Wkuno

Hvordan få tilgang til bokmerkene på pandora

Pandora er en Internett-radiostasjon brukere kan tilpasse i henhold til deres smak i artister, sanger og sjangre. Når du besøker Pandora hjemmeside www.pandora.com, kan du skrive inn navnet på en artist eller sang du liker å lytte til, og nettsiden vil velge og spille musikk som ligner på din smak. I Pandora, er bokmerker som brukes for å huske bestemte sanger eller artister, slik at du kan lære mer om dem eller kjøpe musikken sin på et senere tidspunkt. Her er fremgangsmåten på hvordan å få tilgang til Pandora bokmerker etter at du har opprettet dem.

Trinn

Hvordan få tilgang til bokmerkene på pandora. Logg deg på pandora konto.
Hvordan få tilgang til bokmerkene på pandora. Logg deg på pandora konto.
 1. 1
  Logg deg på pandora konto. Besøk www.pandora.com å logge inn på din personlige konto med e-postadressen du registrerte deg med sammen med passordet ditt, og klikk på "Logg inn".
 2. 2
  Få tilgang til pandora bokmerker fra en datamaskin, iPhone eller iPod touch.
  • For å få tilgang til bokmerkene dine fra en datamaskin, vil du umiddelbart bli sendt til din Pandora lytteprofilsiden ved å logge deg på kontoen din. I øvre venstre hjørne, klikk på "Min profil"-knappen. Et eget pop-up vindu vil dukke opp med detaljer om din profil og vise lister over sanger og artister du har bokmerket.
  • For å få tilgang til bokmerkene dine fra iPhone og iPod Touch, trykker du på pilen i øvre venstre hjørne fra "Now Playing"-skjermbildet. Trykk på "Bokmerker"-fanen nederst på skjermen for å vise dine bokmerker.
 3. 3
  Administrere dine favorittsider låter og artister fra en datamaskin.
  • Skrive ut en liste over dine bokmerker eller dele dem på en RSS-feed. De trykte og RSS-feed ikonene er plassert i øvre høyre hjørne av "bokmerket Tracks"-delen. Klikk direkte på ikonene for å aktivere hver funksjon.
  • Sortere bokmerker etter artist, sangtittel, eller ved den datoen du bokmerke det elementet. Til høyre for "sorter etter" feltet, klikk på enten "Spor", "Artist", eller "Dato" koblinger.

Tips

 • Du kan spille prøver av sangene i dine favoritter ved å klikke på den lille ikonet som likner en play-knappen til venstre for sangtittelen under "bokmerkede Tracks"-delen.
 • Hvis du ønsker å kjøpe en sang fra dine bokmerker, er Amazon og iTunes ikoner plassert til høyre for sangtittelen under "bokmerket Tracks"-delen. Ved å klikke på ikonene, kommer du direkte til nettstedet for å kjøpe sangen, og vil åpne økten i et nytt nettleservindu.
 • Hvert spor og artist oppført i Bokmerker delen er en hyperlink kan du klikke direkte på for å lese mer om musikken eller artisten, inkludert en seksjon for kommentarer. Ved å klikke på en av disse lenkene vil åpne økten i et nytt nettleservindu.

Advarsler

 • Bokmerker er for tiden ikke tilgjengelig på Blackberry, Android og iPad-enheter. Pandora brukere med disse enhetene skal administrere bokmerker fra en datamaskin i stedet.
 • Hvis din Pandora profilen er satt til private, vil du ikke være i stand til å utnytte RSS-feed deling funksjon for dine bokmerker.