Wkuno

Hvordan lage sirkler i Google+

Google+ er Googles nye sosiale nettverk verktøy for tilkobling med venner, familie og verden. En av dets unike egenskaper er dens enkel måte å lage grupper av venner via sirkler. Når du har en krets av venner, kan du enkelt chatte, henge ut, dele artikler og mer med dem alle.

Trinn

Hvordan lage sirkler i Google+. Gå til google verktøylinje nær toppen av websiden din nettleser.
Hvordan lage sirkler i Google+. Gå til google verktøylinje nær toppen av websiden din nettleser.
 1. 1
  Gå til google verktøylinje nær toppen av websiden din nettleser. Klikk på navnet ditt eller avatar. I boksen som utvider, klikk "Vis profil".
 2. 2
  Dette vil åpne google plus hjemmeside. I den venstre verktøylinjen, klikk på Circles ikonet.
  • Du må kanskje klikke "Mer" nederst for å se kretsene dine.
 3. 3
  Dette vil åpne sirkler side. Dra en venn inn i "Drop her for å opprette en ny sirkel" plass.
 4. 4
  Dra andre venner i gruppen din til den samme kretsen. Når du er ferdig, klikk "Opprett Circle".
 5. 5
  Skriv inn et navn for sirkelen din og klikk "lage en krets med # folk."
 6. 6
  Din sirkel dukker nå opp som en faktisk sirkel i profilen din. Føl deg fri til å dra flere venner inn i sirkelen for å utvide den! Lær hvordan du kan importere dine Facebook-venner til Google+ for å starte nettverk med flere mennesker.

Forstå hvordan sirkler jobber

 1. 1
  Ved oppdatering kan du velge hvor begrenset eller bred du vil dele. I økende grad av publisitet, alternativene er:
  • En enkelt individ - Skriv inn personens navn eller e-postadresse, og du vil sende dem tilsvarende en privat melding.
  • En spesifikk sirkel - Oppdater synlig for alle i den sirkelen.
  • En gruppe av sirkler - Enhver antall kretsene dine.
  • Kretsene dine - Alle kretsene dine. Dette ligner på å legge til "venner" på Facebook
  • Utvidet Circles - Alle i alle kretsene dine og alle i alle sine sirkler. Det ligner på hvordan "venner av venner" fungerer på Facebook.
  • Public - Alle på nettet.. Ligner på hvordan en Twitter innlegg # fungerer Forstå hvordan Google+ Circles fungere:
 2. 2
  Du kan legge noen til en sirkel selv om de er eller ikke er din venn, og velger å ikke legge deg til sine egne kretser. For eksempel kan du sette folk i en sirkel du aldri har møtt som Google-sjef Larry side eller Facebook CEO Mark Zuckerberg. Mens du vil se oppdateringene i main stream, vil oppdateringene ikke vises i deres main stream, men i stedet i en seksjon kalt "innkommende".
  • Navnene på kretsene dine og hvem som er der sirkelen ikke er delt. Slik at du kan lage en sirkel som heter "Folk som jeg later til å like" og aldri faktisk legge til dem eller lytte til sine oppdateringer hvis du ønsker det.
 3. 3
  Du kan se strømmen av noen bestemt sirkel ved å klikke på navnet til den sirkelen i strømmen visning.
 4. 4
  Sirkler ikke fungere som "grupper" i facebook eller google eller yahoo grupper. Når du oppretter en sirkel, er det unikt for deg. Andre medlemmer av sirkelen din sannsynligvis ikke vil ha nøyaktig samme personene i noen av sine sirkler.

Tips

 • Når du har mer enn seks sirkler (typisk det er hvor mange som får plass i en rad), må du kanskje bla for å se alle kretsene.
 • Du kan alltid legge til flere personer til en sirkel når den er blitt opprettet. Bare dra flere folk inn i den aktuelle kretsen.
 • Du kan også legge til flere personer til en sirkel på skjermen der du nevne sirkelen. Bare klikk på "Legg til en ny person"-knappen rett under tittelen. Du kan deretter skrive inn et navn eller e-postadresse for å finne den personen du ønsker.
 • Du kan legge til personer i din krets som ikke er i din anbefalt venner ved å klikke på sirkelen, velge "Legg til en ny person", og deretter skrive inn e-postadressene deres.