Wkuno

Hvordan fange pokemon i pokemon rød / blå

Noen ganger er du ned til en Poké Ball og en sjelden Pokémon kan vises! Du kan få panikk og lurer, "Hvordan i all verden skal jeg klare å fange denne?" Denne guiden vil forklare noen måter å motvirke denne frykten og øke oddsen for å fange Pokémon i Pokémon Red, Blå og gul.

Trinn

Hvordan fange pokemon i pokemon rød / blå. Glitch metode, bruk på egen risiko.
Hvordan fange pokemon i pokemon rød / blå. Glitch metode, bruk på egen risiko.
 1. 1
  Svekke pokemon. Gå til elementer og velge Poké Ball. Trikset er å få sin helse så lavt som mulig uten å la det svak. Bruk en kombinasjon av svake og middels makt angrep for å gjøre dette. Se tallene etter hver teknikk? Disse kalles Power Points eller PP. Generelt, jo høyere PP, jo svakere blir angrepet.
 2. 2
  Status plager: Forgiftning eller brenne den ville Pokémon vil føre sine HP å gradvis tømme, noe som gjør det lettere å fange, men øker risikoen for å forårsake det å besvime. Sette den i dvale eller lammende det er mer pålitelige metoder, men sover bare varer noen få svinger og lammelse fortsatt tillater det å slå tilbake noen ganger. Hvis du kan fryse en Pokémon, kan du ta en Pokémon, fordi i Generasjon 1 (rød, blå og gul) den eneste måten å tine en Pokémon er å treffe med en Brann-type angrep.

Tips

 • Besøk Safari Zone i Fuchsia City. Du får Safari Balls, som har samme fanger kraften som Great Balls. Her kan du bruke steiner for å gjøre Pokémon lettere å fange, men de vil bli mer sannsynlig å flykte. Du kan bruke agn for å gjøre det motsatte, vil de være mindre tilbøyelige til å flykte, men vanskeligere å fange. Hvis du fange en Tauros eller en Chansey og heve den opp, vil få fiender stå opp til deg.
 • A Great Ball er bedre enn en Poké Ball og en Ultra Ball er bedre enn en stor ball. Husk at de store og Ultra Balls koste mer penger enn vanlige rote Balls.
  • Innkjøp mange av disse er en enklere måte å fange Articuno, Zapdos, Moltres og Mewtwo.
  • The Master Ball er den eneste Poké Ball som har en 100% fangst hastighet uavhengig av omstendighetene. Bare 1 kan oppnås i spillet.
   • Det er en 1 i 65 536 sjanse for at Master Ball vil mislykkes. Hvis dette skjer, vi beklager, hater spillet deg.
 • Glitch metode, bruk på egen risiko: Hvis du ønsker å gjengi deg en 100% sjanse for å fange en Pokémon, ta Master Ball, hvis du fortsatt har den, og legg den i den sjette sporet av beholdningen din (bruk Velg å flytte elementer rundt). Nå, gå til Viridian City og spør den gamle mannen som sperret veien i begynnelsen av spillet for å demonstrere hvordan man skal fange en Pokemon. Etter demonstrasjonen, fly til Sinober Island og surfe langs kysten av øya. Snart kan du finne glitched Pokemon kalt Missingno. eller 'M. Hvis du bestemmer deg for å ta det, så vær forsiktig! Det vil glitch gjeldende Hall of Fame data i det minste. Når man møter på den, vil du plutselig ha 128 Master baller! Spillet bruker glitch tegn for å vise at antallet er over 99.
  • Dette fungerer bare i den opprinnelige Pokemon Rød, gul og blå versjoner.
 • For å spare trinnene i safari sonen, gå å lappe og trykk knapp slik at du spinne, men ikke flytte.
  • Dette fungerer bare i gult versjon.

Advarsler

 • Advarsel: The Ghost Marowak i Pokémon-tårnet i Lavender Town KAN IKKE bli fanget. En Master Ball vil ikke fungere her.
 • Ikke alle Pokemon kan skaffes ved å finne dem i naturen.

Ting du trenger

 • En Gameboy, Gameboy Color, eller Gameboy Advance
 • En Pokémon Red, Blå eller Gul tonerkassett
 • Poke Baller, Great Balls, Ultra Baller og / eller (a) Master Ball (s).