Wkuno

Hvordan legge til ' alias ' e-postkontoer på me.com

Alias ​​e-postkontoer er noen ganger brukt til å beskytte din virkelige e-postadresse. For eksempel hvis e-postadressen er johnsmith@me.com og du bestemte deg for å beskytte ditt navn du kan lage et alias for denne såkalte dvs. john124728@me.com.

Dette gjøres enkelt ved hjelp av den nye me.com Mail Innstillinger-menyen.

Trinn

Hvordan legge til ' alias ' e-postkontoer på me.com. Logg inn i meg. Com ved hjelp av. Mac-konto eller Mobile Me-konto log in info.
Hvordan legge til ' alias ' e-postkontoer på me.com. Logg inn i meg. Com ved hjelp av. Mac-konto eller Mobile Me-konto log in info.
 1. 1
  Logg inn i meg. Com ved hjelp av. Mac-konto eller Mobile Me-konto log in info.
 2. 2
  Velg mail kategorien øverst i venstre hjørne.
 3. 3
  Deretter velger du fra nedtrekksmenyen, preferanser.
  • Klikk adresser.
 4. 4
  Klikk på Legg til-knappen (+) i adresselisten.
 5. 5
  Klikk post alias, og deretter oppgi følgende informasjon: En e-post alias, beskrivelse og et navn, som vil vises i Fra-feltet for mottakerens e-post - Alias ​​navn kan inneholde mellom 3 og 20 tegn.
  • genius.Google @ me.com
 6. 6
  MobileMe Mail bruker beskrivelsen å sette et fargekodet etikett på hver melding som sendes til kontoen din slik at du kan finne dem på et øyeblikk. En farge for meldinger som sendes til aliaset
  • E-poster sendt til et alias vises i innboksen din med en farget etikett i meldingslisten passer din beskrivelse.
 7. 7
  Klikk gjort.
  • Når du er klar til å sende en e-post, bruke Fra menyen i vinduet Ny melding å velge aliaset du vil ha det sendt fra. Når dine alias er satt opp du er i stand til å sende og motta e-post fra det, er du også i stand til å registrere seg for kontoer som Facebook, Yahoo, iGoogle eller YouTube.

For mer info besøk http://help.apple.com/mobileme/interface/index.html?lang=en # mm6b1a3de6

Tips

 • Dessverre aliasene ikke kan legges via Mail desktop program eller gjennom andre postprogram som Mozilla Thunderbird eller Microsoft Office Outlook.

Advarsler

 • Hvis du har en langsom internettforbindelse, kan det ta lengre tid enn vanlig.
 • Hvis du allerede har hatt en Mac-konto -. Du ikke er i stand til å skape another@mac.com e alias, du er bare i stand til å lage a@me.com alias.

Ting du trenger

 • Du vil trenge en. Mac eller Mobile Me-konto.
 • Web Browser