Wkuno

Hvordan fjerne crapware bloatware fra din Windows-maskin

Sony fikk oppmerksomhet i media ved å belaste kunder 40€ for en bloatware-fri datamaskin. Folk var rasende og Sony opphevet kostnad... og tjenesten. Etter å ha tilbrakt 900€ på en bærbar PC, til 40€ få det til å fungere ut av boksen høres ikke så ille. Men for de fleste av oss, vi likevel ende opp med å kjøpe bærbare datamaskiner som kommer forhåndsinstallert med dusinvis (ja liker mange 12s) av programmer fra selskaper som betaler produsenter av bærbare å inkludere utprøving eller demo-versjoner av deres programvare. La oss nå få alle at "bloatware" off.

Trinn

Hvordan fjerne crapware bloatware fra din Windows-maskin. Les advarslene nedenfor før du gjør noe.
Hvordan fjerne crapware bloatware fra din Windows-maskin. Les advarslene nedenfor før du gjør noe.
 1. 1
  Les advarslene nedenfor før du gjør noe. Last ned CCleaner
 2. 2
  Installer dette, men sørg for at du ikke la den installere yahoo verktøylinje... vi fjerne crapware, ikke legge til flere.
 3. 3
  Last ned autoruns
 4. 4
  Installer dette ved å trekke den til en ny mappe i programfiler mappen.
 5. 5
  Last ned Spybot Search & Destroy
 6. 6
  Nå starter opp ccleaner. Det vil være flere ikoner til venstre. Du kan bruke alle funksjoner, men hva vi ønsker å gjøre er å fjerne programmer, så klikk på Verktøy
 7. 7
  Du vil se en liste over programmene som er installert på datamaskinen. En flott måte å avgjøre hva du skal fjerne er å se etter eventuelle merket programvare som Kodak eller HP eller VAIO. Du kan kjøre disse programmene først for å se om du liker dem, men for de fleste av disse er det shareware-versjoner som du kan få senere hvis du virkelig vil at media program.
 8. 8
  Fjern alle demo programmer eller prøveversjoner med mindre du har planer om å oppgradere til fullversjonen snart (som før neste versjon kommer ut i fire måneder).
 9. 9
  Fjerne det kommersielle virusskanning program kjører... ja jeg vet det er dumt. Vi vil sette en annen en på snart. Norton og McFatee virus skanner er store programmer som kan bruke halve prosessorkraft og lumberjack store biter av RAM. AVG er gratis og mye mindre, og du slipper å betale årlig for å holde den bremse maskinen ned.
 10. 10
  Fjern alt annet som virker mistenkelig. Hvis du ikke vet hva noe er, ikke fjerne den før du gjør en online søk og lese om det å finne ut om det er viktig programvare.
 11. 11
  Mange datamaskiner leveres med hobbled versjoner av brenner programvare som også ønsker å ta over alle medier og bilde funksjon av datamaskinen. Noen ganger er disse programmene konkurrere med andre programmer for kontroll av dine filer. Husk dette: velge hvilket program du bruker for hver ting du gjør, ikke la noen selskap bestemmer de kommer til å tvinge deg til å bruke deres anbefalte mp3-spiller eller DVD-spiller.
 12. 12
  Tenk på hva du skal gjøre med datamaskinen. Musikk, DVDer, brennende ting, laste opp video til youtube, lagring av bilder, kjører internett. deretter finne ut hvilke programmer du vil gjøre dette. Slett konkurrentene.
 13. 13
  Fikse middag eller noe mens du gjør dette. Det vil virke taxing hvis du prøver å gjøre alt på en gang, men hvis du setter maskinen opp og deretter lese eller gjøre noe annet mens programmene er avinstallert, bør det være mindre frustrerende.
 14. 14
  40€ høres ikke så ille nå gjør det
 15. 15
  Etter at du har slettet hva du er komfortabel med å slette, starte datamaskinen på nytt.
 16. 16
  Åpne CCleaner igjen og nå klikke på det første alternativet, renere. Dette vil rense ut mye av nå-døde referanser til avinstallerte programmer sammen med andre utenforliggende useriøs.
 17. 17
  Du kan ikke ønsker å ha det rent alt, men det skal være trygt.
 18. 18
  Jeg driver også sitt register renere, men dette er valgfritt og farlig med mindre du er en ekspert som kan håndtere registermodifikasjoner som ikke går etter planen.
 19. 19
  Deretter kjører autoruns (husk hvor du pakket det til)
 20. 20
  Etter den er ferdig skanning, klikk på alternativer i menylinjen og klikk på skjul microsoft oppføringer. Deretter slo F5.
 21. 21
  Listen den finner er alle programmene som starter når datamaskinen gjør... dette er hva som er igjen som er bremse ned maskinen. Se etter "hjelpere" eller "Quick Launch" eller andre slike ord. Adobe, Quicktime og noen få andre selskaper har programmer som starter opp når datamaskinen gjør. Disse bare kreve oppstart tid og system ressurser til å kjøre.
 22. 22
  Teoretisk sett kan du velge bort alle av dem, men jeg har funnet ut at dette kan gjøre musen / styreflaten sluttet samt din lyd og andre funksjoner. Angre velg ett element om gangen og deretter starte datamaskinen på nytt for å sjekke ingenting er messed up. I så fall slår elementet på igjen ved å re-velge den (Angrer den endringen du gjorde).
 23. 23
  Dette kan ta noen prøver og litt feilsøking, men prosessen er enkel. Slå ting av at du ikke gjenkjenner, og deretter starte datamaskinen på nytt. Hvis noe ikke fungerer riktig, kan du alltid starte i safe mode og slå den på igjen. Jeg slått av alt unntatt kjente nødvendige driverne som Touchpad og lyd og i dag brukes skrivere.
 24. 24
  Nå, laste ned og installere gratis versjon av AVG antivirus. Selv om det ikke har alle de fargerike skjermer som McFatee har, vil det beskytte datamaskinen. Den går også på ca 10% av systemressurser.
 25. 25
  Installer Spybot og overvåke det ha endringer i registret. Du ønsker å gjøre dette etter publiseringen Autoruns eksperiment eller annet Spybot vil klage om alle endringene du gjør.
 26. 26
  Nå, etter flere dager med å jobbe, vil du ha en datamaskin (for det meste) uten bloatware.

Advarsler

 • Dette kan gjøre datamaskinen ubrukelig og koste deg tonnevis av $ $ i reparasjoner. Dette er en guide ikke en gjennomgang. Bruk på egen risiko. Hvis du ikke har brukt maskinen i det hele tatt (den er helt ny ut av boksen) et svært nyttig program er The PC Decrapifier. For å fjerne Norton programmer gå til Norton området og søke etter en avinstallasjons at de laget spesielt for å avinstallere programvaren sin (best brukt). McAfee kan også ha et verktøy for fjerning av deres programvare.
 • Dette er ikke laget for noen som ikke har grunnleggende kunnskap om Windows drift. Hvis du ikke føler deg komfortabel med disse trinnene, må du ikke prøve noen av dem.
 • Sjekk programmer før du avinstallerer dem. En god måte å gjøre dette på er å bruke Ctrl-Alt-Del for å kjøre Windows Task Manager. Se på prosessen Tab og deretter bruke Process Library for å sjekke hva hver prosess er. Så avinstallere disse eller du kan velge å holde dem fra å starte opp med Autoruns. Hvis du ønsker å fjerne programmer et veldig godt alternativ til den innebygde inn-Windows Uninstaller er en gratis versjon av "Revo Uninstaller".
 • Bruke sikkermodus til å slå tilbake på noe kritisk du slått av med Autoruns.