Wkuno

Hvordan lage en kjendis på sims 3

Har du alltid ønsket å ha en kjendis på Sims 3-spill? Som Michael Jackson og Miranda Cosgrove? Vel, med denne veiledningen, vil du gjøre kjendiser (og deres familier) på et blunk! Denne guiden er skrevet mest for kvinnelige kjendiser, men menn har noen tips også.

Trinn

Hvordan lage en kjendis på sims 3. Kjør for å opprette-en-sim, med mindre du ønsker å gi en pre-eksisterende familie en makeover.
Hvordan lage en kjendis på sims 3. Kjør for å opprette-en-sim, med mindre du ønsker å gi en pre-eksisterende familie en makeover.
 1. 1
  Kjør for å opprette-en-sim, med mindre du ønsker å gi en pre-eksisterende familie en makeover. Denne guiden er skrevet for Create-A-Sim, men du kan forme det til å passe uansett hva du gjør.
 2. 2
  Velg det grunnleggende. Navngi dem hva de heter, velge sin hudfarge, og endre med kroppsvekt og muskel glidere før det er helt riktig. Også huske på deres alder. Du ønsker ikke å gjøre Madonna som barn. Men det er best å gjøre tenåringer og unge voksne / voksen kjendiser.
 3. 3
  Gjør håret. Hvis du ønsker, kan du få tilgang til mange Sims 3 Custom innholdssider har nydelig og realistisk hår som du kan laste ned. Sørg for å dra nytte av de nye alternativene innenfor Sims 3 som bidrar endre din Sims hårfarge i større grad. Pass på at du bruker riktig farge. Du kan også gjøre fantasy hår, men the real thing anbefales. Jeg vil foreslå å bruke høydepunktene og røtter å gjøre håret ser så realistisk som mulig, prøv å ikke gå for overbord skjønt.
 4. 4
  Juster øyne og ansiktstrekk å begynne den viktigste transformasjon. Det kan være nyttig for deg å starte med de generiske øyne, og deretter justere dem. Jeg ville foreslå å holde et bilde av celeb hendig så du kan bruke den som referanse, kan du også ønsker å bruke mer enn ett bilde også.
 5. 5
  Gjøre makeup. Igjen, bruke bilder som referanser. Bruk eyeliner å gjøre øynene skiller seg ut. Du er mest sannsynlig å hoppe over dette trinnet hvis du oppretter en mannlig kjendis (selv om noen mannlige kjendiser kan kreve make-up f.eks Marliyn Manson)
 6. 6
  Nå klærne. Det er best å lage-en-stil for å hjelpe tolke kjendiser mote forstand. Jeg brukte de hvite tank topp og skinny bukser for å skape en glamorøs look til hverdags. Bruk en giftering hvis de er gift, og bangle armbånd, klokker og øredobber å spice opp antrekket. Alt annet er selvforklarende, med unntak av svømming. Bruk en god form (alltid bikinier) og farge det og mønster i. Legg solbriller også. Også for ungdoms friidrett, slitasje sko som ser ut som Converse. Hanner, dresser ser bra ut, og bære den enkelt kjede når du svømmer.
 7. 7
  Til slutt, på til personlighet. Vi må sjekke om din Sim er en skuespiller / skuespillerinne, musiker, forfatter, etc. Gjør dem kunstnerisk, definitivt. Er musikere virtuoser, skuespillerne er festløver, og forfattere er bokormer. Selv om du kan legge mye mer personlighetstrekk bortsett fra sitt yrke.
 8. 8
  TA DA! Hvis du ønsker, lage en familie for dem slik at de ikke får ensom. Trenger tenåringer en familie, noen unge voksne trenger en mann / kone. For barna, gjør dem ganske kunstnerisk og modig, og god jakt, også.
 9. 9
  Nå for å faktisk lage din sim (e) berømt! De trenger limo ritt, riktig? Åpne opp cheat bar og skriv inn testingCheatsEnabled sant. Skift klikk simmen din postkasse og velg "Karriere". Fortsett å klikke på "Mer" til du ser Musikk karriere eller Athletic karriere. Hvis du vil simmen din til å være i en svart limo, velg Athletic og klikk på høyeste nivå. Hvis du vil ha en rosa limo, velg Musikk karriere, og deretter velge Rock Star og du har din egen limo! Vær oppmerksom på at når Celebrity Sim er visstnok gå til noen tilfeldig sted og de ikke eier et kjøretøy, vil de ikke komme i en taxi, de vil komme i deres Limousine og kjøre til deres destinasjon i limo. Samme ting går hjem til sitt herskapshus.
 10. 10
  Din sim trenger en herregård! Du har nettopp kjøpt at 60x60 tomt mye i nærheten av Alto og Landgraab tallet, men du har ikke noe mer penger igjen. Pass på at du fortsatt har "testingCheatsEnabled true" aktivert i cheat boksen. Åpne opp cheat boksen og skriv inn "familyfunds <ditt Sim's husholdning ditt> 99999999". Du må sørge for at din husstand navnet ikke har noe mellomrom i det, eller vil du ikke få pengene. Pass også på å skrive tallet 9 i nøyaktig åtte ganger. Når du gjør dette, kan du begynne å bygge din luksus hus. Hvis du har alle utvidelsespakker, kan du lage en vinkjeller ut av den tomme kjelleren, gjøre din Sim tjenere arbeide ned i kjelleren, selv felle simmenes erke fiender der nede! Bare ikke gjør simmenes huset en "boks". Legg diagonale vegger, legge til innendørs basseng, utendørs basseng, hvorfor ikke engang en frige rom! Liker å lage sin mansion!

Tips

 • Det kan være lurt å ha et par bilder av kjendis i nærheten slik at du kan identifisere og undersøke sine mange ansiktstrekk. Det hjelper også simmen din til å se mer identiske.
 • Plukke sine faktiske favoritter hvis du kan finne det de er på Internett.
 • Gjøre sin stemme musikal! For menn, gjør det litt dypere.
 • Hvis du går tom for penger bare trykk kontroll skift og c, og skriv deretter inn motherlode og du kan fortsette å gjøre dette til du har så mye penger som du vil
 • Bruk en makeup området og bilder av kjendisene å få det slags sminke de bærer.
 • Låse opp drakter i Create-A-Sim er nyttig som du kan finne filmstjernen kjole / dress.
 • Hvis de kommer til å ha en familie, gjøre dem familie-orientert.
 • Legg en giftering. Sølv, helst. Gold ser tacky med mindre simmen din har fortrinnsvis mørkere hud.
 • Nedlasting av hår og klær til simmene gjør det også ganske lett.

Advarsler

 • Noen ganger bør du bruke masse egendefinert innhold. Du må kanskje en viss type frisyre for din kjendis Sim, og EA har ikke laget en Sims 3 Bodyshop ennå. Jo mer CC, jo saktere spillet kan få, så ikke få for mye CC.
 • ADVARSEL Ved bygging av boliger: Du kan ha lastet ned noe som heter "Girl Doll Kledd" fra børsen. Slett den! Det har vært rykter om det bremse spillet ditt drastisk.
 • Sørg for å bruke en god, opprinnelige navnet. Piratkopiering er mot loven.