Wkuno

Hvordan komme Halo 2 for PC

Alle elsker Halo 2, men hva med å få det til PC? Du kan få et nært mod for multiplayer. Det er lovlig, så lenge du har Halo PC. Oppdatering: HALO 2 IS ON PC NÅ! Det er vista bare, men likevel, det er kjempebra, og forutsatt at du har en god datamaskin, går det perfekt, og den har gratis online spill!

Trinn

Hvordan komme Halo 2 for PC. Kjøp den nye Halo 2 hvor dataspill selges.
Hvordan komme Halo 2 for PC. Kjøp den nye Halo 2 hvor dataspill selges.

Vista

 1. 1
  Kjøp den nye Halo 2 hvor dataspill selges.

Alternativ

En. Last ned utorrent to. Last ned WinZip eller WinRAR (begge har gratis prøveversjoner) tre. Last ned PeerGuardian 2 (for å ikke bli arrestert) 4. Gå til og finne Halo 2 torrent. 5. Når du lagret filen, laste den ned på utorrent seks. Når nedlastingen er ferdig (som bør ta ca to eller flere timer å fullføre) åpne filen i WinZip eller WinRAR (kanskje si rar eller zip-fil, men jeg har ikke hatt til å håndtere eventuelle problemer med å bruke på filen på en annen fil kjøkkenvifte så...) og pakke ut filen. 7. Lagre den og gjøre hva annet du har å gjøre med det. 8. Starter den opp og ha det gøy!

Merk: kanskje ikke ha multiplayer. Jeg har ikke prøvd å bruke den ennå.

Windows XP og tidligere versjoner

 1. 1
  Erkjenne at den "virkelige" Halo 2 er kun tilgjengelig på Windows Vista. Det er mulig å få en modifisert versjon som gjør slags arbeid på Windows XP. Her er hvordan du kan gjøre det.
 2. 2
  Få en tilpasset glorie tilpasset utgave. Halo Custom Edition, eller Halo CE, er et multiplayer-versjon av Halo PC, med forbedret multiplayer og muligheten til å laste skreddersydde kart. Se eksterne lenker for områder.
 3. 3
  Åpne installasjonsprogrammet, og installere den. Du trenger en gyldig Halo PC CD-nøkkel. Nå kan du spille Halo Custom Edition på nettet, men det er ingen Halo 2 maps.
 4. 4
  Last ned Halo 2 maps (se eksterne lenker) og sette den. MAP i Halo CE maps katalogen. Standard er C: \ Programfiler \ Microsoft Games \ Halo Custom Edition \ maps, så se der først.
 5. 5
  Boot opp glorie tilpasset utgave, og spille på en glorie to kartet.

Tips

 • Windows Vista-versjonen er langt bedre enn den modifiserte versjonen.
 • Halo 2 Vista kan spilles på Windows XP, men krever en lapp og Single-Player er den eneste funksjonen som fungerer, for nå.

Ting du trenger

 • En voksen sammen med deg hvis du er under 17 år og kjøpe den på en butikk. Halo 2 er rangert M som ikke er videospillet vurdering tilsvarende til R.
 • Noen form for ID hvis du er 17 år og eldre hvis du kjøper den på en butikk. Du trenger ikke å ha en lærendes tillatelse eller førerkort for å ha en ID DMV kan utstede ikke-sjåførkort. Et pass kan også fungere.
 • Penger til å kjøpe den.

Advarsler

 • Det er lett å bli skuffet av Windows XP-versjonen, det er ganske glitchy, og det er etterslep ofte.
 • Halo 2 er rangert M. Hvis foreldrene dine ikke lar deg spille det, ikke presse sine grenser.