Wkuno

Hvordan forlenge USB-kabel

Selv om standard USB-kabler gir vanligvis rask, sikker dataoverføring mellom forskjellige enheter, de er vanligvis ganske kort. Dette er fordi standard USB-tilkoblinger begynner å miste sin effektivitet på lengre avstand mellom hver enhet. Men enheter som skjøteledninger, forlengere, nettverk omformere og trådløs USB lar deg utvide rekkevidden til USB-tilkoblede enheter. Denne guiden beskriver hvordan du bruker hver av disse enhetene.

Trinn

Hvordan forlenge USB-kabel. Koble den ene enden av din standard USB-kabel.
Hvordan forlenge USB-kabel. Koble den ene enden av din standard USB-kabel.

Utvide en USB-tilkobling med en USB-skjøteledning

 1. 1
  Koble den ene enden av din standard USB-kabel. Denne utgangen er vanligvis koblet til datamaskinen. Denne enden kalles "A"-kontakt. Den nesten firkantet ende er kalt "B". Det ser litt ut som en B.
 2. 2
  Hekt den mannlige enden av standard USB-kabelen i den kvinnelige enden av skjøteledningen.
 3. 3
  Koble den mannlige enden av skjøteledning til enheten som er lengst unna. De mannlige ender av både standard-og skjøteledninger er utskiftbare.
  • USB skjøteledninger er typisk egnet til å støtte tilkoblinger som er 9,8 fot (3 m) eller mindre i avstand. Skjøteledninger kommer med ett og flere USB-port støtte, avhengig av ditt behov.

Utvide en USB-tilkobling med en USB extender

 1. 1
  Koble forlengerens senderen til en USB-port på datamaskinen. Hekte den ene enden av en Ethernet-kabel til konverterte porten på den andre enden av senderen.
 2. 2
  Kjør din standard USB-kabel mellom den eksterne enheten og extender mottaker. Ta den andre enden av Ethernet-kabelen og koble den til mottakerens konvertert port.
  • USB Extender er vanligvis i stand til å støtte avstander på opptil 164 fot (50 m). Lengden avhenger av lengden av Ethernet-kabelen du bruker. Ethernet-kabler kan overføre data lengre avstander enn typiske USB-kabler uten å ha dataoverføring svekkes.

Utvide en USB-tilkobling med en USB over IP omformer

 1. 1
  Koble den ene enden av din standard USB-kabel. Koble den til USB-porten på IP omformer.
 2. 2
  Koble en Ethernet-kabel til Ethernet-porten på IP omformer. Hekt den andre enden av kabelen til en port på din nettverksenhet.
  • USB over IP-enheter bør brukes når du ønsker å koble til USB-enheten til et nettverk. Dette vil tillate enhver annen enhet på nettverket for å få tilgang til den. Avstanden avhenger av lengden på både USB-kabelen og Ethernet-kabel brukes.

Utvide en USB-tilkobling med trådløs USB

 1. 1
  Koble den trådløse senderen til en hub enhet. Hub-enheter er vanligvis datamaskiner som kobler seg til en rekke andre enheter i nærheten.
 2. 2
  Angi tillatelser på alle enhetene dine. Tillat USB-signal for å få tilgang til alle enheter som krever det.
  • Trådløs USB-tilkoblinger tillate flere trådløse enheter i en tett nærhet til nettverk og bruke en enhet som er koblet direkte til den trådløse senderen. Disse vanligvis støtter avstander på 9,8 fot (3 m), men kan forlenges utover det. Det anbefales ikke å overstige 32,8 fot (10 m).