Wkuno

Hvordan lage billige langdistanse samtaler fra datamaskinen med skype

Teknologi endrer måten folk kommuniserer og datamaskiner er ikke bare nyttig for å sende og motta e-post, men nå kan brukes som en telefon for å ringe venner og familie for nesten gratis. Voice Over IP (VOIP) er å endre måten folk er ringer hverandre.

Trinn

Hvordan lage billige langdistanse samtaler fra datamaskinen med skype. Registrer deg for en konto under installasjonen, er det ganske lett.
Hvordan lage billige langdistanse samtaler fra datamaskinen med skype. Registrer deg for en konto under installasjonen, er det ganske lett.
 1. 1
  Last ned
 2. 2
  Registrer deg for en konto under installasjonen, er det ganske lett. Oppgi et brukernavn og passord.
 3. 3
  Hvis personen du ønsker å snakke med har en datamaskin og en Internett-tilkobling, oppmuntre dem til å laste ned og installere skype slik at du kan snakke gratis.
 4. 4
  Ellers kjøpe noen SkypeOut-kreditt, noe som vil legge til midler på kontoen din som du kan bruke til å ringe til faktiske telefoner fra datamaskinen. Hvis du er bekymret om kvaliteten på tjenesten, bare legge en liten mengde penger.
 5. 5
  Kjør forekomst av skype, få opp dial skjermen og skriv inn nummeret du vil ringe, eller skriv det inn i tekstfeltet som vises nederst i vinduet. Du må skrive det med et spesielt format som starter med et + symbol, f.eks: 1 415 555 1212.
 6. 6
  Trykk på den grønne knappen og lytt etter at telefonen ringer.
 7. 7
  Når personen plukker den opp, starter den telefonsamtalen!

Tips

Advarsler

 • Ikke bruk Skype for 911 eller annen nødsituasjon oppringing som posisjonen din ikke kan spores.
 • Vilkårene for tjenesten er det ikke mulig å videreselge eller å belaste andre for å bruke Skype som en kommersiell telefoni-tjenesten.

Ting du trenger

 • Internett-tilkobling
 • Mikrofon for datamaskinen (noen laptoper har dem innebygd)
 • Høyttalere eller hodetelefoner øretelefoner
 • Programmet (Skype)
 • Noen å ringe