Wkuno

Hvordan forbedre videokvalitet

Det er flere videoredigeringsprogrammer, i både proprietære og freeware kategorier, som inkluderer verktøy og funksjoner spesielt utviklet for å forbedre videokvalitet. Mens programmene varierer i sine funksjoner, har noen verktøy blitt standard blant videoredigeringsprogrammer. Vesentlige forbedringer i video-kvalitet kan oppnås ved å anvende de effekter og filtre som finnes på disse programmene. Denne artikkelen vil dekke flere av de mest vanlige teknikker, verktøy, filtre og effekter som brukes i videoredigering for å forbedre kvaliteten på video-filer.

Trinn

Hvordan forbedre videokvalitet. Velge og laste ned en video redigering program.
Hvordan forbedre videokvalitet. Velge og laste ned en video redigering program.

Last ned en video redigering program

 1. 1
  Velge og laste ned en video redigering program. Hvilken video program du velger vil avhenge i stor grad på budsjettet. Selv freeware-programmer tilgjengelige er ofte sammenlignes med sine dyrere kolleger, vil de proprietære, kommersielle programmer tilgjengelig nesten alltid være den mest effektive.
  • Utfør et søk etter 'programvare for videoredigering' for å få en liste over programmer som kan bedre videokvalitet. Følg instruksjonene for nedlasting og installasjon til å begynne å eksperimentere med ulike filtre med en gang.

Konvertere til mp4 med h.264 codec

 1. 1
  Bruk video codec formatering funksjonen til å konvertere en video til mp4 format. MP4 video format har blitt standard på grunn av sin evne til effektivt å kode en videofil. Bla gjennom funksjoner og effekter tilgjengelig i en video redigering program for å lokalisere formateringsalternativer og velg MP4 (H.264 Codec). Konverteringen vil skje når videoprosjekt er lagret med et nytt filnavn.

Gjelder etterbehandling

 1. 1
  Bruk en etterbehandling filter for å automatisk justere interpolering av en videofil. De fleste videoredigeringsprogrammer inneholder en etterbehandling verktøy som vanligvis finnes i eller i nærheten av filtre og effekter menyen. Finn og velg etterbehandling redskap for å bedre videokvalitet.

Bruk warpsharp å forbedre videokvalitet

 1. 1
  Påfør en warpsharp filter, som vanligvis finnes i filtre og effekter menyen. Den warpsharp funksjonen gjør video vises skarpere ved å identifisere kantene i et videobilde og krymper dem.

Påfør en blur, mykere eller jevne filter

 1. 1
  Finne og bruke en blur, mykere eller jevne filter. Disse effektene kan bli funnet i filtre og effekter meny av noe videoredigering program, og kan være effektive i å fjerne uønskede artefakter som kornethet eller riper i analoge videofiler. Eksperimenter med disse filtrene for å avgjøre hvem av dem som gir de beste resultatene.

Juster lysstyrke, kontrast, nivåer, fargetone eller metning

 1. 1
  Bruk en lysstyrke og kontrast, nivåer, hue eller saturation filter for å forbedre lys, skygger og fargebalanse av en videofil. De fleste videoredigeringsprogrammer vil inneholde disse eller lignende funksjoner som ligger i effekter og filtre menyen. Eksperimenter ved å bruke hver for seg for å avgjøre hvilken kombinasjon av filtre gir de beste resultatene.

Gjelder deinterlacing

 1. 1
  Bruk en av deinterlacing alternativer for å forbedre kvaliteten på en digital bildefil. Video interlacing er en prosess der en videofil er delt inn i separate felt, og er ofte brukt for å redusere flimring. Ulike interlacing teknikker fungerer bedre på ulike former for video media. Endre interlacing typen kan forbedre kvaliteten på en videofil.
  • Finn de interlacing alternativer av programmet som brukes og eksperimentere med hver enkelt å avgjøre hvilken teknikk vil oppnå de beste resultatene for å forbedre kvaliteten på en videofil. De interlacing alternativene er vanligvis plassert i effekter og filtre menyen.

Påfør video denoising

 1. 1
  Bruk støyreduksjon, eller video denoising, for å bedre videokvalitet. Video denoising er en prosess der analog "støy", for eksempel linjer, prikker farge degradering og diverse andre uønskede gjenstander kan bli fjernet eller redusert. Videoen støyfjernende filter typisk vil bli funnet i effekter og filtre meny av videoredigering program.