Wkuno

Hvordan lage et produkt boks i photoshop

Ønsker du å designe en attraktiv boks for produktet ditt? Med Photoshop, kan du enkelt lage en, akkurat som dette:

Trinn

Hvordan lage et produkt boks i photoshop. Starte photoshop og opprette et nytt dokument ved å skrive ctrl + n.
Hvordan lage et produkt boks i photoshop. Starte photoshop og opprette et nytt dokument ved å skrive ctrl + n.
 1. 1
  Starte photoshop og opprette et nytt dokument ved å skrive ctrl + n. Å ha god plass til å jobbe med, for "Name:" enter ProductBox, "Bredde:" skriver 600, for "Høyde:" skriv 600, "Vedtak:" skriv 72, og "Bakgrunn Innhold:" enter Hvit. Klikk "OK".
 2. 2
  Legg foran og på siden av boksen.
  1. 3
   Lag en front og side for produktesken som separate dokumenter, eller åpne front og side bilder lastet ned fra "tingene du trenger" nedenfor. For denne How-to, bildene er tatt i bruk de nedlastede bildene. Hvis du vil lage din egen front og side, laste ned bildene nedenfra og bruke dem som utgangspunkt for dine egne bilder.
  2. 4
   p roduct_box_front p>. Trykk CTRL + A for å merke hele dokumentet, og deretter CTRL + C for å kopiere innholdet i dokumentet.
  3. 5
   Aktiver ProductBox dokumentet vi nettopp opprettet ved å klikke på verktøylinjen. Type CTRL + V for å lime inn foran boksen inn i dokumentet.
  4. 6
   p roduct_box_side p>. Type CTRL + A for å merke hele dokumentet, og deretter CTRL + C for å kopiere innholdet i dokumentet.
  5. 7
   Aktiver ProductBox dokumentet vi skapt, og skriv ctrl + v for å lime på siden av boksen inn i dokumentet. Du kan nå lukke foran og på siden av boksen dokumenter, trenger du ikke trenger dem lenger.
  6. 8
   Vår nye ProductBox dokumentet skal se omtrent slik ut:
  7. 9
   Legg merke til den fremre og den side av boksen sitter på toppen av hverandre. Vi kommer til å fikse det.
 3. Juster fronten og på siden. Nå skal vi flytte fronten og siden av boksen på plass, og deretter forvrenge dem til å gi boksen en 3D-utseende.
  1. Gi lagene noen navn. I Layers Palette, høyreklikk på laget som inneholder foran boksen vår, og velg Layer egenskaper. Endre Navn: til Front Navn:>. Nå gjør det samme for laget som inneholder den siden av boksen vår, og endre navnet til Side.
  2. Klikk på Front laget i lagpaletten. Skriv V å sørge for flytteverktøyet er åpen. Inne i dokumentet, dra og flytte fronten av boksen vår til høyre til at fronten nesten til kanten av dokumentet.
  3. Klikk på siden for laget i lagpaletten. Inne i dokumentet, dra side av sekstenmeteren til det er foret opp med venstre kant av fronten av boksen. Dokumentet skal nå se slik ut:
  4. Hvis de to lagene er stilt opp riktig, så forfra og fra siden skal se ut som en flat bilde.
  5. Sørge for at Side lag er valgt i lagpaletten, på Bilde> Justeringer> Lysstyrke / kontrast Bilde> Justeringer>. Sett lysstyrke til -20. Siden lampen er ment å være slående produktboksen forfra, bør den side av boksen være noe mørkere enn den fremre.
 4. Forvrenge front og side. Dette er den vanskelige delen. Vi trenger å forvrenge forfra og fra siden av boksen ved hjelp av forvrengningsverktøy.
  1. Klikk på Front-laget i lagpaletten. Nå klikker Rediger> Transformer Edit >> Forvreng. Dette skaper en forvrenge boks rundt fronten av boksen. Grab torget håndtak på øverst i høyre hjørne, og dra den ned ca 150 piksler.
  2. Grab torget håndtaket i nederste høyre hjørne, og dra den opp ca 150 piksler.
  3. Grab torget håndtaket på midten høyre side, og dra den i ca 200 piksler. Sørg for at høyre side av fronten er rett. Juster hjørnet håndterer litt å rette ut siden hvis du må. Nå traff ENTER for å bekrefte forvrengning. Dokumentet skal nå se slik ut:
  4. Hvis bildet ikke ser ganske nær dette, forvrenge bildet mer til du oppnår den rette effekten.
  5. Nå trenger vi å forvrenge side av sekstenmeteren. Klikk på Side laget i lagpaletten. Klikk på Rediger> Transformer Edit >> Forvreng. Dette skaper samme type forvrenge boks rundt side.
  6. Ta tak i øvre venstre hjørne firkantet håndtak, og dra den ned ca 75 piksler. Nå ta tak i nederste venstre hjørne firkantet håndtak, og dra den opp ca 75 piksler. Vi ønsker ikke at boksen skal se så dypt som det gjør, så grip den venstre sentrum sidehåndtak og dra den i ca 150 piksler. Hit ENTER for å bekrefte forvrengning. Ditt bilde skal nå se slik ut:
  7. Hvis bildet ikke ser ganske nær dette, forvrenge side litt mer før du oppnå den rette effekten.
 5. Flytte boksen.
  1. Klikk på Front-laget i lagpaletten. Vi ønsker å knytte forfra og fra siden laget, slik at hvis du flytter en, de begge flytte. Så klikker du på den lille boksen ved siden av lagnavnet på siden for laget.
  2. Dette viser litt "chain link" i boksen. Dette betyr at de to lagene bindes sammen.
  3. Nå når vi flytter Front laget, følger Side lag med det. Ved hjelp av flytteverktøyet (V), flytte boksen opp i høyre hjørne av dokumentet. Dokumentet skal nå se slik ut:
  4. Hvis dokumentet ikke ser ganske nær dette, flytte boksen litt mer før du får riktig posisjon.
 6. Legg en boks skygge til dokumentet.
  1. Klikk og hold nede venstre museknapp på Front lag, og dra laget ned til New Layer ikonet nederst i Layers Palette.This skaper en kopi av Front lag som heter Front Copy.
  2. Klikk Bilde> Justeringer> Kulør / metning Bilde> Justeringer>. Sett "Lightness" til -100.
  3. Klikk "OK". Dette gjør Front Kopier laget helt svart. Nå flytter Front Kopier lag under det Front lag. Gjør dette ved å venstre klikke og holde nede Front Kopier laget, og dra det under Front lag. Nå kan du ikke se Front Kopier laget fordi dens bak Front lag. Høyreklikk på Front Kopier laget og velg "Layer Properties". Gi nytt navn til dette laget til "Box Shadow".
  4. Med Box Shadow laget valgt, klikk "Rediger"> "Transform"> "Forvreng". Vi kommer til å forvrenge dette laget slik at det ser ut som en skygge blir kastet bak boksen. Dra den øverste venstre hjørne håndtaket ned til sitt nivå med den siden av boksen. Nå drar øverst til høyre kvadrat håndtaket til baksiden av esken Shadow lag kjører i samme vinkel som bunnen av boksen. Nå drar høyre hjørne håndtaket til den møter nederst i høyre hjørne av boksen. Gjør eventuelle justeringer av hjørnene til det ser "riktig". Hit ENTER for å bekrefte forvrengning. Ditt bilde skal nå se slik ut:
 7. Nå vår boksen har en skygge, men det ser ikke riktig ut. Vi må gjøre noen mindre justeringer.
  1. Klikk Filter> Blur> Gaussian blur. Sett "Radius" til 10 år.
  2. Klikk "OK".
  3. I Layers Palette, sørg for at Box Shadow laget er valgt, og sett Opacity til 50%.
 8. Løser det faktum at dokumentet er mye større enn boksen. Beskjære dokumentet bare litt før det er like stor som produktesken.
  1. Type C for å åpne beskjæringsverktøyet. Dette verktøyet fungerer litt som Square markeringsverktøyet. Tegne en boks rundt hele produktesken inkludert skyggen. Du skal nå se et mørkt område rundt bildet, med innsiden lyskasse bli like stor som produktesken og skygge.
  2. Du kan justere størrelsen på beskjæringen ved å dra håndtakene inn og ut. Når du er fornøyd, trykk enter for å bekrefte avlingen.
 9. Det er det, er du ferdig! Det endelige bildet skal se omtrent slik ut:

Tips

 • Du kan klikke Bilde> Bildestørrelse bilde>, for å justere størrelsen på bildet. Akkurat nå vårt bilde er ca 600x500 piksler. Hvis du kommer til å sette dette bildet på et nettsted, du kommer til å ønske at bildet skal være ca 400x330.

Ting du trenger

 • Adobe Photoshop CS eller nyere