Wkuno

Hvordan kjøpmann i runescape

Mange spillere kjøpmann i RuneScape å gjøre store mengder GP raskt. Gode ​​innsatser for kjøp og salg endring ofte, men denne artikkelen vil lære deg noen grunnleggende prinsipper for å bli en vellykket RuneScape kjøpmann som du kan bruke når som helst i spillet.

Trinn

Hvordan kjøpmann i runescape. Velg sjeldne elementer.
Hvordan kjøpmann i runescape. Velg sjeldne elementer.

Gjør momentum handler for kortsiktig profitt

 1. 1
  Velg sjeldne elementer. Sjeldne elementer som partiet hatter, Halloween masker og Santa hatter har appell fordi de er kun tilgjengelige i en begrenset mengde. Disse elementene forsvinner hver dag som flere spillere mister dem og trekke seg tilbake fra å spille.
 2. 2
  Kjøpe nye elementer. Nye elementer er bra for kortsiktige handler fordi finne en sann pris på Grand Exchange (GE) tar en stund. Også, kan kjøpmenn lett selge nye elementer på en premie til spillere som ønsker å ha den nyeste tingen.
 3. 3
  Merchant spekulative elementer. Dersom selgerne jobber sammen for å drive opp prisen på en vare, ikke kjøpe i mindre elementene har skilling verdi eller verdi som et våpen eller rustning. Bare handel spekulative elementer for på kort sikt, fordi mange vil hoppe inn og kjøre opp fortjenesten, men prisen faller når alle selger vil være stupbratt.

Gjøre fundamentale handler for jevn GP flyt

 1. 1
  Velg elementer med flere bruksområder. For eksempel kan en barlind log gi erfaringspoeng for kjøpere som ønsker å strekke buer, eller den kan brukes til å lage branner. Elementer med mer fleksible bruksområder vil alltid være etterspurt.
 2. 2
  Vurdere tilbud og etterspørsel. Du ønsker å handle elementer som folk ikke har tilgang til så lett, men du også ønsker å unngå lave forsyninger av sjeldne elementer. Også, vil du elementer som alle trenger, ikke bare elementer for en nisje av dyktige spillere.
 3. 3
  Plukk et element som gjør det mulig å investere en betydelig mengde kapital. Fordi kjøpe grensene vil bare tillate deg å kjøpe et visst antall elementer per dag, kjøpe noe som er dyrere i motsetning til en billigere element. En fem prosent avkastning på 1000 GP er ikke så høy som en 5% avkastning på 10.000 GP. Bare pass på å ikke bruke alle dine eiendeler på en vare.
 4. 4
  Balansere tålmodighet med elementet volatilitet. Hvis du ønsker å kjøpe og holde, plukke elementer som stiger gradvis i pris. Hvis du ønsker å ta en risiko, kjøpe et element som svinger raskt i pris. Bare husk at mer volatilitet betyr både større sjanse for rikdom og større risiko for tap.

Runescape kjøp og salg strategier

 1. 1
  Bruk pris gjennomsnitt. Bestille noen av en vare til 99GP, noen på 97GP og noen på 95GP. Hvis prisen går opp og du snur elementet, vil du gjøre en større fortjeneste overall.
 2. 2
  Kjøp høy verdi elementer nedenfor pris. Sett ordrer som starter på 5 prosent under GE pris. Langsomt øke tilbudet før noen biter. Du vil finne ut gulvet prisen som andre vil selge varen, og du vil spare GP.
 3. 3
  Selge høy verdi elementer over prisen. Sette pris på 5 til 10 prosent prosent over GE pris. Deretter slipper det gradvis før noen gjør kjøp.
 4. 4
  Kjøpe enkle råvarer for å teste priser. For eksempel kjøpe en hummer og teste pris i stedet for å kjøpe 100 hummere før du vet hvilken retning prisene vil gå.
 5. 5
  Bruk merkelig prising. De fleste vil sette pris på partall, som 20.000 GP. Hvis du setter pris på 19 997 GP, vil du slå deres tilbud. Hvis du senke tilbudet på et element som du ønsker å selge, alltid senke den i ulike intervaller.
 6. 6
  Sette en pris gulv. Hvis du har nok ekstra GP og ett av elementene begynner å fritt fall i pris, og deretter gjøre en stor ordre for elementet å stoppe prisen fra avtagende. Deretter, når du har et hjørne markedet, selge varer gradvis for å unngå å få prisen til å falle dramatisk igjen.
 7. 7
  Spesialiserer seg på noen få elementer. Ikke alltid prøve å gjette hva det hotteste element vil være. Bli kjent med to eller tre elementer og bli kjent med sine prisklasser. For disse elementene, vil du være i stand til å oppdage en god avtale raskt.
 8. 8
  Sett en hekk. Når du investerer i et bestemt element på 150gp, holde kjøpsordre i utveksling på 140GP og selge tilbud på 180GP. Når kjøpe eller selge tilbudet treff, vil du være i stand til å forutsi banen at prisene er på vei, og du kan bestemme om du vil selge seg ut raskt eller om du vil beholde kjøper.

Tips

 • Prisene kan variere, gå på de offisielle RuneScape fora for å se svært dagens priser, og se på Grand Exchange for oppdaterte priser.

Advarsler

 • Vokt dere for å bla elementer. Du kan enkelt kjøpe inn på for høy for en pris og finne at elementene blir umiddelbart verdiløs. Tenke langsiktig rikdom i stedet for kortsiktig rikdom, og du vil ha mer suksess i RuneScape.

Ting du trenger

 • En RuneScape konto
 • RuneScape Medlemskap (valgfritt)
 • Internettilgang
 • Datamaskin