Wkuno

Hvordan lage og laste opp en ringetone

Med utbredelsen av elektroniske gadgets som flash, bang, futt, noen ganger er det viktig å skille seg ut. Opprette og laste opp din egen ringetone er en fin måte å fortelle som ringer eller bare være annerledes.

Trinn

Hvordan lage og laste opp en ringetone. Få en data-stand mobiltelefon.
Hvordan lage og laste opp en ringetone. Få en data-stand mobiltelefon.
 1. 1
  Få en data-stand mobiltelefon.
 2. 2
  Få uansett software \ hardware er nødvendig for å overføre filer til og fra mobiltelefonen.
 3. 3
  Finn en sang eller et annet bit av lyd som du vil bruke som ringetone. Bestem hvilke mindre del av det du ønsker å bruke for en ringetone. Det må være i MP3-format, og ikke større enn 8 MB. Valget du ønsker å opprette må også være mindre enn 30 sekunder. Noen mobiltelefoner kan ytterligere begrense ringetone lengde, så sjekk telefonens brukerveiledning for å være sikker.
 4. 4
  Last ned og installer alle lyd klipping og redigering programvare. Audacity er en av de beste og fri programvare.
 5. 5
  Starte programvare og åpne mp3-fil i programvaren slik den vil se ut som en lydbølge bar.
 6. 6
  Marker den delen av mp3-fil ved å dra i visuell bar. Velg spille for å lytte til den valgte delen.
 7. 7
  Hvis du har valgt riktig del av sangen for ringetone, velger du "eksport utvalg" fra filmenyen.
 8. 8
  Lagre det med nytt navn til et sted du kan huske. du trenger å laste ned gratis tilgjengelig lame encoder for MP3-filer.
 9. 9
  Koble telefonen til PC-en og laste pc-til-telefonens programvare.
 10. 10
  Ved hjelp av programvaren, overføre mp3 til telefonen.
  Velg filen på telefonen som gjeldende ringetone, ringetone-ID, etc.

iTunes Method

 1. 1
  Laste klippet inn itunes og, etter å sikre at import formatet er satt til WAV (rediger \ preferanser \ avansert \ import), høyreklikke på filen og klikk "Konverter markerte til wav '. Dette vil slå ned filen til en lett redigerbare WAV-fil.
 2. 2
  Åpen lydopptaker ved å klikke start \ programmer \ Tilbehør \ underholdning \ lydopptaker.
 3. 3
  Klikk og dra den nyopprettede WAV-fil fra itunes inn lydopptaker. Dette vil laste det inn i Sound Recorder og tillater deg å redigere den.
 4. 4
  Klikk play og så stoppe den der du vil ha ringetonen skal begynne. Klikk Rediger \ Slett Før Nåværende posisjon "for å fjerne noe før der du stoppet.
 5. 5
  Klikk play og stoppe det der du vil ha ringetonen til slutt. Klikk Rediger \ Slett Etter Nåværende posisjon "for å fjerne noe etter hvor du stoppet. Dette bør gi deg klippet du ønsker som ringetone.
 6. 6
  Klikk 'file \ lagre som "og lagre filen på skrivebordet ditt.
 7. 7
  Dra filen fra skrivebordet tilbake i itunes.
 8. 8
  Tilbakestille import innstillingene tilbake til mp3 (rediger \ preferanser \ avansert \ import), høyreklikker du på filen og konvertere den tilbake til en mp3. Dra den tilbake på skrivebordet, og du kan nå fjerne alle de eldre filer hvis du ønsker det.
 9. 9
  Koble telefonen til PC-en og laste pc-til-telefonens programvare.
 10. 10
  Ved hjelp av programvaren, overføre mp3 til telefonen.
 11. 11
  Velg filen på telefonen som gjeldende ringetone, ringer id, etc.

Tips

 • Avhengig av produsenten, kan programvaren og \ eller nødvendig utstyr koster penger. Eldre telefoner krever proprietære kabler, mens nyere telefoner bruker stort sett USB eller bluetooth. Sjekk eBay for datakabler for salg, men sikre kompatibilitet med din modell, og at den kommer med programvare. Hvis du har Bluetooth eller USB, programvaren mest sannsynlig kom med telefonen din, hvis ikke, kan det være tilgjengelig gratis fra produsentens hjemmeside.
 • De fleste nyere telefoner tillate en tilkobling til en datamaskin, men mange eldre telefoner ikke. Sjekk produsentens nettsted for å se om din modell støtter pc-til-telefon og MP3-avspilling.
 • Noen tjenesteleverandører er snille nok til å blokkere denne muligheten på sine telefoner. Men hvis du finner deg selv i denne posisjonen, frykter ikke, siden alt av funksjonen begrensende gjøres via programvare, er det mulig at noen driftige person har funnet en metode rundt det. Google søk er den beste måten å finne walkthroughs for denne type endring.
 • Avhengig av din mobiltelefon produsent og modell, er den optimale lengden for en ringetone sted rundt tjue sekunder. Finne en sang med en god 20 annet ledd å bruke er ganske muligens den vanskeligste delen av prosessen. Husk at mobiltelefonen høyttaler er noe begrenset, og valgene med overdreven støy, høy \ lave nivåer, eller av dårlig kvalitet vil ikke slå godt ut.
 • Det er programvare som gjør det mulig å redigere lengden på MP3 men de fleste krever kjøpet. Den metoden skissert ovenfor bruker programvare fritt tilgjengelig eller inkludert med Windows.
 • Hvis du har en nyere telefon, men ikke føler for å komme til datakabelen \ programvare, finne en venn (eller bli venner med noen) som gjør. I mange tilfeller kan de laste opp filen til sin telefon og MMS det til deg.
 • Kjøp et program som Xingtone som vil gjøre alt.
 • Mobiloperatøren vil trolig belaste deg for WAP-trafikken du genererer når du laster ned ringetone. Sjekk din mobiloperatør for mer info.

Advarsler

 • Endring av telefon koden kan ikke tillates under din tjeneste kontrakt eller garanti, og i noen tilfeller kan være ulovlig. Sjekk med tjenesteleverandøren, til telefonen produsenten være sikker.
 • Feil endring telefonen kan murstein telefonen, finne de mest anerkjente jakt retninger mulig og ikke avviker i det hele tatt fra dem.
 • MMS-meldinger kan koste ekstra penger, sjekk din tjeneste kontrakt eller med leverandøren din for å være sikker.

Ting du trenger

 • En data-aktivert mobiltelefon med nødvendig programvare og utstyr
 • En lydfil du ønsker å gjøre om til en ringetone
 • iTunes + Windows