Wkuno

Hvordan kjøre windows 98 spill i XP

Selv om Windows XP kompatibilitetsmodus er stor for å kjøre gamle spill, er det noen ganger ikke veldig nyttig. Her er en idiotsikker måte å kjøre gamle programmer.

Trinn

Hvordan kjøre windows 98 spill i XP. Prøv først, en mye enklere, raskere og mindre ytelse tidkrevende måte er å prøve kompatibilitetsmodus.
Hvordan kjøre windows 98 spill i XP. Prøv først, en mye enklere, raskere og mindre ytelse tidkrevende måte er å prøve kompatibilitetsmodus.
 1. 1
  Prøv først, en mye enklere, raskere og mindre ytelse tidkrevende måte er å prøve kompatibilitetsmodus. Dette gjøres vanligvis ved å høyreklikke på snarveien til programmet ment. Velg "Properties" og deretter "Compatibility" fanen. Herfra kan du stille inn et program til å kjøre på den aktuelle Windows OS på en slik måte at det ikke vil skape noen problemer med moderne OS (f.eks Windows XP) - I teorien.
 2. 2
  En annen, mer bestemt måte å kjøre gamle programmer er å faktisk kjøre det gamle systemet. En rask og enkel måte å gjøre dette på er å laste ned programvare for virtualisering (Innotek VirtualBox, QEMU eller Microsoft Virtual PC 2007 )
 3. 3
  Etter å ha installert en av disse, vil det be deg om å lage en ny virtuell maskin og en virtuell harddisk. Gjør dem.
 4. 4
  Her er clencher. For denne delen vil du trenger for å få en Windows 98-CD eller CD Bilde av det. Når du har gjort dette, sett den inn i Virtual Machine og installere Windows 98 til din virtuelle maskin.
 5. 5
  Bare installere det gamle programmet til det gamle operativsystemet og kjøre den. Kjører Windows 98 på toppen av din nåværende OS bør ikke være for mye av en byrde, men når du gjør ting som å installere større programmer, spille spill eller gjøre ting som er prosessor-intensiv, kan det være lurt å vurdere å midlertidig slå av din Virtual Machine
 6. 6
  Du kan alltid bytte fra Windows 98 til OS ved å trykke på "vert" tasten. Dette varierer fra programvare til programvare, men standardinnstillingene for Microsoft Virtual PC og VirtualBox er Høyre-Alt (normalt 'Alt Gr') og Høyre Ctrl henholdsvis

Tips

 • Vær sikker på at du har nok plass på harddisken (bør være fra ca 500 megabyte til 2 gigabyte) og RAM (bør være fra rundt 64 megabyte til 256 megabyte) for å kjøre to OS-tallet.

Advarsler

 • Datamaskinen kan synes å kjøre saktere når du kjører denne nye gjest operativsystemet. Hvis så, bare husk at du kan alltid slår den av!

Ting du trenger

 • En Windows 98 CD eller CD image
 • Minstekrav til systemet:
  1. 64 megabyte RAM
  2. 500 megabyte ledig plass på harddisken