Wkuno

Hvordan ikke dvele ved smålig facebook spørsmål

Å ha en Facebook-konto skal være morsomt. Dessverre kan det noen ganger være for lett å snu Facebook inn i en kamp sone eller en kilde til avtagende avkastning som slights er forestilt og ting blir blåst ut av proporsjoner. Det hjelper ikke når Facebook-brukere slavisk bo på området før de ikke kan tenke klart og ta ut sine frustrasjoner og utmattelse på andre mennesker.

Hvis du mister den gode følelsen på Facebook, det er ikke gøy. Men det er på tide å riste deg opp og stoppe bolig på smålig - her ser du hvordan!

Trinn

Hvordan ikke dvele ved smålig facebook spørsmål. Husk at facebook ikke er en viktig del av hvem du er.
Hvordan ikke dvele ved smålig facebook spørsmål. Husk at facebook ikke er en viktig del av hvem du er.
 1. 1
  Husk at facebook ikke er en viktig del av hvem du er. Dette kan komme som en overraskelse for noen ivrige brukere av Facebook, men det er et enkelt faktum. Holder den helt klart i tankene dine at Facebook ikke definerer deg. Og hva folk med deres online overmot og cyber persona oss tenke på deg eller din Facebook-side er ikke viktig.
 2. 2
  Forstå hva facebook smålighet består av. I tilfelle av Facebook (eller noen online interaktivt forum), omfatter smålighet slike handlinger som overdreven deling på over noe som burde vært lagt til hvile mange innlegg siden, sutre-transer som aldri slutt, om ting som er kjedelig og trivielt, poking moro på folk i ondskapsfulle måter, angrep på en persons personlighet, tro, eller evner, og lignende meningsløse, tankeløs og mening fratatt handlinger. I sin tur, behandle noen av disse typer handlinger som verdig for å dvele ved er skadelig for din mentale helse og generelle velvære, og gjør å være på Facebook ubehagelig enn morsomt.
 3. 3
  Chill om vennen avviser. Den som forkaster venneforespørselen din er sannsynligvis ikke en venn verdt jage så ikke svette det. Kanskje du har rett og slett spurt noen som knapt gjenkjenner deg, eller kanskje noen dårlige eller upassende ting du har gjort i det siste som påvirket denne personen har fått dem til å være dobbelt så forsiktig om deg enn noen gang. Har du vært skinnende ren på Facebook eller har du gjort noe som kunne gjøre dem ikke ønsker å bli assosiert med deg? 'Fess opp - kanskje du har irritert eller opprørt dem liksom. Uansett årsak, ikke dvele ved det, men konsentrere seg om de menneskene glade for å være dine Facebook-venner, de fortjener din oppmerksomhet.
  • Noen ganger kilden er dine egne handlinger, de fleste andre ganger er det for grunner over hvor du har absolutt ingen kontroll. Folk avvise venneforespørsler for et stort spekter av årsaker som slett ikke er personlig. Ting som å være opptatt, føler de allerede har for mange venner på Facebook, en uvilje mot å øke deres vennskap sirkel, ikke engang sjekke deres Facebook-konto på grunn av andre livet, og så videre. Å forestille seg at det er en personlig avvisning er å skape noe som ikke er der, så ikke gjør det, og selv om det er, ikke gi den andre personen makt over deg ved å dvele ved det. Easy come, easy go.
 4. 4
  Slutt illsint over Facebook-kommentarer. Fra tid til annen, akseptere at noen mennesker vil forlate undergrave, kresen, og rett og slett provoserende kommentarer. Noen ganger er det fordi de er i dårlig humør, og du bare tilfeldigvis være den siden de er fokusert på, andre ganger føler de nytt håp etter noe du har sagt eller delt, om ikke de har noen grunn til å føle seg forurettet ( og selv når de har grunn bør de uttrykker seg rolig). Akseptere at noen mennesker er ikke så god som andre på besøksforbud seg fra off-the-cuff kommenterer uten å sove på deres ord, eller at noen mennesker tror de er super smart ved å forlate men klart angripende kommentarer på siden din. Det beste du kan gjøre? Overse kommentarer og la dem tale for seg selv når andre leser dem. Vannet av en and tilbake.
  • Hold din Facebook-side relevant, hensynsfull og. Folk vil være mindre tilbøyelig til å forlate nedsettende, ubehøvlet eller småflikking kommentarer hvis det er noe hensynsløs eller provoserende verdt å kommentere negativt. Men om å være tankevekkende er din preferanse, og være forberedt på sprelsk tilbakemelding!
  • Hvis din Facebook-side er ganske snille, ikke-provoserende, og generelt i naturen, så kanskje det er sjalusi, kjedsomhet, eller bare ren dumhet involvert i noen ubehagelige kommentarer blir forlatt. Innse det handler om hva som mangler inne i sarkastiske kommentarer bemerket, og det handler ikke om deg. Noen mennesker er, til alle praktiske formål, rett og slett.
  • Være fast med mennesker som søker å presse knappene uten å bekymre deres insistering på at du blir urimelig eller urettferdig. Du vet at du ikke er urimelig eller urettferdig, og at du søker en bedre form for interaksjon med dem du oppfatter som venner på Facebook, så ikke la sin irritasjon kjøre dine egne reaksjoner og følelser. De høyere de squawk, jo mindre sannsynlig at de har et poeng.
 5. 5
  Le av egne trivielle besettelser. Alle av oss kan falle byttedyr på ett eller annet tidspunkt til å tro at noe virkelig teller så mye at vi må fokusere på det til utelukkelse av alt annet. Og i riket av Facebook, kan dette slå inn hamring hjem et poeng med oppdateringer og bilder over og igjen før våre venner gråte "nok, allerede!". Hvis noen legger merke til at du gjør dette, og plukker deg opp på det, i stedet for å reagere aggressivt eller defensivt, prøv ler på fellen du har falt inn. Innse at du akkurat har slått noe smålig til noe som du ikke gjorde noe annet enn å dvele ved. Gjør narr av smålighet, obsessiveness, unappreciative holdning, eller grandstanding. Det vil ikke ta lang tid å bringe deg tilbake til virkeligheten og å sette en stopper dine trivielle oppdateringer. En kort unnskyldning for din besettelse detouring til dine Facebook-venner er tilstrekkelig, så gå videre.
  • I stedet for å svare på en kne-jerk, utålmodig reaksjon på folk som forlater provoserende kommentarer på din Facebook-side, le det bort og "slipp smålighet". Du vil være for mestring og viser at du kan heve deg over dramaer og trivialiteter. Unngå døden ved mus-klikke på alle kostnader.
  • Hvis du ikke vil si noe til en persons ansikt, ikke si det til dem på Facebook. Periode.
 6. 6
  Frigjøre deg fra dine venners facebook oppdatering dramaer. Noen mennesker elsker drama i livet sitt og vil gjøre noe for å både skape og tiltrekke seg det, ved hjelp av veggen innlegg til og med bilder for å lage en scene og å slå små saker inn i "alvorlig problem i uken" når faktisk, som med all drama, det er smålig, og det er unødvendig. Det tetter også opp tiden din med uvesentlig tull som ikke vil gjøre en tøddel av forskjell for din karriere, dine studier, dine fremtidige ambisjoner, men det kan meget vel bog deg ned i lesing ting som vil distrahere deg fra hva du må konsentrere på. La drama-lamaer oppdage de trenger ved å nekte å være publikum de søker.
  • Ikke bli involvert i Facebook-kamper. Smålig som, oh så dum, og veldig lett fast i misforståelser! På slutten av dagen, "hvem bryr seg" bør være ditt motto, og finne noe mer meningsfylt å bruke deg energi på.
  • Etter noen andres personlige problemer i stor detalj via Facebook sier noe om deg også - det tyder på at du kanskje ikke har mye av et liv som du er stolt av og at du er veldig utsatt for å komme et kick fra snuse rundt andres opplevelser. Stopp lengsel etter noe bedre og begynne å lage din egen eventyrlige liv i stedet.
 7. 7
  Hvis du endrer sivilstatus med noen i livet ditt, må du huske å oppdatere endring på facebook også. Det er ikke rettferdig å la den være der som en form for "håp". Til den andre personen, fungerer det som en byrde å se deg fortsatt later dere to er sammen, og det gjør det virke som om de har en eller annen måte gjort noe galt av deg, når det i realiteten tar det to å avslutte et forhold. Videre bør du ikke bruke Facebook til å forfølge din ex, til å overvåke deres hver bevegelse, hver oppdatering, alle mulige nye kjærlighet interesse. Flytte på, eller du er skyldig i å bruke Facebook til å dvele ved fortiden. I fremtiden kan du selv bestemme seg for ikke å gjøre slike åpne erklæringer om romantiske vedlegg via Facebook likevel, for å spare trivializing en så viktig og likevel svært personlig del av livet ditt i en Facebook sideshow.
 8. 8
  Balansere facebook med resten av din online tid og liv offline. Det ordtaket anbefaler moderasjon i alt, og Facebook og online liv er sikkert inkludert. Brukervennligheten som folk kan reagere negativt og med trusler på nettet er bare altfor tydelig; mangler ansikts-og kroppsspråk signaler, mangler de vanlige begrensninger med ansikt-til-ansikt etikette, tar web mob eller anonyme tosken mentalitet noen ganger over. Se det hele for hva det er, ikke ta det personlig, og gå av området jevnlig for å gjenvinne din følelse av perspektiv.
  • Hvis du er bolig for mye og kjører livet ditt på ting som skjer på Facebook, må du slette det! Folk overlevde lenge før Facebook og du vil overleve uten den også. Faktisk, i et tiår tid, ganske muligens Facebook vil være gammeldags og morsomt i ettertid, bare ikke la det være en bittersøt morsomt for deg!
  • Få sammenheng med Facebook. Det er alltid et større bilde enn våre egne bekymringer, feil, og forholdet krangling og hvis Facebook gjør du føler at de er uoverstigelige eller enorme problemer, så det er sannsynlig at du har slått dem til noe mer enn de egentlig er.
  • Selv politikk er smålig i det elektroniske miljøet. Tror du seriøst tror de store beslutningene og ideene som teller kommer til å komme frem fra ekle politiske spats på Facebook-sider? Absolutt ikke!

Tips

 • Hold din Facebook-engasjement lys, morsom og enkel. Jo mindre sagt bedre, wittier og mer interessant de tingene du sier, jo bedre!
 • Hvis du er i grep for å bekymre hvordan du fremstår for andre, sette en stopper for det ved å ikke oppdatere så kontinuerlig og nekter å falle i fellen med å lurer på om ikke din tilstedeværelse på Facebook er å ha en innvirkning!
 • Hvis folk oppfører seg så stygt på Facebook for deg, kan du være sikker på at du ikke er deres eneste mål. Kanskje du nå er rammet nummer én, men før deg, og etter deg, er det bundet til å være andre. Og nøkkelen her er å ikke la disse menneskene krysse grenser, når de er virkelig bitter, ekkel, og mobbing, satte en stopper for det ved å la dem vite klart at du ikke vil tolerere deres smålighet og trakassering, og at du vil rapportere dem, ta opp alt de sier for fremtidig referanse, og snakke med folk som kan gjøre en forskjell om sin oppførsel. Slett dem fra siden din og din venneliste.
 • En stilig Facebook-bruker er den som vet riktig mengde innlegg, riktig mengde kommentarer, og riktig mengde tid på nettstedet. Målet for det.
 • Hvis alt annet mislykkes, må du ikke bruke Facebook.
 • Smålighet avler mer smålighet, pass på at når du er dypt forankret på Facebook klarer å se skogen for bare trær.
 • Hjelpe venner å gjenkjenne Facebook smålighet også. Hvis du ser dem får alt varmes opp over en nyhetssak, en historie, et problem som du tror er veldig trivielt og wrongheaded, vennligst peke ut til dem hva du ser fra ditt perspektiv og forsiktig antyder at de lar det gå.

Advarsler

 • Unngå å snakke om emner som fører til problemer, som religion, politikk og sex. Dette er områder florerer med sta ranting som kan føre til smålig og hevngjerrig kommenterer.
 • Klynking er irriterende, alltid, uansett hvorfor. Gjøre noe med det i stedet for å sutre! Finn positive ting å si, måter å omgå noe som bugs du, og foreslå hva som kan forbedres heller enn hva som er råttent.
 • Hvis du føler deg på et sted hvor spyr ut skjellsord er alt du har i deg, slår du av maskinen umiddelbart og la den godt alene. Ta en joggetur, snakke med et familiemedlem eller en venn et sted behagelig, klapp katten din, gå din hund, eller skrive i dagboken din. Vent utenfor den elektroniske sfære og bare gå tilbake når du har avkjølt.
 • Smålighet kan føre til cattiness og veldig dumt retaliatory reaksjon som lever på mye lenger enn kontoen din. For eksempel, se høgskoler og arbeidsgivere gjør på Facebook står i disse dager. Pass på at det de ser reflekterer godt på deg.
 • Rapportere eventuelle upassende eller ulovlige bilder postet på veggen din, eller at du er merket i.

Ting du trenger

 • Alternative ting å bruke din dyrebare energi på
 • En liste over venner som betyr noe - engasjere seg med dem bare