Wkuno

Hvordan jag et muldyr i diablo II (hardcore)

Det er mange instruksjoner om hvordan du får et nivå en mule i helvete, men de har alle vært Mykporno og de involverer muldyret døende. Ikke noe du vil skal skje i Hardcore. Hvis noen har sett eller hørt om en annen måte enn dette, kan du gjerne kiming i! Selvfølgelig trenger du to datamaskiner og to Diablo laster. Det er best å bruke et svært høyt nivå Character å jag (level 60 +). Ok, trinn-for-trinn-instruksjoner:

Trinn

Hvordan jag et muldyr i diablo II (hardcore). Gå rett ned til nivå fire katakombene.
Hvordan jag et muldyr i diablo II (hardcore). Gå rett ned til nivå fire katakombene.

Akt

 1. 1
  Gå rett ned til nivå fire katakombene. Når du er i nivå 4, drepe alt før du åpner de doble dørene.
 2. 2
  Åpen TP og bringe muldyr ned, åpne de doble dørene og drepe alt bortsett fra Andy.
 3. 3
  Vent til andy eller dra henne nær deg. Drepe raskt. Den stabeis må være i det minste en skjerm nivå innenfor døden. Du vil vite om du er vellykket når du får et nivå 4 portal.
 4. 4
  Ta muldyr til å handle to.

Act II

 1. 1
  Gjør klo viper søken etter uforståelige wp (waypoint).
 2. 2
  Gå inn i et offentlig spill og bare fest med en gruppe og henge ut og få duriel søken, du regner med dem gjør søken. Dette er for akkurat deg solo.
 3. 3
  Få de ansatte av konger, og amulett. Muldyr må få amuletten, men det er ikke et problem. Din Høyt nivå karakter vil drepe alt. TP og muldyr kommer bare inn, åpne kisten og få amuletten og søken. Muldyret vil bruke kuben til å flette kongen av staber og claw viper amulett for å få horadric ansatte. Høyt nivå karakter går til uforståelige.
 4. 4
  Komme nær Summoner, tp for muldyr. Sørg for Summoner er nær. Dette blir veldig vanskelig, men timing er viktig. Det hjelper å drepe alt bortsett Summoner, bringe i muldyr og drepe Summoner innenfor skjermen nivået av muldyr.
 5. 5
  Finn den riktige graven. Bring i muldyr for å åpne Duriel hule. Du kan drepe Duriel med muldyr trygt i byen.
 6. 6
  Pass på at muldyr snakker til tyreal først, fordi hvis du ikke gjør det, vil det si at du ikke kan fullføre oppdrag. Å snakke med Tyreal gjør spillet tror du var der da Duriel døde.

Act III

 1. 1
  Gå til trav (travincial). Drepe alt rundt kommunens areal. Dette er svært viktig, fordi bare fordi prestene løpe fra High level karakter, vil de hjem på muldyr. Så sørg for at alle er døde. Ikke drep kommunestyret ennå.
 2. 2
  Bring i muldyr. Du kan også prøve å plassere muldyr på hylle bak bygningen rådet er i.
 3. 3
  Prøv å trekke rådet til deg, men beskytte muldyr. Du må drepe alle kommunestyret innen skjermdump av muldyr eller muldyr vil ikke få oppdrag. Vær forsiktig med FE eller Cold forbedret. Deres død vil ikke skade deg, men vil ta ut muldyr.
 4. 4
  Gi din muldyr Durance wp. Gå til Durance nivå tre. Drep alt, men meph. Tp muldyr ned. Din muldyr bør være ok ut til siden mens du hacke bort på Mephisto, gjør han ikke lenge. Mule bør være i ferd med å ta rød portal i lov 4..

Act IV

 1. 1
  For hellforge: drepe alle, vil tp muldyr ned og muldyret få hammer off bakken og knuse SoulStone.
 2. 2
  For diablo. Drepe alt. Prøv å ikke gjøre alle portaler, hvis du gjør det, ingen svette, det er bare lettere å plassere muldyr på et trygt sted før du tilkalle Diablo. Det er et hjørne nordvest for Pentagon at du kan brette den muldyr bort i. Og ja, må muldyr å være der nede når du dreper Diablo. Drepe Diablo. Muldyr vil ta portal til å handle fem.

Act V

 1. 1
  Få fatninger søken og runer søken. For fatninger søken, har muldyr skjerm når drepe Shenk, bør ikke være for vanskelig hvis du er forsiktig.

Nightmare

 1. 1
  Skyll og gjenta

Tips

 • Dette tar ca 2 timer. Det tar omtrent en time å få ham til Diablo. Tiden holdups er Maggot Lair, Arcane (kan aldri finne den rette måten) og Soldier redning. En teleporter kan gjøre opp for tiden.
 • En idé å spare tid er å ha et muldyr som åpner Duriels, forlater da! Når du får et muldyr som får Viper og Summoners søken, har Duriel muldyr åpne et nytt spill, og deretter har den nest muldyr inn i det. Duriel portal vil være åpne uten å måtte av Maggot hiet søken.
 • Det kan være en god idé å utjevne muldyr til om nivå 8 for ekstra liv, men hold det under ni å redde fra pk'ers. Noen mennesker liker å bruke mothaker, jeg foretrekker Druids (for ekstra utholdenhet)
 • Når du har tømt området før den doble døren, åpne en TP. Mule kan da bo på dette rommet. For denne søken, er at Andy søken, betyr Mule * ikke * trenger å være innenfor to-skjermen radius, heller Mule kan være hvor som helst i Cat4. Rusher kan da bare teleportere til Andys rom uten å tømme ante-rommet.
 • Du kan ikke få Ancients søken; mule er for lav. Men det du kan gjøre er partiet med en karakter som må Baal også. Har det tegnet drepe Baal mens våre muldyr er sikkerheten i byen, og dere begge vil få oppdrag. Du kan få inn et tegn som du endelig vil i Nightmare på denne tiden og festen muldyr med ham eller igle i en baalrun spill og håper det er noen der som trenger Baal, vil drepe Baal.
 • Bruk podiet til venstre for tempelet. På Durance 3, kan muldyr få oppdrag fra hvor som helst på dette nivået. Men det er, på en måte, obligatorisk å drepe minst Bremm & Co så når muldyr tar den røde portalen er det ingen frykt for en hydra.
 • Hvis du gjør normal / NM rush, og du har en kraftig rusher, trenger du ikke å drepe alt i kaos. Når du dreper alle segl sjefer og treffe alle pakninger, alle monstre fortsatt i live i Chaos vil forsvinne. Plasser en TP rett etter kolonnen for muldyret å komme ned før du treffer den siste segl. Bruk det øyeblikket når jorden rister for Sorc å teleportere til pentagon og muldyr komme ned å gjemme seg bak kolonnen.
 • Mule vil få oppdrag hvis han står løpet av to-skjermen radius på hvor Quest Boss ble drept. Derfor ikke Mule ikke engang trenger å se Shenk død animasjon, etc.
 • Hvis du er rushing mer enn en Mule, trenger bare en Mule til å gjøre alle de ovennevnte, kan de andre Mules bo i byen og bare snakke med NPC som tillater dem å gå til neste Act.
 • Last ned en maphack

Advarsler

 • Når du redde mothaker, trenger du ikke muldyret for de første 10, men du gjør for de siste fem. Bare sørg for at du dreper alt rundt buret, men ikke gratis den endelige fem uten muldyr rundt eller du vil ikke få oppdrag.

Ting du trenger

 • 2 komplette Diablo 2 CD keys og LOD Keys
 • 2 eller flere datamaskiner
 • Level 60 + karakter
 • Tålmodighet