Wkuno

Hvordan lage en ipod tarot dekk

Bruker, en og din personlige musikksamling, kan du opprette en Tarot kortstokk som alltid er i lommen. Bruk den til å forutsi fremtiden, imponere vennene dine på fester, studere og huske betydningene av kortene, eller bare samle sammen noen av dine favorittsanger i en interessant spillelisten.

Mye som iPod har revolusjonert måten folk hører på musikk (ved å holde soundtracket til livet ditt med fingertuppene til alle tider), det kan også endre måten du lære og lese tarot.

Du må vite hvordan du bruker en standard 78-korts Tarot kortstokk som et orakel, men nå vil du være i stand til å piske seg en rask lesing uten dekk i hånden.

Trinn

Hvordan lage en ipod tarot dekk. Skriv ut en referanse ark med alle 78 kort i tarot.
Hvordan lage en ipod tarot dekk. Skriv ut en referanse ark med alle 78 kort i tarot.
 1. 1
  Skriv ut en referanse ark med alle 78 kort i tarot. En enkel måte er å bruke offentlig tilgjengelige sammendrag diagrammer fra www.learntarot.com. Hvis du er spesielt glad i ideen, kan du lage deg et regneark.
 2. 2
  Lad opp itunes og traff bla-knappen (øyeeplet) nederst til høyre i hovedvinduet for å gi deg flere søk og sortering alternativer.
 3. 3
  Lag en ny spilleliste som heter Tarot Slush Pile fra Fil-menyen. Dobbeltklikk på sin "for å åpne et nytt vindu mens du holder Music Library åpen.
 4. 4
  Bla gjennom musikkbiblioteket ditt, og begynner å dra og slippe sanger du liker fra biblioteket inn i slaps haug. Velge sanger fra en rekke sjangre, og med varierte temaer eller betydninger.
 5. 5
  Opprette en ny ny spilleliste ved navn tarot hoveddekk. Åpne den i et nytt vindu også.
 6. 6
  Rådfør deg med referanse ark. Velg et kort... noen kort... og bruke sine børsnoterte betydninger...
 7. 7
  Finn en sang som passer betydningen av kortet. Dra-og-slipp dette fra Slush Pile til hoveddekket spillelisten. Alternativt, start med dine favorittsanger fra Slush Pile, og finne kort som passer dem.
 8. 8
  Gjenta denne prosessen 77 ganger. (Det er litt som å fylle ut et stort, musikalsk Sudoku, faktisk...)
 9. 9
  Sortere hoveddekket spillelisten ved å klikke på navnet spissen. Kontroller med referansenivåene for å sikre at den er fullstendig og ikke inneholder repetisjoner. (Antall elementer er notert på den nederste linjen.)
 10. 10
  Tilpass sangtitlene til navnene på kortene. Gjør dette ved å duplisere sangene og deretter redigere ID3-tags. For eksempel kan du endre navn Promiscuous av Nelly Furtado til Dronning av tryllestaver og endre Album tag å lese Staver.
 11. 11
  Spruce opp dekk hvis du har en farge ipod eller en nano ved å laste ned Rider Waite bildefiler fra den lære tarot nettside, dra-og-slipp dem inn på albumcoveret boksen nederst i venstre hjørne i hovedvinduet. For å gjøre dette mest mulig effektivt, kan det være lurt å få info på hver av de 78 sangene og slette alle eksisterende kunst. Nå, når du trekker opp hver sang, vil bildet av kortet vises!
 12. 12
  Opprett en ny smart spilleliste fra Fil-menyen. Den første kampen regelen bør være "Playlist er Tarot hoveddekket". Kryss av i boksen for å begrense til 10 Elementer valgt tilfeldig. Navn denne spillelisten "Dagens Celtic Cross".
 13. 13
  Synkronisere iPod med datamaskinens usb / firewire-port. Når det monteres, klikk på iPod ledelse ikonet nederst til høyre i vinduet, og sørge for at den er satt til automatisk synkronisere Tarot hoveddekket og Dagens Celtic Cross spillelister.
 14. 14
  Trekk ut ipod, don hodetelefonene, tenne stearinlys og røkelse og nyte den perfekte sammensmelting av new age og hi tech! Tolke betydningen av hver sang av mentalt "plassere" dem inn i de relevante steder i standard spredt som de er spilt.
 15. 15
  Bruk ipod tarot på fly:
  • Få spørreren til å holde din iPod og tenke over sitt problem for hånden.
  • Trykk den mektige Shuffle Songs knappen.
  • Klikk gjennom de første ti sanger av "Deck" for å få deres lesing.

Tips

 • Hver gang du re-synkronisere iPod, et nytt sett med ti sanger vil bli seedet inn i Dagens Celtic Cross spilleliste.
 • Sortering biblioteket liste ulike måter (spesielt etter artist, sjanger og Min vurdering) er en fin måte å raskt finne gode kandidater til den slaps hoper.
 • Utfylling av Major Arcana først (med favorittsangene) vil se best mulig ut når de vises i din sprer seg.
 • Det tar lang tid å matche alle 78 kortene. Vurdere å ta pauser og bærer referanse papirer rundt i baklommen til inspirasjon treff.
 • Tilpasse sangnavn og kunstverk er valgfritt, men legger ekte eleganse til din virtuelle dekk. Et skritt videre vil være å redigere tekstene / notater for hver mp3-fil og sett punkt-formen tolkninger av kortene.
 • Den "Slush Pile" tilnærming er faktisk valgfritt, men er ganske nyttig hvis du enten har en gigantisk musikksamling eller er litt nit-kresen om å få den eksakte sang å uttrykke betydningen for hvert kort.

Advarsler

 • Ikke vær for kresen når du oppretter din Slush Pile. Du trenger langt mer enn 78 sanger å jobbe hvis du vil fylle ut alle sporene vellykket.
 • Den samme grunnleggende prosessen kan brukes til å lage en 78-sang spilleliste på noen generiske, ikke-Apple MP3-spiller og en annen programvare jukebox program. Vanligvis vil randomisering og automatisering funksjoner ikke er så sømløs, skjønt, og du må kanskje manuelt dra og slippe filene over i spilleren.
 • IPod Tarot er foreløpig begrenset av det faktum at det ikke kan "håndtere" kortene ut i deres reversert konfigurasjoner. Litt arbeid kan overvinne denne begrensningen, men... duplisere den ferdige 78-sang dekk, så bruk MSPAINT eller annen grafisk redigering program for å redigere album art. Du vil nå ha en 156-sang dekk med oppreist og reversert versjoner av hvert kort. Den eneste ulempen med denne metoden er at du vil ved behov få det samme kortet to ganger i en lesning.

Ting du trenger

 • En datamaskin
 • En stor samling av MP3-musikkfiler
 • En iPod (eller en generisk MP3-spiller - se Advarsler)
 • Forkunnskaper i tarot betydninger, en referanse bok eller en Internett-tilkobling for å se dem.