Wkuno

Hvordan fjerne spionprogrammer fra en XP eller Win 2000 PC

Det finnes noen måter å fjerne spionprogrammer fra datamaskinen. Disse instruksjonene er ment for Windows 2000 og XP og bredbånd Internett-brukere. De krever en blank CD og noen nedlasting. De har blitt prøvd og testet av en IT-tekniker, og alle programmene er gratis.

Trinn

Hvordan fjerne spionprogrammer fra en XP eller Win 2000 PC. Få tak i noen få programmer på datamaskinen din eller på cd-rom.
Hvordan fjerne spionprogrammer fra en XP eller Win 2000 PC. Få tak i noen få programmer på datamaskinen din eller på cd-rom.
 1. 1
  Få tak i noen få programmer på datamaskinen din eller på cd-rom: Microsoft Windows Defender, Spybot Search & Destroy og Ad-Aware SE, Firefox og Thunderbird er en god start. Ikke installer noen av disse ennå.
 2. 2
  Start datamaskinen på nytt og starte opp i sikkermodus ved å trykke F8 gjentatte ganger mens maskinen starter opp. Velg sikkermodus med nettverk støtte fra menyen som vises.
 3. 3
  Installere og oppdatere Spybot og ad-aware når skrivebordet laster. Programmene vil be om installere for å kjøre oppdateringer hvis de trengs.
 4. 4
  Kjør begge programmene 'scan evne én om gangen i den rekkefølgen du ønsker.
 5. 5
  Spybot vil komme opp med en "fix"-knappen, men AdAware vil kreve at du høyreklikke på listen og velge velge alle objekter fra menyen som dukker opp før du klikker på "fikse problemene".
 6. 6
  Start datamaskinen på nytt i vanlig windows.
 7. 7
  Installere Firefox og Microsoft Windows Defender Beta 2 og oppdatere dem begge fullt. Microsoft Windows Defender Beta 2 krever at du kjøre den for første gang før det blir aktivert, velger alle standard alternativer og klikk "Run Quick Scan" for å sluttføre.

Tips

Advarsler

 • Pass på ikke å deaktivere noen programmer under "Startup" fanen som er for anti-virus programvare du bruker. Invalidiserende ting i menyen, slettes det ikke, det stopper rett og slett den fra auto lasting når vinduene er først starter. Når du er i tvil, få hjelp fra en ekspert.

Kilder

 • Spyware insider En guide til spyware fjerning for datamaskinen nybegynnere.