Wkuno

Hvordan kjøpe eller lease en bil når du har dårlig kreditt

Bil reklame på kabel-TV kan gi inntrykk av at bilprodusenter og forhandlere er generelt villig og ivrig etter å gjøre noe kort for å gi bort biler gratis for å vinne din virksomhet. Den "catch" vises vanligvis i liten skrift nederst på skjermen: "kunne bli kredittvurdert." Mens det er sant at bilforhandlere vil alltid konkurrere for business, vil de ikke selge eller leie ut til hvem som helst - hvis du har dårlig kreditt, kan du vet dette første hånd. Men ved å gjøre litt lekser, kan du unngå skuffelsen over å bli nektet godkjenning for den annonserte priser, og (eventuelt) kjører av gårde med en tilfredsstillende avtale.

Trinn

Hvordan kjøpe eller lease en bil når du har dårlig kreditt. Få din egen kreditt score og kreditt-rapporten.
Hvordan kjøpe eller lease en bil når du har dårlig kreditt. Få din egen kreditt score og kreditt-rapporten.
 1. 1
  Få din egen kreditt score og kreditt-rapporten. Alle har rett til en gratis kreditt rapport per år fra en av de tre kreditt byråer (Experian, Equifax eller TransUnion). Kreditt historie rapport vil detalj alle tidligere og nåværende kreditt kontoer, boliglån, lån og / eller leieavtaler - inkludert tapte betalinger, sen betaling, konkurser, og repossessions. Kreditt "score" - kalt Fico score - er et enkelt tall mellom 300 og 850 som oppsummerer kreditt-historie, og kan fås for noen ekstra dollar. En score mellom 680 og 700 regnes som "prime", mens noe under ca 640 er vanligvis betraktet som "subprime". Poeng i 500s eller under blir ofte nektet helt for lån og leasing.
  • Selv om de vil be om begge deler, bilforretninger og låneinstitusjoner vil trolig hoppe over den detaljerte rapporten og bare se på din Fico score. Derfor er det verdt din tid å se på både for å finne ut hvorfor poengsummen din er hva det er - og hva (om noe) du kan være i stand til å gjøre med det. En lav kreditt scorer kan være et resultat av mange forskjellige årsaker, hvorav noen er mer lett repareres enn andre. For eksempel er noen sene innbetalinger på et kredittkort ikke så alvorlig et problem som en nylig konkurs eller foreclosure.
  • Hver av de kredittopplysningsbyråene bruker litt forskjellige data for å generere poengsummen din, og resultatet de rapporterer variere tilsvarende. Når poengsummen din er lavere enn "prime", det kan være verdt å få en rapport fra alle de tre store byråer. Dersom avviket mellom kreditt score de rapporterer er betydelig, er det en god sjanse for at en (eller flere) av etatene har feilaktige data om kreditt-historie. Hvis du mistenker at dette kan være tilfelle, kan du ringe kreditt byrå i spørsmålet eller se på deres hjemmeside for instruksjoner om hvordan å sende inn en tvist om dine kredittopplysninger. Spotting slike potensielle feil kan forbedre din kreditt score betraktelig.
 2. 2
  Vet hva du kan forvente. Når du prøver å finansiere eller lease en bil med en "subprime" kreditt score, kan du forvente å bli bedt om å betale en høyere forskuddsbetaling, høyere renter, og / eller et depositum (for en leieavtale). Du kan også ha problemer med å få forsikring. Husk imidlertid at selv ekstremt lav kreditt score kan noen ganger få godkjent på visse forhandlere og i visse situasjoner. Hvis du er usikker på hvor "dårlig" dårlig kreditt er, kan det ikke skade å bare ringe noen forhandlere eller forsikringsselskaper og be dem om sannsynligheten for at kreditt-poeng vil bli godkjent for en leieavtale eller lån (de kan ikke gi deg mye informasjon over telefon eller uten en konkret avtale i betraktning, men det kan være verdt et skudd). Prøv å få en følelse for hva som er mulig i din situasjon, slik at du ikke kaster bort tid på forretningene der du sannsynligvis ikke vil bli godkjent.
 3. 3
  Hvis det å ha en bil er ikke en umiddelbar nødvendighet, bør du vurdere å ta et par måneder å spare penger og forbedre din kreditt score. En god måte å oppnå begge er å finne ut hvor mye du har råd til en månedlig bil betaling, og begynne å sette av dette beløpet hver måned. I løpet av denne tiden, opprettholde regelmessige utbetalinger på noen kreditt kontoer - i tide, og i sin helhet (trekke fra penger du har satt til side, hvis det er nødvendig). Fordi betalingen historie står for den største determinant av Fico score (35%), betale regninger i tide er avgjørende viktig i denne perioden. Når du har spart opp nok penger til en forskuddsbetaling (fra hva du har satt til side hver måned), bør kreditt score også være forbedret for å gi bedre rente.
  • Hvis du ikke allerede har flere kreditt-kontoer, vurdere å åpne et nytt kredittkort eller oppbevar kort konto og bruke den til å betale mellom 40€ og 75€ på din vanlige månedlige utgifter. Pass på å betale av balansen helt så snart du mottar en regning.
 4. 4
  Shoppe rundt på forskjellige forhandlere - og ta med din kreditt score og rapporten. Hver forespørsel om en kreditt rapporten og scorer (hver "credit forespørsel") har en mindre negativ innvirkning på din Fico score (vanligvis mindre enn fem poeng fradrag) - og hvis du handler mye rundt og allerede har en "subprime" poengsum, dette kan legge opp. Den beste måten å forhindre overdreven kreditt henvendelser fra negativt påvirker din kreditt score er å gjøre dem unødig ved å bringe din egen poengsum sammen. Vis din score (fortrinnsvis i en utskrift av rapporten gitt av kreditt byrå) til finansdirektør på en forhandler, og ikke la dem gjøre en kredittsjekk før du har truffet en avtale. De bør være i stand til å måle hvorvidt du vil kvalifisere for et lån eller leasing basert på scoren du vise dem. Hvis du har mer enn én, og de varierer ikke vesentlig, bringe dem alle i tilfelle forhandleren insisterer på å bruke sin foretrukne kreditt byrå. På denne måten kan du shoppe rundt etter den beste avtalen, men uten å senke sjansene dine for godkjenning og bedre priser i prosessen.
 5. 5
  Hvis du har problemer med å få godkjent gjennom forhandlere, eller ikke er fornøyd med de prisene de tilbyr, se etter lånegivere som spesialiserer seg på "subprime" lån. Forhandlere og finansieringsselskaper de arbeider med er ikke den eneste kilden for lån og leasing. Du kan få bedre priser ved å arrangere en pre-godkjent lån med en sub-prime utlåner. Dette kan ofte gjøres gjennom elektroniske lånegivere som spesialiserer seg i å finansiere biler for folk med dårlig kreditt historien.
 6. 6
  Vurdere en leieavtale forutsetning. En leieavtale overtakelse er ofte en enkel og rimelig løsning for de som sliter med å kjøpe eller lease en bil med dårlig kreditt. Det innebærer å finne en "selger" - noen som har inngått en leiekontrakt for en bil, og funnet ut at de ikke lenger har råd betalinger eller annen grunn ikke lenger ønsker eller trenger bilen - og i hovedsak ta over leieavtalen deres ( bil, nøkler, betalinger og alle). Leieavtalen selskap involvert i overtakelsen vil fortsatt ha til å kontrollere og godkjenne din kreditt, men i dette tilfellet standarder for godkjenning er generelt ikke så strenge. "Selgere" ofte tilbyr kontanter insentiver, som ingen forskuddsbetaling. Online selskaper kan bidra lease overføringer ved å matche lease "selgere" med riktige "kjøpere" i sitt område - ". Bilen lease overtakelse" bare søk etter "bil lease forutsetning", eller
 7. 7
  Se inn brukte biler for salg av eieren. Dette kan være en god midlertidig løsning mens du sparer opp eller forbedre kreditt for å kjøpe eller lease en ny bil, men det kan også være et alternativ avenue til en stor og rimelig bil du ønsker å holde i årevis. De fleste eiere vil insistere på bare kontanter på kjøpstidspunktet, men under visse omstendigheter (for eksempel, hvis eieren skjer for å være et familiemedlem eller noen du kjenner godt) de kan være villige til å jobbe ut en betalingsplan. I begge tilfeller, å kjøpe direkte fra en eier betyr ofte betaler mye mindre samlet enn du ville gjort på en forhandler.
  • Søk lokale oppføringer, og få Kelley Blue Book verdier for hvilken som helst bil du er interessert i før du går og ser den. Sørg for å få verdier for ulike forhold bilen kan være i (utmerket til rettferdig). Når du går for å se eller prøvekjøre bilen, sammenligne pris eieren setter til KBB verdi for tilstanden på bilen ser ut til å være i.
  • Har bilen sjekket av en mekaniker før du kjøper. Noen eiere kan avtale å betale for denne inspeksjonen, eller å dele kostnadene. Betale ekstra oppmerksomhet til noen mekaniske problemer som vil umiddelbart eller uunngåelig trenger reparasjon, og eventuelle problemer som ikke vil passere inspeksjon når du tar bilen i for registrering. Mange eiere vil vurdere tilbud under sitt prisforlangende basert på denne inspeksjon, KBB verdi, eller begge deler. Hvis de ikke gjør det, holde utkikk til du finner en rettferdig avtale.

Tips

 • Hold deg skeptisk. En forhandler kan prøve å bruke din kreditt score for å prute deg ned til en dårligere avtale enn du fortjener. Ikke hoppe på det første tilbudet ut av desperasjon.
 • Ikke gå forhandlere i løpet av sine travleste arbeidstiden. Vurdere å vente til slutten av dagen når salget trappe ned og de kan være mer engstelig for å lukke en avtale.
 • Vurdere å finne en co-signataren for en leieavtale eller lån. En co-signataren bør være noen med en bedre kreditt historie, som er villig til å ta ansvar for betaling hvis låntakeren faller bak eller savner dem. De er ikke en co-leietaker, men snarere en backup til en ettparti-lease. Hvis du kjenner og stoler på noen som kan passe denne rollen, kan det ikke skade å be dem om å vurdere det.