Wkuno

Hvordan GPS spore en mobiltelefon

GPS, eller Global Positioning System, opprinnelig utviklet for militæret, har siden blitt et fast innslag i det moderne liv for så mange. Det kan finne vår beliggenhet i 3D. plass med en nøyaktighet på bare et par meter eller meter. Vi kan ikke alltid vite hvordan vi kom dit vi er, men vi vet hvor vi er, og hvor lang tid det vil ta oss å komme dit vi skal. Takket være våre smarte telefoner, kan vi la andre vite hvor vi er, også! Denne artikkelen vil vise deg noen måter å gjøre det skje, og hvorfor det er generelt en god ting.

Trinn

Hvordan GPS spore en mobiltelefon. Bestem den beste service.
Hvordan GPS spore en mobiltelefon. Bestem den beste service.
 1. 1
  Forstå fordelene. Det er mange grunner til å bruke GPS-baserte stedstjenester.
  • Som forelder, kan det være lurt å finne en tenåring som har gått glipp av portforbud. Er de på skolen, eller med en betrodd venn, eller i den delen av byen?
  • Som arbeidsgiver kan du ønsker å overvåke bevegelsene til de ansatte i arbeidstiden. Vil Sandy i lastebilen 7 kunne nå lageret i tid med at trafikkork, eller en alternativ rute være mer fornuftig? Hvorfor er Pat fortsatt parkert ute ved golfbanen? Lunsj var over to timer siden!
  • Som forbruker kan du være sulten for lunsj og ønsker å vite hvor Starbucks nærmeste du er. Og oh, forresten-hvor nærmeste bensinstasjon er!
  • GPS-sporing kan også vise seg nyttig i krisesituasjoner, som mange trådløse nettverk tillater nødetatene lagene å motta informasjon fra mobiltelefoner som har blitt brukt til å kontakte dem for å få hjelp.
 2. 2
  Bestem den beste service. Uansett grunnen til å bruke GPS-sporing tjenester til å finne en mobil enhet, er det mange ressurser og metoder som bistår i prosessen.
  • Deling av posisjon gjør at mobilbrukere til å kringkaste sitt oppholdssted innenfor sosiale medier rammeverket. Nesten alle de primære sosiale mediespillere inkluderer deling av posisjon som en del av sin funksjon sett: Yelp, Facebook, Twitter, Google+ Local, Foursquare-alle disse oppfordre brukere til å tagge dem når de legger ut statusoppdateringer!.
  • Mange selskaper og foretak er nå investere i proprietær utvikling av sosiale medier og nettverk tjenester som gjør de ansatte til å frivillig dele stedsinformasjon med kolleger og ledelse.
  • Frivillig sporing innebærer smart telefon funksjoner eller en mobil tjeneste plan som inkluderer sporing av enheten via nettleseren eller andre mobile enheter. Disse tjenestene lar brukerne sette opp varsler og konfigurere kontoer for å finne steder med andre brukere i et bestemt godkjent område eller sende en melding når brukere reiser utenfor et sett parameter. Ikke som Peggy Sue krysset ut av den tørre fylket på fredag ​​kveld? Angi et varsel! Hvis hun krysser 110th Avenue på vei sørover, får du en tekstmelding, og kort tid etterpå, får Peggy Sue en oppfordring fra deg!
 3. 3
  Velg et mobilnettverk tjenesteleverandøren som tilbyr gps-aktiverte enheter. Mens enkelte tilbydere av smartphones tilby sporing tjenester som standardutstyr, kan grunnleggende telefoner og planer inkluderer ikke denne funksjonaliteten.
  • For eksempel tilbyr AT & T en tjeneste kalt FamilyMap. Med dette betalt tjeneste kan du spore, når som helst, plasseringen av et familiemedlem. De vil få beskjed om at du sporer dem, så du vil ikke være i stand til å overraske dem, men det kan gi deg trygghet å vite at barnet kom hjem fra skolen hver dag.
  • Hvis du har en gjeldende mobilnettet kontrakt, spørre om å legge sporing funksjoner til planen og oppgradere til GPS-aktiverte enheter hvis alternativet eksisterer.
  • Hvis du er i markedet for en ny tjeneste, veie alle alternativene og forskning forbruker kilder for å få råd og rangeringer informasjon som kan hjelpe i valg av den mest fordelaktige tilbudet og mest kostnadseffektive plan for dine behov.
  • Sammenligne enheter, samt sporing av tjenester, for å sikre at du velger de mest kompatible alternativer for enkel sporing av familiemedlemmer eller komplekse tjenester, for eksempel internasjonale reisende sporing.
 4. 4
  Matche den aktuelle enheten med den nødvendige teknologi og start sporing. Når du har de riktige verktøyene og brukerens samtykke, du trenger bare å holde GPS-sporing alternativet aktivert.
  • Du kan GPS spore en mobiltelefon ved å la GPS-data som skal samles inn av mobiltelefon og overføres via nettverket du velger. Installerte teknologien vil kommunisere via web-baserte tjenester til kart og programvaren vil rapportere hvor brukeren befinner seg til den elektroniske tjenesten.
  • Avhengig av hvilken enhet som brukes og sporing, trenger du kanskje en månedlig abonnement på en tracking tjeneste i tillegg til installasjon av teknologi på en GPS-aktivert telefon. Du må også sørge for at brukeren holder sporing funksjonen aktivert for konstant plassering.

Tips

 • Du kan forskning og installere gjeldende teknologi ved hjelp av video tutorials og gratis tjenester hvis du ønsker å prøve GPS-sporing før du legger til funksjonalitet til eksisterende plan.
 • Pass på at hvis du betaler for sporing tjenester som alle parter involvert-tracker (foreldre, arbeidsgiver, ektefelle) og mobil bruker (barn, ansatt, ektefelle)-er enige om å holde sporing enheten aktivert eller lover å ikke tukle med eller deaktivere enheten.
 • Spørre om og bruke bedriftens tjenester-mange av dem som tilbys av leverandører av populære smarttelefoner brukes av store organisasjoner å kommunisere effektivt med en massiv global arbeidsstyrke. Disse tjenestene kan tilpasses basert på modeller av telefoner og forretningsmessige krav til brukerne.

Advarsler

 • Secret sporing, selv ulovlig, er praksisen med å spore celle brukere uten deres viten og / eller samtykke. Disse tjenestene er ikke tilgjengelige via legitime mobile tjenester på Internett.