Wkuno

Hvordan laste opp musikk fra en mp3-spiller til windows media player

Mange bærbare media / lydenheter er flott for lagring av musikk og data, men etter at du sette informasjonen på dem, hvordan du går om å få den av igjen? Dette how-to vil forklare hvordan man kan gå om du gjør dette på beste måte.

Trinn

Hvordan laste opp musikk fra en mp3-spiller til windows media player. Vite hva slags mp3-spiller du har.
Hvordan laste opp musikk fra en mp3-spiller til windows media player. Vite hva slags mp3-spiller du har.
 1. 1
  Vite hva slags mp3-spiller du har. Først og fremst er ikke alle mp3-spillere skapt like. Det er populære, som iPod (i alle sine inkarnasjoner) og nå nylig, er Zune, og det et mye mer mangfoldig kategori av mp3-spillere og bærbare enheter fra andre produsenter foruten Apple og Microsoft. Creative, RCA, Philips, Sony og iRiver, bare for å nevne noen, produsere noen ganske gode kvalitet mp3-spillere og bærbare medieenheter.
  • Disse forskjellige merker og det faktum at de er ikke alle det samme er nevnt fordi i essens, før du bestemmer hvordan du skal få tak i filene på, og på samme måte, ut av spilleren, bør du vite hva slags spiller du har, og noen ting om det. Har det interne minnet? Er det en hard-drive basert spiller? Er det programvare som følger med enheten? Du bør finne svar på alle disse spørsmålene før du går videre.

iPod

 1. 1
  Arbeid med itunes. Hvis du har en iPod, vil du sannsynligvis allerede har iTunes installert på datamaskinen, for å jobbe med filene på din iPod. Dessverre begrenser iTunes dere alvorlig på hvordan du er i stand til å arbeide med å få musikk på og av av iPod.
  • Med iTunes 7, er du i stand til å sikkerhetskopiere hele biblioteket til en CD eller DVD. Bruk denne CD eller DVD kopiere tilbake musikken tilbake på harddisken din og importere den til Windows Media Player bibliotek.
  • En enklere metode kan være å få Windows Media Player til å gjenkjenne din iPod direkte. Imidlertid er denne typen kompatibilitet direkte motstridende til Apple og Microsofts respektive software design. IPod ved utforming krever at du bruker iTunes, og ikke Windows Media Player. Windows Media Player vil trolig aldri støtte iPod.

Andre merker

 1. 1
  Vite om din mp3-spilleren har et flash-minnekort. Hvis du har en annen type mp3-spiller, er det viktig å vite hvorvidt det har internt flashminne, har et flash-minnekort i den, eller er en hard-drive basert spiller som iPod. Mange Creative mp3-spillere se, føle, og fungerer som USB-minnepinner. Du kan plugge dem direkte inn i en ledig USB-port på PC-en, må du vente på at Windows skal gjenkjenne disken, og du bør være i stand til å finne musikken på spilleren via Windows Utforsker.
  • Kopier den og importere den til Windows Media Player. Noen krever en kabel, vanligvis fra en mini-USB-plugg til standard størrelse. Hvis du ikke har dette, er det mest likey nødvendig for å overføre musikk mellom PC og MP3-spilleren.
  • Hard-drive baserte mp3-spillere krever spesielle drivere som må installeres slik at Windows vet hvordan å arbeide med dem. Vanligvis er disse sammen med spilleren selv, og kan installeres enkelt fra for eksempel en CD. Hvis du har siden tapt eller skadet den originale driveren disken, kan du være i stand til å få installasjonsprogrammet nødvendig å installere drivere fra produsentens website.The detaljene som varierer per produsent.
  • Etter å ha installert driverne, koble mp3-spilleren til datamaskinen med riktig kabel (det er nesten alltid best å bruke kabelen som fulgte med spilleren, hvis man ikke kom med den, bruke hvilket som helst merke du stoler) og Windows skal gjenkjenne spilleren og sette den opp for bruk. Oftere enn ikke, vil Windows gjenkjenne mp3-spillere som enten flyttbare disker, eller muligens bærbare medieenheter. Windows vil vanligvis også få opp en meny med oppgaver når du kobler spilleren din, som liste ting som "Synkroniser med Windows Media Player" og "ikke gjør noe". Avbryte eller lukke et slikt vindu hvis den vises.
  • Hvis mp3-spilleren vises som en flyttbar disk eller en MTP-enhet / Portable Media (lyd) spiller, Åpne "Min datamaskin", høyreklikk på ikonet som tilsvarer enheten og velg "Utforsk". Noen ganger Windows kan tillate deg å "Åpne" enheten, som kan gjøre det samme. Når du gjør dette, blir du nå bla gjennom filene på enheten som du ville filer i en mappe.
  • Kopier de du vil inn et sted på harddisken (for eksempel "My Music") og deretter en gang ferdig, åpner du Windows Media Player. Du bør ha Windows Media Player 10 eller 11 for denne metoden. Hvis du har en eldre versjon, oppgradere. Det er gratis, det er lett, det er flere funksjoner. Ingen grunn til å ikke. I Windows Media Player, velg "Legg til i bibliotek", og deretter kan du velge enkeltfiler eller en hel mappe.
  • Plukke de du vil importere, og Windows Media Player vil importere dem til mediebiblioteket. Hvis musikken er lagret i "My Music", kan Windows Media Player importere den automatisk når programmet starter.

PSP

 1. 1
  Bruk samme fremgangsmåte som beskrevet ovenfor. I det usannsynlige tilfellet at du har en Sony PSP, fremgangsmåten er stort sett den samme, bortsett fra, etter tilkobling av kabel fra PSP til datamaskinen (og slår på PSP), men før du åpner enheten i Windows Utforsker, må du sette PSP til USB Connection-modus.
  • På PSP, venstre pil til Innstillinger, pil opp til "USB Connection" og trykk X. Nå PSP er i USB-tilkobling modus. Windows skal montere enheten som en flyttbar disk, og du vil kunne bla i mapper som er lagret på minnekortet.

Tips

 • Apple iPod eller iTunes kan konvertere musikken som blir overført til iPod til et annet format i tillegg til mp3. Ved import av denne musikken inn i Windows Media Player, kan Windows Media Player ikke har riktig codec for å spille av musikken på riktig måte. Du må kanskje laste ned appopriate codec enten fra Microsoft, men mest sannsynlig en tredjepart for å kunne bruke den musikken du har overført.
  • Alternativt, kan du re-kode musikken etter å ha overført den av på din iPod før du importerer den inn på din Windows Media Player-biblioteket.
 • De fleste mp3-spilleren produsenter, som Apple, vil bærbare medieenheter å være skrivebeskyttet. Dette kan være et forsøk på å hindre fildeling eller piratvirksomhet. Av denne grunn, kopiere musikk fra mp3-spilleren på din harddisk er vanligvis en oppgave som er off-limits med de fleste media-sentriske programvare.

Advarsler

 • Noen mediespillere, som Zune, embed DRM (Digital Rights Management) informasjon på hver eneste bit av data som blir overført til dem. Av denne grunn, kan det hende du støter på problemer når du importerer eller forsøker å spille av musikken du har importert til Windows Media Player fordi du ikke har riktig lisens (er). Dessverre er det færre og færre muligheter for å håndtere dette problemet. Den beste måten å sikre at DRM ikke vil ødelegge din musikk-importerende dag er å ha lisensene før du importerer. Komme rundt DRM er en annen how-to helt.
 • Windows kan gjenkjenne mp3-spilleren når du kobler den til via USB (eller en annen metode), men vil gi en feilmelding som sier at enheten ikke ble satt opp riktig. Noen ganger installere driverne for enheten vil løse problemet, andre ganger må du kanskje oppdatere driverne. I ekstreme tilfeller, må du oppdatere driverne for enten hovedkortet eller USB-enheten inni datamaskinen før enkelte enheter vil sette opp riktig.