Wkuno

Hvordan komme og se gratis filmer på ipad

En iPad er en vakker ting. Den nydelige Retina-skjerm og lang batterilevetid gjøre iPad et flott verktøy for å se på film. Samtidig, er iPad lagring begrenset, noe som betyr at du sannsynligvis ikke kan laste ned og lagre store video samling på enheten. Plus, vil laste ned en haug med filmer via iTunes koste deg en pen penny. Hvorfor betale for hva du kan få gratis? Prøv noen av disse tipsene for å få gratis filmer for iPad.

Trinn

Hvordan komme og se gratis filmer på ipad. Besøk iTunes Store for å laste ned en gratis film streaming app for iPad.
Hvordan komme og se gratis filmer på ipad. Besøk iTunes Store for å laste ned en gratis film streaming app for iPad.

Metode en: å få gratis iPad filmer på nettet

 1. 1
  Besøk iTunes Store for å laste ned en gratis film streaming app for iPad. Noen gode valg er:
  • Netflix: Hvis du allerede abonnerer på Netflix, kan du laste ned gratis Netflix app fra iTunes-butikken og streame filmer på iPad.
  • Amazon Instant Video: Amazon Prime kunder kan streame filmer, TV-programmer og videoer til iPad sitt uten ekstra kostnad. Bare laste ned programmet og enten streame filmer leve eller laste ned kjøpt eller leid filmer å se senere.
  • Boxee: Den gratis Boxee-app for iPad lar deg organisere alle Facebook, Twitter eller Tumblr videoer og se dem på iPad. Du kan streame filmer direkte fra datamaskinen, slik at du ikke trenger å bruke mye tid på å konvertere filmer til iPad format.
  • National Film Board (NFB): Den NFB app lar deg se over 1000 gratis filmer inkludert animasjoner, dokumentarer og funksjoner. Du kan laste ned filmer for 48 timer, slik at du kan se dem når du ikke er i nærheten av Wi-Fi.
  • Crackle: Crackle strømmer en rekke filmer og TV-programmer til iPad. Denne applikasjonen er ad-støttet, så forbered for pop-ups.
  • Hulu plus: The Hulu Plus app lar Hulu abonnenter til å se filmer på sine iPads uten ekstra kostnad. Grensesnittet er mye hyggeligere enn Netflix, selv om du vil se reklame mens du ser filmene dine.
 2. 2
  Besøk en gratis film nedlastingsside. Du kan finne mange nettsteder som har gratis nedlastinger som er i MP4-format for iPad. Bare vær forsiktig når du bruker en gratis nedlasting nettsted:
  • Pass på at du ikke bryter lover om opphavsrett ved å laste ned piratkopierte filmer.
  • Noen folk legge filmer for nedlasting som inneholder virus eller malware. For å være tryggere, bli en iPad forum og få filmer fra forum medlemmer. Fora vil forby medlemmer umiddelbart dersom noen malware er funnet i filmer som de tilbyr for nedlasting.

Metode to: konvertere DVD-samling for ipad visning

 1. 1
  Last ned gratis programvare. Last ned programvare som vil konvertere DVD til MP4-format for visning på iPad. Handbrake er et godt valg som du kan laste ned gratis.
 2. 2
  Sett inn DVD i mac. Hvis filmen begynner å automatisk spille, sørg for at du stopper den. Også stenge alle andre programmer for å tillate Handbrake til å jobbe så raskt som mulig.
 3. 3
  Åpne håndbrems og velg din DVD under enheter-fanen. Hvis du ser en melding som forteller deg at du må laste ned et program som heter "libdvdcss.pkg", så gå videre og laste den ned.
 4. 4
  Last ned VLC. VLC er en tredjeparts videospiller som Handbrake vil trenge for å konvertere DVDene dine.
 5. 5
  Tillate håndbrems å skanne film. Velg hvor du vil lagre filmen på din Mac.
 6. 6
  Klikk "start". Handbrake vil skanne film, noe som kan ta litt tid avhengig av datamaskinens prosessor hastighet.
 7. 7
  Flytt filmen i itunes. Start med å velge din filmfil fra det stedet der du lagret den.
  • Åpne iTunes. Klikk på filmen med musen og dra den inn i Library delen.
  • Vent på at filmen skal importere til iTunes-biblioteket. Du vil se den under Filmer-fanen i biblioteket.
 8. 8
  Synkronisere filmen til ipad din.
  • Under enheter velger din iPad. Velg "Movies"-fanen øverst i iTunes-vinduet og klikk på Synkroniser Filmer sjekkheftet. Sørg for at boksen ved siden av "automatisk synkronisere alle filmer" ikke er avkrysset.
  • Naviger til filmen du vil importere til iPad. Merk av i boksen ved siden av tittelen og klikk "Apply" nederst i høyre hjørne.
 9. 9
  Åpne video app på iPad. Du vil finne filmen i biblioteket, og du kan se den når som helst.

Tips

 • Pass på at hvis du rippe DVD til datamaskinen for å sette på iPad at de er DVDer som du faktisk har kjøpt selv. Du ønsker ikke å kjøre inn i opphavsrettslige spørsmål.

Ting du trenger

 • iPad
 • Favoritt DVD-filmer / filmer på nettet