Wkuno

Hvordan fjerne bakgrunn i Adobe Illustrator

Hvis du har levende spores et bilde og er nå lurer på hvordan du fjerner sin bakgrunn, så denne opplæringen er for deg. Lær hvordan du kan fjerne bakgrunner fra spor bildene og selv på nedlastede grafikk ved å følge denne trinn-for-trinn veiledning.

Trinn

Hvordan fjerne bakgrunn i Adobe Illustrator. Leve spore din valgte bildet.
Hvordan fjerne bakgrunn i Adobe Illustrator. Leve spore din valgte bildet.
 1. 1
  Leve spore din valgte bildet. Still maks farger til 20 - 30 farger. Å spore bildet ditt må du velge bildet ditt og følg denne veien: objekt> levende spor> sporing alternativer.
 2. 2
  Nå kan du isolere gruppen ved å dobbeltklikke på den spores bildet. Velg en vektor form eller farge fra himmelen bakgrunnen på bildet.
 3. 3
  Når du har valgt himmelen bakgrunn, gå å velge> samme> fyllfarge. Dette gjør at du kan velge alle farger som er lik din valgte vektor form. Klikk deretter på Slett for å slette det stykke av himmelen som bakgrunn.
 4. 4
  Beholder velge farger eller figurer og bruke det forrige trinnet.
 5. 5
  Du kan også bruke verktøyet for å fjerne bakgrunnen raskere. Men vær forsiktig så du ikke berører blomster eller objektene du vil trekke ut fra bildet.
 6. 6
  Hold utføringa av kommandoen og slette himmelen. Fortsett å gjøre dette til du har noe som er det samme som ledsaget bildet hvor bakgrunnen er allerede slettet.
 7. 7
  Bruke direkte valg verktøyet, gjøre litt rydde opp på grafikken. Slett noen vektorer som du tror er fortsatt en del av bakgrunnen på bildet.
 8. 8
  Så etter å rydde opp dine kunstverk, avslutter isolasjon modus og legger nå en bakgrunn. Bruk den rektangulære formen verktøy for å for din bakgrunn.
 9. 9
  Og så for litt moro legge en effekt til din utvunnet bilde (for eksempel en radial blur). For å legge til en effekt, velger du gruppen og gå til effekt> blur> radial uskarphet. Påfør et beløp på 7 til 10 på blur og sett den til zoom og best.
 10. 10
  Her er et spores bilde uten bakgrunn for den endelige kunstverk.