen din og din iPhone.
 8. 8
  Trykk på "lagre"-knappen for å lagre endringene. Den jobbrelaterte e kan nå nås fra "Mail"-ikonet på din iPhone hjem-skjermen.
  • Hvis du trenger å endre verkets Microsoft Exchange informasjon i fremtiden, som domene eller server navn, gå tilbake til "Innstillinger" fra din iPhone hjem-skjermen og velg "Mail, kontakter, kalendere." Velg Microsoft Exchange-konto, velg "Account Info" for å gjøre endringer.

Legg annet arbeid epost

 1. 1
  Trykk på "innstillinger" fra hovedskjermen til iPhone.
 2. 2
  Trykk på "post, kontakter, kalendere" og velg "Legg til konto".
  • Velg "Annet" hvis du ikke ser den jobbrelaterte e-klient allerede gitt på skjermen.
 3. 3
  Skriv ditt verkets e konfigurasjoner i de aktuelle feltene. Dette gjør at din iPhone for å få tilgang til arbeidet ditt e-postkonto.
  • Hvis iPhone ikke gjenkjenner eller konfigurere din e-informasjon, må du kanskje kontakte e-postleverandøren direkte å samle konfigurasjons detaljer.
 4. 4
  Ta kontakt med verkets e-postleverandøren.
  • Besøk den e-postleverandøren viktigste nettsted for å finne en hjelp seksjon eller deres kontaktinformasjon, for eksempel et telefonnummer, e-postadresse, live chat eller kontaktskjema.
 5. 5
  Be e-postleverandøren for e konfigurasjonsinnstillingene.
  • Finn ut om kontotypen er POP eller IMAP, får de innkommende og utgående server navn, innkommende og utgående server, portnummer, innkommende og utgående brukernavn og passord, og om de innkommende og utgående servere støtter SSL.
  • Besøk "My Email Settings" Apple support lenke omtalt i Sources i denne artikkelen for en fullstendig liste over informasjonen du trenger fra e-postleverandøren.
 6. 6
  Skriv inn e-postklienten konfigurasjonsinnstillinger.
  • Du må kanskje gå tilbake til e-postkontoen innstillinger delen av iPhone for å fullføre denne prosessen.
  • Trykk på "Lagre" for å fullføre prosessen med å legge arbeidet ditt e-post. Du vil nå kunne få tilgang til arbeidet ditt e-postklient direkte fra din iPhone.

Advarsler

 • IPhone vil ikke tillate deg å registrere eller melde deg på en jobbrelatert e-postkonto gjennom "post" eller "Innstillinger" menyer. For å legge til jobbrelatert e-postkonto til din iPhone, må du allerede har en eksisterende brukernavn og passord til e-postkontoen fra leverandøren.