Wkuno

Hvordan konvertere m4p til mp3 på mac bruker itunes eller Noteburner

Beskyttede filer, eller m4p filer, har alvorlige begrensninger på hva du kan gjøre med dem. Men, kan du konvertere m4p filer (eller beskyttede filer) til MP3-filer for å gjøre dem mer allsidig. Her er to enkle måter å lære Google for å konvertere m4p til MP3 på Mac ved hjelp av iTunes eller Noteburner.
Dette er ikke det samme som å konvertere mp4 (video-fil) til mp3. For informasjon om hvordan du gjør det, se google for å trekke ut lyd fra mp4-filer.

Trinn

Hvordan konvertere m4p til mp3 på mac bruker itunes eller Noteburner. Dette er ikke det samme som å konvertere mp4 (video-fil) til mp3.
Hvordan konvertere m4p til mp3 på mac bruker itunes eller Noteburner. Dette er ikke det samme som å konvertere mp4 (video-fil) til mp3.

iTunes

 1. 1
  Autorisere maskinen ved hjelp av Apple iTunes. Gå til menyen Butikk> Autoriser maskinen, og skriv inn brukernavn og passord for kontoen som lastet ned filen.
 2. 2
  Velg Innstillinger> Avansert> brenning. Velg CD-brenner.
 3. 3
  Gå til itunes menyen Fil> Ny spilleliste for å opprette en ny spilleliste. Tilsett m4p filer du vil konvertere til denne listen.
 4. 4
  Trykk «brenne plate»-knappen i itunes for å begynne å brenne. CD nylig brent ville bli vist i "enheter" på venstre panel av iTunes.
 5. 5
  Åpne iTunes Menypreferanser> forhånd> import. Velg encoder du ønsker å utføre koding i Import hjelp delen. Her gir fem alternativer: AAC, AIFF, Apple Lossless, MP3 og WAV.
 6. 6
  Velg CD nyopprettede på venstre panel av itunes. Trykk Kommando + A for å velge alle sporene, høyreklikk på dem og velg "Konverter markerte til MP3".
 7. 7
  Etter ripping og koding, finne musikken. Det bør være en mappe med musikk (/ Bruker / ditt login navn / Music / iTunes / iTunes).

Noteburner

 1. 1
  Last ned dette m4p Converter for Mac. Etter å ha installert det, og omstart av datamaskinen, vil du være i stand til å finne en NoteBurner Virtual CD-RW i iTunes 'brennende setting.
 2. 2
  Åpne iTunes. Gå til iTunes-menyen Fil> Ny spilleliste for å opprette en ny spilleliste. Tilsett m4p filer du vil konvertere til denne listen.
 3. 3
  Gå til itunes menyen. Velg Innstillinger> Avansert> Brenning. Velg NoteBurner.
 4. 4
  Gå til NoteBurner preferansemeny å sette output format til mp3.
 5. 5
  Trykk «brenne plate»-knappen på itunes for å begynne å brenne spillelisten. Det vil utføre brenning, ripping, og koding av seg selv. NoteBurner vil vise deg de konverterte musikkfiler i sin hovedvinduet når konverteringen er fullført.

Tips

 • Ovenfor også arbeide for M4B iTunes lydbøker.
 • Hvis du arbeider med M4A ubeskyttet iTunes musikk eller annen musikk uten DRM, kan du velge og høyreklikk på dem, så bruk "Konverter markerte til..." å konvertere direkte.

Ting du trenger

 • iTunes
 • Datamaskin autorisert
 • CD-brenner (fysiske eller virtuelle)