Wkuno

Hvordan finne et interessant navn for bandet ditt

Er du ute etter en minneverdig navn på band som er spennende og unik? Et navn som vil få deg merke? Her er noen skritt du kan ta for å finne en.

Trinn

Hvordan finne et interessant navn for bandet ditt. Finn et tilfeldig ord i ordlisten og gjør at bandnavnet.
Hvordan finne et interessant navn for bandet ditt. Finn et tilfeldig ord i ordlisten og gjør at bandnavnet.
 1. 1
  Finn et tilfeldig ord i ordlisten og gjør at bandnavnet. Det er det REM, The Pixies, Incubus, Evanescence og Outkast gjorde. Apoptygma Berzerk gjorde også, ved hjelp av to tilfeldig funnet ord.
 2. 2
  Bruk en popkulturell referanse. Et berømt eksempel er bandet Veruca Salt, som tok sitt navn fra boken Charlie og sjokoladefabrikken.
 3. 3
  Utgjør et navn ved hjelp av initialene fra navnene på alle bandmedlemmene. Det er slik ABBA fikk sitt navn.
 4. 4
  Lag en liste over dine favoritt-ord og trekke på den.
 5. 5
  Plukk en tilfeldig ord og feilstaver det, som Korn eller Limp Bizkit. De stavet det med en "k" i stedet for en "c".
 6. 6
  Bruk et navn som er en innsidejobb spøk eller har betydning for deg. Et eksempel på dette er The Smashing Pumpkins
 7. 7
  Bruke navnet på en vanlig eller uvanlig blomst, for eksempel Snap Dragon.
 8. 8
  Se deg rundt i butikker og se om du kan oppdage noen interessante mat navn, for eksempel "black-eyed peas" eller "Red Hot Chili Peppers '.
 9. 9
  Navngi den etter et sted du bor nær, som Soundgarden, Linkin Park, Hawthorne Heights, Alter Bridge, eller Cypress Hill (feilstaving er valgfritt).
 10. 10
  Har det være minst to ord. Hvert ord kunne være et enkelt ord, men bli inspirert av to andre band, eller en sang / album / lyrikk av deres, som du liker. Etter å ha bandet ditt navn være minst to ord vil hjelpe det være unikt og enkelt å søke på Internett.
 11. 11
  Bruk et teleskopord. Et godt eksempel for det er Scarling, som blander ordene "arr" og "kjære"
 12. 12
  Prøv å tenke på et ord som beskriver din stil av musikk eller noe du er alle interessert i. Deretter slå det opp i synonymordboken. Du kan finne en lignende ord som er enda bedre.
 13. 13
  Hvis du går for en "høres ut som" band (jeg. E. Ønsker å danne et band som høres ut som Metallica), og deretter bruke en av dine favoritt sanger fra det bandet (dvs. Fade to Black or Master of Puppets) som en bandnavnet.
 14. 14
  Hvis du kan få tak i dem, lese noen av Dave Barry gamle søyler eller bøker. De er fulle av interessante og unike band-navn forslag som du kanskje vil like å trekke fra.
 15. 15
  Kom opp med noen navn og har en avstemning. Spesielt prøve å hente fra målgruppen. Da har du en bedre indikasjon på at folk kommer til å like navnet ditt.
 16. 16
  Bruk en sang lyrisk. Panic At The Disco var inspirert av sangen "Panic" av navn Tatt, og All Time Low fikk sitt navn fra sangen "Head On Kollisjon" av New Found Glory.
 17. 17
  Se på en bok. Mikey Way jobbet i Barnes and Noble og så boken av Irvine Welsh tittelen "Tre Tales of Chemical Romance", deretter kom opp med My Chemical Romance. Good Charlotte fikk også sitt navn fra boken "Good Charlotte". Matthew Sanders fikk navnet Avenged Sevenfold fra Første Mosebok i Bibelen.
 18. 18
  Du kan prøve å finne ord eller navn på mange slags produkter. Malcolm og Angus Young fra AC / DC funnet sin bandnavnet på en symaskin. AC / DC (Betydning: vekselstrøm / likestrøm) ble trykt på baksiden. De bestemte seg for å bruke det.
 19. 19
  Bruk fornavnet eller etternavnet til den personen du liker. Ex: Blå Jane, Ross Avenue.
 20. 20
  Bruk humor med navnet ditt, slik som Led Zeppelin gjorde. (Keith Moon av The Who hørte en av sine konserter og erklærte at de ville gå over som en ballong bly (i britisk engelsk, en Lead Zeppelin.) De holdt ideen, men endret skrivemåten.)
 21. 21
  [Bruke omlyd (når en ¨ er over en bokstav) på noen av o sin u-tallet eller e sin kan være stor for metal-band, som Motörhead, Blue Oyster Cult og Mötley Crüe gjorde.
 22. 22
  I tillegg kan bandet ditt navn være noe helt tilfeldig, som vondt, slipknot eller drukning bassenget.
 23. 23
  Utenlandsk klingende (eller faktisk utenlandske) navn som Rammstein, i extremo, og oomph! ruller av tungen og hold deg lett.
 24. 24
  Bruk et akronym. KMFDM er et akronym for Kein Mitleid Für Die Mehrheit (No Pity for massene i tysk). Dette er også et godt eksempel på bruk av en spøk i bandet ditt navn.
 25. 25
  Du kan bruke latinske ord, som vulkanske, noe som betyr ild. Fra det ordet, kan du forkorte det til noe som Ignea.
 26. 26
  Eller du kan bruke en fransk ordbok og slå opp et ord du vil.

Tips

 • Unngå å bruke navn som ikke gjelder for hva du skriver om. Prøv å bruke et navn som gjelder for din type musikk. Hvis du spiller metall, et navn som "Sugar Lollipops" gjør ikke mye fornuftig, med mindre du prøver å bruke absurd humor (det skjer).
 • Sørg for at navnet ikke allerede er tatt.
 • Ikke begynn navnet ditt med "The", også måten det brukes for mye, og hvis du ikke begynner med "The", vil det være mye mer original. f.eks "Slipknot" ville ikke være en kul bandnavn hvis det var "The Slipknots"
 • Ha det gøy med det! Hvis du ønsker å være morsom med navn, sørge for at de gir mening før du velger det.
 • Ikke gjør navnet flertall, er at altfor over-brukt
 • Tenk på din bandets potensiale tilstedeværelse når du velger et navn. Velge navn som har en ledig domenenavn og en god søkemotor tilstedeværelse. Ikke velge navn som vil bli begravd under eksisterende nettsider 'Google resultater.

Advarsler

 • Sørg for å undersøke navnet du velger for å sikre at det ikke er tatt av et annet band.
 • Prøv å holde seg borte fra navn som er lang eller vanskelig å uttale.
 • Ikke bruk ord i bandet ditt navn som mange andre band har brukt. For eksempel, unngå å bruke et band navn med ordet "ulv" i den siden akkurat nå er det en haug med band fra Canada som har ordet "ulv" i deres navn (Wolf Parade, Vi Wolves). Folk blir syke av repetisjon, og ønsker du et navn som skiller seg ut.
 • Sørg for å spørre bandmedlemmene hvis navnet du valgte er ok med dem. Husk, fire hoder tenker bedre enn ett, så hvis du og dine bandmedlemmer utgjør et navn alle sammen, kan det slå ut bedre enn den du plukket alene!
 • Bruk aldri et navn som noen har allerede plukket fordi de vil være veldig sint på deg og ditt band. Du kan også ha problemer med rettigheter osv.
 • Prøv å ikke bruke for mange ord, tre eller færre synes ideell
 • Ikke bruk et ord du har ikke lov til å si i ditt navn, fordi til slutt er du nødt til å si bandnavnet. Ingen ønsker å signere et band som heter "F *** ing Classy". Stone Temple Pilots 'opprinnelige navn var "Shirley Temple er P *** sy", og plateselskapet nektet å signere dem før de skiftet navn.
 • Har du ikke en latterlig "drømmende" eller "dype" navn, som The Other Side of Nowhere.