Wkuno

Hvordan lage en bærbar og oppladbar USB-lader

Noensinne fanget ikke hvor nær en lader, og du trenger bare å bruke enheten? Med denne enkle å lage bærbare lader du vil aldri bli fanget uten strøm igjen. Og denne laderen kan lades slik at du kan lade på farten igjen og igjen.

Trinn

Hvordan lage en bærbar og oppladbar USB-lader. Fjerne alle mints og papir ut av Altoids tinn (mints kan bli satt i en plastpose slik at de fortsatt kan bli spist.).
Hvordan lage en bærbar og oppladbar USB-lader. Fjerne alle mints og papir ut av Altoids tinn (mints kan bli satt i en plastpose slik at de fortsatt kan bli spist.).
 1. 1
  Fjerne alle mints og papir ut av Altoids tinn (mints kan bli satt i en plastpose slik at de fortsatt kan bli spist.)
 2. 2
  Finn en kvinnelig USB-port. Disse portene kan ofte bli funnet på USB-skjøteledning.
 3. 3
  Hvis du bruker en USB-skjøteledning, kutte ledningen så langt vekk fra den delen der du kobler til ledningen du ønsker å forlenge. Strippe ledningene Finn den svarte (-) og rød (+) ledningen. Sørg for at disse er atskilt fra de grønne og hvite data ledninger.
 4. 4
  Hvis ledninger er svært kort, (mindre enn 9 inches) kan det være lurt å utvide dem ved lodding ledning til dem. Vær forsiktig med å legge for mye som det kanskje ikke passer i Altoids tinn. Ca 9 inches forgrening av den kvinnelige USB burde holde.
 5. 5
  Sett dine fire oppladbare AAA-batterier i batteriholderen. For nå har de ikke trenger å bli belastet. (Hint: oppladbare AAA-batterier kan billig bli kjøpt på eBay eller lignende auksjon området Sørg for å velge mellom 500mA til 1000mA 500mA er det samme som en datamaskin USB-port og 1000mA er litt sterkere, men kan være for sterk for enkelte enheter... AAA batteri holdere kan billig kjøpes fra RadioShack, sørg for at den skal passe i Altoids tinn - dette betyr vanligvis å kjøpe tynnere torget ser du en -. se bildet i hva du trenger)
 6. 6
  Koble ledningene fra batteriet holder til USB-ledninger. Husk rød til rød og svart til svart. Lodding er vanligvis den måten å gå. Andre metoder er kronglete ledninger sammen, sette dette er upålitelig. Husk å dekke utsatte tilkoblede ledningen i isolert materiale (som PVC eller elektrisk tape) for å unngå å la de positive og negative ledninger touch.
 7. 7
  Gjør et firkantet hull litt større enn en USB-port på den ene siden av Altoids tinn. Hvis du bruker en Dremel, pass deg for gnister som kan antenne brennbare materialer. Sørg for at den er en av de korteste sidene - ikke de sidene over eller under teksten - til venstre eller høyre bare.
 8. 8
  Sette batteriet holder koblet til kvinnelige USB i Altoids tinn. Gjør ON / OFF-knappen (hvis batteriet innehaveren har en) til batteriholderen er opp slik at når du åpner tin du ser det den kvinnelige USB-porten ikke stikke ut av USB-porten, men har det linje opp slik at det ikke 't stikke ut.
 9. 9
  Varmt lim den kvinnelige USB-porten på plass. Du kan også sette dobbeltsidig tape eller varmt lim på batteriet holder så det ikke beveger seg.
 10. 10
  Du kan lukke tinn. Laderen er nå fullført. Hvis batteriene er utladet, følger det siste trinnet for å lade.
 11. 11
  Lag en hann til hann USB-kabelen hvis du ikke allerede har en. Skjær endene av to USB-kabler, slik at så mye ledning mulig etter at USB-kontakten. Stripe kabelen utsette de fargede ledninger. Du kan klippe de hvite og grønne ledninger. Strippe de røde og svarte ledningene. Koble ledningene sammen (rød til rød og svart til svart) ved lodding eller wire vridning (unreliable.) Dekk individuelle ledningeforbindelsene sammen med elektrisk tape, har to separate brikker (dekke svart til svart separat og rød til rød separat.) Så etter det røde og svarte er separat dekke i tape, kan du disse forbindelsene med elektrisk tape slik at du sitter igjen med en enkelt ledning.
 12. 12
  Slik lader - bruker hann til hann USB-kabel, koble den ene enden til datamaskinen (eller USB AC adapter) og en inn i USB-porten på laderen din. Din lading. Etter et par timer, er lades ferdig.

Tips

 • eBay og RadioShack kan billig forsyne deg med det materialet som trengs for dette produktet

Advarsler

 • Vokt dere for sjalu venner som kan prøve å stjele deg helt fantastisk lader.
 • Ikke kortslutte batteriene.
 • Røyk fra metall på metall fra Dremel carving et hull er ikke inhaleres.
 • Bruning rundt hullet fra Dremel er normalt - det er fra varmen av gnister.
 • Som med alt elektrisk, vær forsiktig når du bruker og gjøre.
 • Ved hjelp av en altfor kraftig lader kan overopphetes batteriene og få batteriene til å lekke. Egnede ladere er: en datamaskin eller laptop USB-port eller en AC USB-port med en spenning på 5 volt og en strøm av mindre enn 1000mA (1A.) iPhone ladere, HTC USB-ladere, og Kindle ladere er fine. Du kan sjekke din AC USB lader dette ved å lese baksiden eller på siden av laderen din under produksjon og verifisere strømmen er mindre enn 1000mA. 500mA er anbefalt. Jeg anbefaler sterkt at du bruker en datamaskin USB-port.
 • Ikke fukt eller utsettes for ild eller varme eller kulde.
 • Når du lader lader, sørg for at batteriene ikke blir veldig veldig varmt. Warmness er greit, men hvis det blir så varmt at du ikke kan ta på den uten å få alvorlige brannskader er det ikke. Umiddelbart kaste ut laderen hvis dette skjer.
 • Ikke bruk eller oppbevar i ekstrem kulde eller varme.
 • Hvis du bruker en Dremel til å lage et hull i din Altoids tinn, pass deg for gnister. Hvis du ser at gnister for at du er forsiktig med å tenne en flamme på brennbart materiale. Ikke la gnister røre deg, klærne eller håret. Hvis du har veldig store gnister, sørge for at de ikke antennes noe. Hvis gnister er store, senke hastigheten.
 • Har ikke betalt for lengre perioder av gangen. ALDRI over natten. 4 timer maks.
 • Ikke la enheten å lade når du ikke er tilstede. Du trenger ikke å se på det som en hauk, men det kan være lurt å sjekke det hver 2 timer for å se etter overoppheting (Rare.)
 • Vite risikoen: Jeg er ikke ansvarlig for potensiell skade på deg eller dine enheter
 • Dette kan ikke lade iPoder og alle enheter.

Ting du trenger

 • Kvinne USB-kontakt (eller USB-utvider - se trinn)
 • 4 oppladbare NI-MH AAA-batterier med en strøm på 500mA til 1000mA
 • 4 AAA batteri holder
 • Altoids tinn (eller lignende metallboks, ikke smaken ingen rolle)
 • Wire stripper
 • Loddebolt (valgfritt, anbefales)
 • Wire (valgfritt)
 • Hot Glue
 • Hot limpistol
 • Noe å skjære et hull i Altoids tinn (ex. Dremel)