Wkuno

Hvordan fjerne et sted fra kartet ditt på facebook tidslinje

Kan ikke for livet av dere finne ut hvordan å fjerne et sted fra din Facebook-tidslinje Kart? Med alle de nye funksjonene travle rundt på hjemmesiden din, kan løsningen virke umulig å finne. Men, som du finner i denne artikkelen, er det faktisk ganske enkelt.

Merk: The Map er en funksjon på sosiale medier nettstedet Facebook. Funnet på ditt, er det et område som visuelt representerer plasseringene til dine livshendelser, fotografier og hvor du har reist på en Bing verdenskartet.

Trinn

Hvordan fjerne et sted fra kartet ditt på facebook tidslinje. Gå til kartet programmet på facebook tidslinjen.
Hvordan fjerne et sted fra kartet ditt på facebook tidslinje. Gå til kartet programmet på facebook tidslinjen.
 1. 1
  Gå til kartet programmet på facebook tidslinjen. Det kan finnes til høyre på skjermen, under ditt forsidebilde, sammen med andre programmer som dine venner, fotoalbum og muligens notater eller liker, og er lett gjenkjennelig med sin map grafikk. Tidvis Kart-programmet kan være skjult fra visningen, for å avsløre det, bare trykk på pilen til høyre for søknadene.
 2. 2
  Finn uakseptable plassering på kartet. Kanskje du har valgt feil alternativ når lokalisere hvor du reiste? Eller kanskje du rett og slett ikke vil at markøren skal vises på kartet? Etter inn i kart, bruker du håndverktøyet til å flytte over kart før du har funnet stedet (representert ved mørke, opp-ned tåre markør). Hvis det er i et område du hyppige ofte, kan det hende du må klikke på det området eller zoom inn ved hjelp av kartet kontroller.
 3. 3
  Klikk på uakseptable lokasjonens markør. En skjerm skal vises fra tråden, gi informasjon om plasseringen, inkludert type sted det er (livshendelse, plassering bodd i eller reist til, eller fotografi), en dato og muligheter til å kommentere og lignende.
 4. 4
  Klikk på dato. Som du vil legge merke til, er det ingen direkte mulighet til å fjerne posisjonen fra pop-up skjerm. I stedet må du fjerne posisjonen fra Timeline din. Du kan enten finne oppføringen for plassering på tidslinjen din manuelt, men enklere metode er å bare klikke på datoen funnet på pop-up skjerm, som tar deg til plasseringen inntreden automatisk.
  • For foto steder på kartet ditt, i stedet klikke på bildet eller finne den i dine Facebook-fotoalbum og velg alternativet for å redigere Plassering og deretter enten endre plassering eller slette den. Dette vil da endre din tidslinjens kart.
  • For arbeid / skole steder på kartet ditt, må du redigere Om delen av Timeline din og manuelt endre eller fjerne skolen / jobben sin deltagelse i denne delen. Dette vil da endre din tidslinjens kart.
 5. 5
  Fjerne oppføringen fra tidslinjen din. Som med alle andre oppføring på tidslinjen din, den har en edit-knappen i øvre høyre for søkeboksen, representert av en blyant. Klikk på denne knappen og velg alternativet "Slett...".
 6. 6
  Bekreft valget i pop-up dialogboksen. Dette vil fjerne oppføringen fra din Facebook Timeline, og i sin tur vil det bli fjernet fra kartet, med markøren å ha blitt fjernet.

Tips

 • Hvis du har glemt hvor markøren du vil ha fjernet akkurat er på kartet, prøv innsnevring ned søket ved hjelp av år parametrene på høyre side av skjermen, eller ved å filtrere den typen steder vist fra kategoriene nederst på skjermen. For eksempel, hvis du velger "2001" fra høyre og "Bilder" fra kategoriene under, vil bare foto steder fra 2001 vises på din Facebook Timeline kart.
 • Alternativt kan kartprogrammet nås fra din Facebook hjemmeside under applikasjoner delen til venstre på skjermen, hvis du har brukt programmet nylig.

Advarsler

 • Med nye oppdateringer blir inkludert i Facebooks stadig voksende infrastruktur, være oppmerksom på at funksjoner som er inkludert i dag kan være borte i morgen.
 • Husk å alltid være klar over dine personverninnstillinger, selv på kartet. Du vet ikke hvem som kan være visning av oppholdssted hvis du lar den stå på publikum.

Ting du trenger

 • En Facebook-profil
 • The Facebook Timeline oppdatering
 • En Internett-tilkobling