Wkuno

Hvordan installere Cydia

Cydia er nyttig hvis du har en jailbroken iPhone. Du kan installere Cydia på iPhone for å laste ned iPhone-apps som ikke kan finnes på Apple App Store. Dette gir deg tilgang til billigere apps som lar deg gjøre mer med iPhone og som også kan kjøres på tvers av andre plattformer og enheter som du kan eie. Cydia installasjonen kan være vanskelig siden det ikke kan lastes ned via Apples offisielle app store, men fordelene er vel verdt bryet hvis du liker å bruke mye av iPhone-apps.

Trinn

Hvordan installere Cydia. Velg alternativet for å installere Cydia under jailbreak.
Hvordan installere Cydia. Velg alternativet for å installere Cydia under jailbreak.

Installere Cydia for første gang

 1. 1
  Jailbreak iphone. Jailbreaking utgangspunktet betyr å hacke seg inn iPhone slik at du kan låse opp Unix filsystem. Du må jailbreak din iPhone første fordi ellers enheten vil hindre Cydia fra å bli installert. Det er tre måter du kan jailbreak din iPhone.
  • Besøk en jailbreak nettsted via iPhone og utføre en jailbreak hjelp av nettstedets elektroniske verktøy.
  • Bruk en jailbreak program. Eksempler inkluderer Blackra1n, Greenpois0n, PwnageTool og Redsn0w.
  • Ta din iPhone til en tredjepartsleverandør eller tjenesteleverandøren som utfører jailbreaks. Du bør unngå å gå til hvilken som helst autorisert iPhone bilforhandler (drevet av Apple eller dets datterselskaper) siden jailbreaking kan være mot sine vilkår og betingelser.
 2. 2
  Velg alternativet for å installere Cydia under jailbreak. Hvis alternativet ikke kommer opp så Cydia vil bli automatisk installert med jailbreak. Men vil du fortsatt nødt til å sette opp Cydia å fungere ordentlig på din iPhone.
 3. 3
  Koble din iPhone til Internett.
 4. 4
  Trykk på Cydia ikonet for å åpne Cydia.
 5. 5
  Tillate cydia å initialisere repositories. Dette kan ta noen sekunder, men bare må gjøres første gang du kjører Cydia app. Cydia vil lukke automatisk etter at den er ferdig med initialisering depotene.
 6. 6
  Restart cydia ved å trykke på ikonet igjen. Du vil bli tatt til "Hvem er du?" vinduet.
 7. 7
  Sett din interaksjon metode som bruker ved å trykke på "bruker" og deretter trykke på "ferdig".
 8. 8
  Gi tillatelse til å la cydia se etter oppdateringer i sin programmering og database. Du vil se fremgangen på toppen der det står "Laster ned pakker." Vent til databasen indeksen har lastet ned.
 9. 9
  Oppgradere pakken når du blir bedt. Cydia vil gi deg muligheten til å "oppgradere Essential", "Oppgrader Complete" eller "Ignore". Velg og bekreft "Complete Upgrade"-alternativet. Det er viktig å oppgradere helt fordi ellers kan du kjøre inn i feil mens du bruker Cydia.
 10. 10
  Restart cydia etter at den har blitt oppgradert.
 11. 11
  Begynn å bruke cydia å finne og laste ned iphone apps som ikke er tilgjengelig gjennom Apple App Store eller justere og tilpasse innstillingene for de eksisterende apps.

Installere Cydia oppdateringer

 1. 1
  Installere nye versjoner av cydia å sikre at du ikke kjører inn i eventuelle feil. Saurik (selskapet som skapte Cydia) ut oppdateringer regelmessig for å forbedre brukeropplevelsen. Du kan bruke følgende enkle trinn for å holde Cydia oppdatert på din iPhone.
 2. 2
  Åpne Cydia. Sørg for at din iPhone er koblet til Internett slik at den kan laste ned og installere oppdateringer.
 3. 3
  Trykk "endringer" nederst på skjermen for å åpne endringer vinduet.
 4. 4
  Bruk "oppdater" knappen øverst i venstre hjørne for å se oppgraderingsmuligheter.
 5. 5
  Velg "viktig oppgradering" for å laste ned og installere den nyeste versjonen av cydia på kortest mulig tid uten å miste noen av dine tilpasninger og data.
 6. 6
  Bekrefte handlingen når du blir bedt om og vente på cydia installasjonsprogrammet for å fullføre oppdateringsprosessen.
 7. 7
  Restart cydia etter status for cydia installasjonsprogrammet endret for å fullføre. Du kan nå bruke Cydia med alle de nyeste

Tips

 • Prosessen med å installere Cydia er den samme for alle iPhone modeller bortsett jailbreaking metoder. For å installere Cydia lykkes du trenger å bruke jailbreak nettside eller verktøy som støtter iPhone-modellen (listen over støttede modeller er vanligvis nevnt på nettsteder som du bruker til å jailbreak eller få jailbreak verktøy).