Wkuno

Hvordan lage et balansert lag i pokemon platinum

Hvis du liker å spille Pokemon, og hoppet på sjansen til å kjøpe Pokemon Platinum, så har du sannsynligvis ønsker å ha en god, balansert team for å hjelpe deg bris gjennom spillet. Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne den perfekte balansen mellom type og angrep. (Denne artikkelen er fortrinnsvis for de som skal inn i Elite Four, som Pokemon foreslått kan kun fås på (vanligvis) høyere nivåer.)

Trinn

Hvordan lage et balansert lag i pokemon platinum. Det første du bør gjøre er å sette sammen et team av pokemon med alle forskjellige typer.
Hvordan lage et balansert lag i pokemon platinum. Det første du bør gjøre er å sette sammen et team av pokemon med alle forskjellige typer.
 1. 1
  Det første du bør gjøre er å sette sammen et team av pokemon med alle forskjellige typer. Prøv å ha en vann, ild, elektrisk, gress, drage og / eller stål og til slutt, alle typer valg. Dragon er en god type. Prøv å få en Garchomp eller en Flying Dragon. Holde et team med alle forskjellige typer kan gjøre det vanskeligere for motstanderen å beseire deg, som du kan rotere Pokemon å finne en med en motstand eller kritisk-hit status mot motstanderens Pokemon.
  • Ved hjelp av et vann Pokemon som Piplup tidlig har store fordeler senere i spillet, så det er endelig form Empoleon er både vann og stål, noe som gjør det nesten uovervinnelig bortsett bakken / rock angrep som Earthquake. Det kan lære vann beveger seg som Surf og Aqua Jet (jeg anbefaler å bruke Brine stedet for Aqua Jet, det pakker mer kraft) samt angrep som Drill Peck og Earthquake. Det er flott angrep og uslåelig forsvar gjør det et must for alle lag. Men, det er én ulempe. Dessverre, vil din rival ha en turtwig, som vil utvikle seg til Torterra, som er Grass og Ground. Empoleon vil lett snapper før Torterra, så lærer det is strålen.
  • Siden det er få brann Pokemon (dessverre) i Platinum, ulempe en Ponyta tidlig i spillet (hvis du ikke velger Chimchar) og utjevne det. Det kan lære Ember, Brann Spin, Fire Blast, og senere på super-kraftig (men selv-ødeleggende) Flare Blitz, samt angrep som Bounce (en flygende angrep) og Stomp. Det vil gjøre stor mot Gardenia er Pokemon i Eterna City Gym, samt annoyingly-vanskelig Bronzong under fjerde kamp med Elite Four.
  • Elektriske Pokemon er også mangelvare, så plukke opp en Shinx tidlig. Det er en av de svakeste linker til noen av lagene, men angrep som Utslipp og Thunderbolt tilbake en stor punch, og kan brukes med hell på Pastoria Gym uten mye problem, så vel som det er mørkt angrep som Bite og Crunch på fjerde Elite Four oss Pokemon, slik som Mr. Mime og Espeon.
  • Gress Pokemon er ikke et must, men i noen tilfeller er mer effektiv enn vann Pokemon. Ved hjelp av en gress Pokemon som Roserade eller Leafeon (hvis du har fått en allerede) mot Bertha i Elite Four kan være et bedre valg enn et vann Pokemon som Empoleon, som Whiscash hun bruker er ikke svak for vann. Men Bertha bruker også en Gliscor som ikke er skrøpelig til gress grunnet sin Ground / Flying type, så er valget opp til deg. Men, lærer det en is angrep, og du er flink til å gå.
  • Det er ingen måte du kan muligens overleve uten en drage-type Pokemon i laget ditt, som så mange gym ledere og mange av de Elite Four Bruk Dragon typer mot deg. Enten skaffe en Ice Pokemon (Som Glalie) eller ved hjelp av en drage Pokemon som Garchomp er nesten nødvendig. Hvis du har klart å fange Giratina, bruker det også. Prøv å få opprinnelse forme. Drage typen angrep pakke utrolig trøkk og kan beseire selv høyt nivå Pokemon som Salamence og Garchomp i en sving. Det anbefales sterkt at du skaffer deg en drage Pokemon underveis, og sørge for at det er en av dine høyeste nivå Pokemon. Det kan få deg ut av noen ganske klissete søl! "Også prøve for en Metagross. Meteor mos, thunderpunch, jordskjelv, og et trekk av ditt valg, helst en mørk eller gress, bør være det er trekk.
   • Steel Pokemon er ikke stresset som nødvendig, men er gode lagkamerater. De er sårbare for brann, bakken og slåss, så vær forsiktig med hvordan du roterer. Ellers sine angrep som Steel Wing, Iron Tail, Jordskjelv og Earth Strøm er nesten uslåelig. Sørg for å ha sin evne som sveve.
  • For din siste spor, kan du velge avhengig av hva Pokemon du velger. Det anbefales å bruke en som Blissey eller Togetic / Togekiss, som de er utrolig vanskelig å slå, har angrep som ulempe motstanderen, og har en uvanlig stor mengde av HP som gjør det vanskelig å beseire. De er også gode cover-ups, som mens motstanderen din er hacking bort på den massive HP, kan du helbrede skadet eller besvimte Pokemon uten mye bekymring. Ellers Pokemon som Bronzong (også vanskelig å beseire), Gallade, Gardevoir, eller Lucario er gode Pokemon å bruke som din siste. En Blissey med softboiled, giftig, jern forsvar (det har fryktelig forsvar), og et angrep flytte ville være flott.
 2. 2
  Sørg for å balansere antall fysiske angrep og defensive angrep du bruker. For eksempel, la oss bruke Alakazam. Dette Pokemon kan ha angrep som synsk, Psybeam, Mirror Coat og reflektere. Dette er et perfekt eksempel på en godt preparerte Pokemon. Mens det har to store angrep som påfører rett skade, har det også to andre angrep som er på defensiven, men til nytte for deg som spiller, og dine Pokémon. Mirror Coat gjenspeiler motstanderens siste angrepet med dobbelt så mye strøm, og gjenspeiler bidrar til å øke ditt forsvar. Disse to angrepene kan hjelpe deg å beseire en vanskelig fiende med letthet.
 3. 3
  Eksempel: Dette er Pokemon jeg har i mitt eget spill. Ask hadde fanget disse pokemon, så her er de. (Noen er i stand til å komme i spillet så erstatte pokemon klarer å få (Torterra:.. Strength, Leaf Storm, Giga Drain, og Crunch Infernape:. Close Combat, Brann Spin, Focus Punch, Flare Blitz Pikachu: Thunderbolt, Iron halen, Charge Beam, Thunder.Gible: Slash, Dragon Claw, Dragon Rush, Dig Buizel:. Aqua Jet, Waterfall, Whirlpool, Surf og Staraptor:. fly, Close Combat, Steel Wing, og Brave Bird.

Tips

 • Når du er i en kamp, ​​husk å rotere Pokemon. Ikke vær redd for HP tap, hvis det er en bedre Pokemon i teamet som lett kan ta ned motstanderen, slår det ut! Det er alltid en Pokemon Center i nærheten i nesten alle tilfeller, så når du vet du har backup, la løs!
 • Husk å plukke Pokemon du føler har en god balanse av type og angrep. Du ønsker å ha så mye fordel over motstanderen som mulig.
 • Hvis du er i konkurranse kjemper, bruk Pokemon som legenderies; Salamence, Garchomp, Tyranitar, osv. Ikke bruk Pokemon du liker, for eksempel Rapidash og Empoleon. Lage strategier med dine Pokemon og EV trene dem i deres sterkeste statistikk. For eksempel ved hjelp av enten Umbreon eller Espeon er bra fordi du kan bruke Mean Look, rolig sinn, og deretter Baton Pass å bytte Pokemon og effekter av Calm Mind ville fortsatt være i spill. En annen stor stafettpinnen forbipasserende er scizor, som det lærer agility, baton pass, og jern forsvar. Oh, og prøve å i det minste pakke tonnevis av gode elementer underveis. Du trenger dem!