Wkuno

Hvordan lage en ren versjon av en sang

Nok er nok! Det var en flott sang før de måtte gå droppe F-bombe, i den opprinnelige "forstand av ordet, ikke mindre! Hvis du har en sang du elsker, men heller ikke setter pris på banning selv eller ønsker å holde barn fra å bli utsatt for mer av det enn de trenger, vil vi vise deg hvordan du lager den "ren" versjon, rett på din datamaskin.

Trinn

Hvordan lage en ren versjon av en sang. Skaffe musikk redigering programvare.
Hvordan lage en ren versjon av en sang. Skaffe musikk redigering programvare.
 1. 1
  Skaffe musikk redigering programvare. Audacity er et gratis, open source programvare tilgjengelig for nedlasting av deres hjemmeside. Følg nedlasting instruksjon, deretter installere Audacity. Når programmet er installert (omstart av datamaskinen kan være nødvendig) åpne Audacity og klikk på Fil og deretter Åpne fil,>, eller trykk Ctrl + O (Kommando-O på en Macintosh).
 2. 2
  Bla til sangen fil (. Mp3,. Wma, eller. Wav) du ønsker å redigere. Klikk på Åpne. To store, blå oscilloskop-lignende figurer vises på skjermen-en for venstre kanal (nederst) og en for høyre (øverst).
 3. 3
  Trykk på play-ikonet på verktøylinjen og lytte til sangen til du kommer til en del av sangen med den vulgære ord. Trykk pause, og deretter zoome inn på den delen.
  • Fortsette å zoome og spoler tilbake til du kan plassere markøren på den eksakte delen av den blå linjen som begynner stygg ord.
 4. 4
  Med markøren, klikke og dra i kurveområdet å velge varigheten av upassende ord. Kontroller at du har de riktige valg ved å klikke på den grønne Play pilen.
 5. 5
  Trykk på ikonet for stopp (den oransje firkant), klikk på generere menyen, og velg ett av følgende alternativer:
  • Silence-Dette valget vil eliminere all lyd fra utvalget, og skaper en tradisjonell "Radio Edit". Klikk "Generer" på popup-vinduet for å fullføre stillhet.
  • Tone-Dette valget vil gjøre en tone med en pitch som du kan variere i vinduet som vises. Dette er en "TV-stil" edit. Bruk innstillingene som vises:
  • Hvis du er musikalsk anlagt, kan du angi banen på lydsignalet å være den samme som nøkkelen av sangen. For eksempel, hvis sangen er i nøkkelen av A (større eller mindre), satt frekvens til 880Hz.
  • Hold Amplitude lav til å begynne med, spesielt hvis du ikke velger Sinus-du kan alltid angre og gjøre det litt høyere hvis det er for myk.
  • Du kan også klikke på Effect-menyen og velg Wahwah, sette resonans til 6,0. Dette gjør stemmen foreta en tradisjonell radio edit lyd, og samtidig la takten i stedet for stillhet, selv om det ikke fungerer for alle banneord.
 6. 6
  Tips for de virkelig musikalsk tilbøyelig: Ta en instrumental del som samsvarer med nøkkelen og rytme av den fornærmende delen, og erstatte den fornærmende delen med instrumental bit. Pass på slik at den innsatte er like stort antall prøver som den slettede delen, og hvis mulig, sørge for at kurvene linje opp i begynnelsen og slutten.
 7. 7
  Legg merke til forandring av bølgeformen displayet. Hvis du satte inn en tone, for eksempel, vil du se hva som ser ut som en solid blokk:
 8. 8
  Test redigeringen. Spol tilbake til et par sekunder før ordet, deretter trykker du på play-knappen for å høre din effekt. Hvis det ikke er til din smak, rett og slett angre, og deretter prøve andre metoder til du finner noe akseptabelt.
 9. 9
  Nyt musikken din uten banning.

Tips

 • Hold endringer så kort som mulig. Siden de fleste sangene har musikk og tekster kombinert på begge sporene vil lengre stillhet gjør det høres verre.
 • For å gjøre sangen høres bedre, hjelper det å ha en instrumental av sangen. Den instrumentalizing metoden vil hjelpe med å rense en sang mer profesjonelt. Det vil også opprettholde den instrumentale delen uten å ha cuss ord i den.
 • For stereospor bare: Bruk vokal fjerning funksjoner. Vokalen fjerning funksjonen er kanskje ikke fungerer så bra, og du kan fortsatt høre noen av banneord funnet i ekko, backup stemmer og alt mulig annet som ikke er filtrert.
 • Du kan også fjerne ordet med en "hakk i plata" effekt. For å oppnå dette, ta en liten del av sangen direkte tilknytning til der banning er plassert og lim den over hvor ordet er plassert så mange ganger som nødvendig for å fullt ut dekke det opp. Dette fungerer best hvis den korte klippet som erstatter ordet synkroniserer opp med sangen slå.
 • Prøv å bruke "Reverse" Effect for et mindre forstyrret lyd, samtidig eliminere ordet.
 • Hvis du ikke klarer å velge noe fra generere eller effekter menyer, du har enten sangen spiller eller stoppet. Kontroller at du har sangen stoppet for å redigere.
 • Zoome inn når du gjør valgene for mer nøyaktighet.

Advarsler

 • Ikke rediger andres musikk for distribusjon uten tillatelse fra rettighetshaveren. Noen mennesker har kjørt på kant med loven som et resultat av å gjøre dette.
 • Forstå at noen sanger er så full av stygge ord at du kan miste effekten av sang av "rengjøring" det.