Wkuno

Hvordan installere WAMP

Installer all programvaren som trengs for å kjøre en PHP + MySQL aktivert web server på din Windows-PC. Dette er flott for å teste dine nettsider og PHP-skript på din lokale maskin før du laster dem opp til webserveren. Du kan manuelt installere alle programmene hver for seg, eller du kan laste ned en programvare pakke kalt XAMPP (eller en annen: "WAMP Server"), en enkel å installere Apache distribusjon som inneholder MySQL, PHP og Perl. Det er egentlig veldig enkelt å installere og å bruke - bare laste ned, pakke ut og starte. All programvaren som er nevnt i denne artikkelen er gratis og tilgjengelig gjennom nettstedet oppført i eksterne lenker nederst på siden. Også fordi noen av filene kommer i zip-format, må du kanskje en unzipping program som WinZip eller WinRar.

Trinn

Hvordan installere WAMP. Last ned apache HTTPD web server fra apache nettsted oppført i eksterne linker.
Hvordan installere WAMP. Last ned apache HTTPD web server fra apache nettsted oppført i eksterne linker.

Manuell installasjon

 1. 1
  Last ned apache HTTPD web server fra apache nettsted oppført i eksterne linker. Husk å laste ned den siste stabile Win32 Binary versjon av Apache med MSI Installer. Hvis det ikke fungerer, kan du også se på arkivene (også oppført i eksterne linker) for siste versjon. Å vite hvilken fil som er å se, for filer med prefix "httpd-", ved siden av dette bør være den versjonen av Apache httpd, og etter den versjonen er operativsystemet og den type fil (IE: "-win32-src. zip ").
 2. 2
  Last ned den siste stabile PHP vinduer binærfiler med installatør.
 3. 3
  Last ned den siste stabile windows (x86) versjon (vei nederst på siden), som inkluderer en windows installer, av mysql database server.
 4. 4
  Last ned phpmyadmin databasesystemet fil (phpmyadmin-2.6.2-PL1. Zip).
 5. 5
  Installere en Apache webserver.
 6. 6
  Installere mysql database-serveren.
 7. 7
  Installere PHP-motoren.
 8. 8
  Installere phpmyadmin.

Alternativ metode

 1. 1
  Last ned hele pakken av xampp som inneholder alt. Den har også et kontrollpanel, til admin alt. Dette er ganske liten, og dermed nyttig for å sette på en minnepinne eller noe å holde skript med deg på farten. Nyttig for å utvikle på flere terminaler og med en merkelig tidsplan.
 2. 2
  http:/ / wikipedia.org / wiki / Comparison_of_WAMPs
 3. 3
  Du kan også vurdere witsuite easyinstaller (witsuite installasjon video: http://www.witsuite.com/products/installer/ ), på bare noen få klikk vil du få Apache, MySQL, PHP installert og konfigurert på datamaskinen.

Andre installasjon guider

 1. 1
  http:/ / www.witsuite.com/support/knowledge-base/ # manuell installasjon

Video leksjon Hvordan installere WAMP på din PC

Tips

 • Når instruksjonene fortelle deg å finne en linje i en av de. Ini-filer, kan du bruke Notepad søkefunksjon ved å klikke på "Rediger"> "Søk", og skrive inn den linjen du fikk beskjed om å finne. Dette bør ta deg til linjen.
 • I filen "C: \ Server \ apache2 \ conf \ httpd.conf" endre linjen "DirectoryIndex index.html index.html.var" til "DirectoryIndex index.html index.html.var index.php", slik at indeksen. php-filer vil bli sendt til nettleseren som standard hvis noe filnavn er angitt.
 • Hvis alle disse instruksjonene er fortsatt vanskelig å gjøre, laste ned og installere mappene appserv. Dette programmet inneholder alt du trenger for enkelt å sette opp disse programmene i en Windows NT/2000/XP PC. En annen nedlasting som inneholder alt i et enkelt oppsett er EasyPHP, men det kan ikke inneholde den nyeste versjonen av hvert program.
 • Lagre filene i en lett å finne sted, for eksempel på skrivebordet, slik at du kan finne dem raskt.
 • Avhengig av dine behov, kan du vurdere å installere en Linux-distribusjon, noen som har gjort installasjonen av denne programvaren svært enkel.

Advarsler

 • Dette kan ikke fungere, og du kan få andre feil. Få alle disse delene av programvaren som kjører sammen problemfritt kan være vanskelig. Ved hjelp av ulike versjoner av programvaren som er oppført kan føre til problemer. Ved hjelp av en annen versjon av Windows kan forårsake problemer. Dette bør fungere, men resultatene kan variere.