Wkuno

Hvordan forlenge batterilevetiden på din Verizon Wireless RAZR

Hvis du bor i et område hvor telefonen stadig skifter frem og tilbake mellom EVDO og 1X så det er mulig at det er at batteriet tappes av V3C din raskere enn normalt. Invalidiserende EVDO på Razr i dette scenariet har blitt rapportert å faktisk forbedre batterilevetiden. Men deaktivere EVDO på telefonen gjør du midlertidig ute av stand til å vise VCAST. Midlertidig fordi du kan (med læring rutinen) enkelt deaktivere og aktivere EVDO til enhver tid. Det følgende er en guide til hvordan du gjør, nettopp det.

Trinn

Hvordan forlenge batterilevetiden på din Verizon Wireless RAZR. "Enter Security Code:".
Hvordan forlenge batterilevetiden på din Verizon Wireless RAZR. "Enter Security Code:".
 1. 1
  Åpne telefonen. Trykk # 0SETUP * eller # 073 887 * - RASKT - Hvis du tar en pause mens skrive # 0SETUP * i, kan det ikke fungere. Merk også at det er en ZERO [0] ikke en OH [O]
 2. 2
  "Enter Security Code:" skal være på skjermen - skriv 000 000 som er SIX [6] ZEROs [000000] og trykk deretter på høyre soft-nøkkel som er øverst til høyre knapp, nærmest skjermen.
 3. 3
  Trykk opp på tastaturet to ganger for å bla til testmodus, ellers bare finner test modus og deretter trykke på Select.
 4. 4
  Trykk ned for å markere aktivert og trykk deretter på høyre soft-key som sier select. Det vil gå tilbake til hovedsiden "Program meny" som betyr at det som faktisk hadde aktivere testmodus.
 5. 5
  Trykk end / henge opp en eller to ganger for å komme tilbake til hovedskjermbildet. Du skal nå se ditt bakgrunnsbilde. Trykk på CLR-knappen og trykk deretter på venstre soft-key - raskt - Du må trykke CLR deretter til venstre SOFT-KEY raskt, eller det kan ikke aktivere testmodus. Du skal nå kunne se en hvit bakgrunn med blå bokstaver som sier FTS.
 6. 6
  Trykk på høyre funksjonstast-tast tast * 3 ganger *, eller til du ser øverst "servopt: NoChg" - "AudioOpt: Auto"
 7. 7
  Trykk på ned-tasten * 8 ganger * eller til din se a> ved siden av "hdr pref: Auto" -> HDR Foretrukket.minne: Auto
 8. 8
  Trykk på høyre funksjonstast-tasten to ganger merket ENDRE eller til det står CDMA -> hdr pref: CDMA
 9. 9
  Trykk på venstre soft-key ONCE merket EXIT, og det blinker hvitt virkelige rask, så ut til å være frosset...
 10. 10
  Telefonen er tilbakestilt. Du vil ikke være i stand til å presse på for NEXT eller PREV. Du må vente ca 5-10 sekunder før du kan trykke på høyre eller venstre soft-key for NEXT eller PREV. Skjermbildene kan sykle et par forskjellige skjermer som indikerer at det er klart.
 11. 11
  Trykk på CLR-knappen og trykk deretter på venstre soft-key - raskt - du må trykke CLR deretter til venstre soft-key raskt eller kan det ikke deaktivere testmodus.
 12. 12
  EVDO er offisielt deaktivert og som kan reaktiveres. Men testmodus fortsatt kjører i bakgrunnen, og vi trenger å slå den av. Vi vil gå tilbake til programmering menyen.
 13. 13
  Trykk # 0setup * eller # 073887 * - raskt - hvis du tar en pause mens du skriver # 0setup * i, kan det ikke fungere.
 14. 14
  "Enter Security Code:" skal være på skjermen - skriv 000000
 15. 15
  Trykk opp på tastaturet to ganger for å bla til testmodus, ellers bare finner test modus og deretter trykke på Select
 16. 16
  Sørg for funksjonshemmede er merket, og trykk deretter på høyre soft-key som sier select. Det vil gå tilbake til hovedsiden "Program meny" som betyr at det som faktisk hadde deaktivere Test Mode.
 17. 17
  Trykk slutten eller venstre soft-key for exit og du er tilbake til din vanlige 'ol telefon uten vanlig' ol EVDO. Nå er den morsomme delen er å huske hele denne prosessen bør du ønsker å bytte tilbake når som helst, eller skal dette rett og slett ikke fungere for deg. Du kan alltid skrive ut denne siden for referanse. Nyt!

Tips

 • Besøk Hack den Razr@www.hacktherazr.com for mer informasjon
   1. DEBUG eller # # 33286 kan brukes til å aktivere testmodus

Advarsler

 • VCAST vil ikke fungere hvis du deaktiverer EVDO

Ting du trenger

 • Motorola Razr V3C / V3m for Verizon
 • Programmering Meny